cengover05
Profesör
Normal sıkıntı yapma ben sarjda kullanıyorum birde telefonuen son gelen güncelleme ile cihaz fazla ısınmaya başladı ve ram çok harcıyor sizdede aynı sorun varmı?
Normal sıkıntı yapma ben sarjda kullanıyorum birde telefonuen son gelen güncelleme ile cihaz fazla ısınmaya başladı ve ram çok harcıyor sizdede aynı sorun varmı?
Delta sıkıntı çıkmaz sayaçt dedi ama ben yine hepsiburada ile boğuşuyorum. Diyor yok sistem yok filan 2 saat sonra arayın, sesimi yükseltince hemen sistem geldi oldu, cihazındaha önce kullanılmış olduğu gerekçesiyle başvuru açtırdım detayı geri dönüş yapacakları zaman yazacakmışız, bakalım neler olacak.
Cihaza satmadan önce room attılar desem room atmak knox arttırmaz, başka bir iş var bu işte, şimdi bunlar bu knox syaacını sen arttırmışsın
demesinler,,
Cihazın orijinal romunu istediğin kadar at sayaç artmaz. Root ve sonradan kişiselleştirilmiş romlar kurduğunuz zaman knox artar.Rom attiginda sayaç artar kardesim odinle yukledigin icin oem kilidi açılmaz ve yazılıma mudahale gibi algılar buda varantı yükseltir .
Ben Note 5 te 10 kere orijinal romlar arsında, ırak, polonya ve türkiye romları arsına gidip geldim bunları kurup kullandım ve knox note 5 cihazımda 0x0 dı artış olmadı ve olmaz.Denendi kardeş orjinal yazılımda atsan artıyor . Zaten kişiselleştirilmiş romları atman için CWM yi değişmen lazım diğer orjinal romları kies ve ya smart swich dışında attığında dışardan müdahale gibi görüyor sistem . Diyelim rusya romunda olan özellik türkiye romunda yok bunu yüklediğinde Csc otomatikmen değişiyor ve o özellikler geliyor ama sayaç da artıyor zaten o ara o romu tekrar kiese bağla tanımlanmayan cihaz diye hata alacaksın...
Kardeşim ben bilgilendirme amaçlı diyorum knox warrant 0×1 oluyor inanlar atmaz inanmayanlarda atabilir sonra ben duymadım ben görmedim ben bilmiyorum demesin . Laz kardeşim seninle de tartışmak için demiyorum 500 tane cihaza yazılım yükledim root attım pnarım yaptım analiz kısmında note 5 olarak değerlendirme sistem tek sistem ismide knox son çıkan telefonların hepsinde yüklü geliyor samsunglarda ve bu dışardan müdahale olmasın diye konulmuş bir uygulama düşüncelerine de saygı duyuyorum ....Ben Note 5 te 10 kere orijinal romlar arsında, ırak, polonya ve türkiye romları arsına gidip geldim bunları kurup kullandım ve knox note 5 cihazımda 0x0 dı artış olmadı ve olmaz.
O sayaç root atan ve cihazın orijinal romları dışındaki romları kuran kişileri tespit edip garanti dışı bırakmak için yapılan bir uygulama.Kardeşim ben bilgilendirme amaçlı diyorum knox warrant 0×1 oluyor inanlar atmaz inanmayanlarda atabilir sonra ben duymadım ben görmedim ben bilmiyorum demesin . Laz kardeşim seninle de tartışmak için demiyorum 500 tane cihaza yazılım yükledim root attım pnarım yaptım analiz kısmında note 5 olarak değerlendirme sistem tek sistem ismide knox son çıkan telefonların hepsinde yüklü geliyor samsunglarda ve bu dışardan müdahale olmasın diye konulmuş bir uygulama düşüncelerine de saygı duyuyorum ....
Bende Neden Olmadı? İrak kurdum polonya kurdum turkiye kurdum cok kurdum hala sayaç0. Orjinal rom kurmakla Sayaç ARTMAZ.
Ben rootlu cihazı da servise verdim cihaz tamir edildi kardeşim sadece bazı durumlarda onu kullanıyorlar o da değişim vs hakediş olursa . Bunu dışında warrant yükseltmek knox modu paypal parmak okuyucu ve banka uygulamalarında güvenlik açıgı olarak tespit edildiği için izin verilmez tercih sizin kardeşim istediğim romu yükleye bilirsin umarım pişman olmazsın ...O sayaç root atan ve cihazın orijinal romları dışındaki romları kuran kişileri tespit edip garanti dışı bırakmak için yapılan bir uygulama.
Senin iddianı şimdi çürütüyorum iyi okuBen rootlu cihazı da servise verdim cihaz tamir edildi kardeşim sadece bazı durumlarda onu kullanıyorlar o da değişim vs hakediş olursa . Bunu dışında warrant yükseltmek knox modu paypal parmak okuyucu ve banka uygulamalarında güvenlik açıgı olarak tespit edildiği için izin verilmez tercih sizin kardeşim istediğim romu yükleye bilirsin umarım pişman olmazsın ...
Kardeşm sizin dediğiniz mantık olsa adamlar apple gibi tüm cihazlara aynı anda güncelleme verir diğer ülke yükseltme 1 ay önce gelirken bir başka ülkeye bir ay geç gelebiliyor bunu da sabırsızlıkla önceden kuranlara warrantlıyor ben bu kadar derim gerisi sizin bileceğiniz işAdamların kendi paylaştıkları yazılım ile nasıl sayaç artabilir Allah aşkına
Smart swich zaten kendi uygulaması yüklerkende bilgisayarına indirmiyoe o dosyayı direk cihaz oem kilidini açıp depoluyor sistem de daha sonra güncelliyor kardeşim allahın seversen boş boş konuşma ben sana üste smart swich ve kies dışında diyorum verdiğin örneğe bak hem senin internet dediği google dan çekmiyor kendi sunucularındsn yüklüyorSenin iddianı şimdi çürütüyorum iyi oku
Smart switch üzerinden acil yazılım kurtarma yaptığın zaman cihaz orijinal ormu internetten çekip cihazı download moda alıp yüklüyor, knox niye artmıyor? Senin görüşüne göre knox'un atrması lazım ama artmıyor. ARTMAZ.
Dostum bak ister Odin ile yükle ister Smartswitch ile yükle orijinal rom attıkça knox artmaz.Ayrıca Smart Switch yazılımı direk bilgisayara indiriyor.Kardeşm sizin dediğiniz mantık olsa adamlar apple gibi tüm cihazlara aynı anda güncelleme verir diğer ülke yükseltme 1 ay önce gelirken bir başka ülkeye bir ay geç gelebiliyor bunu da sabırsızlıkla önceden kuranlara warrantlıyor ben bu kadar derim gerisi sizin bileceğiniz iş
Smart swich zaten kendi uygulaması yüklerkende bilgisayarına indirmiyoe o dosyayı direk cihaz oem kilidini açıp depoluyor sistem de daha sonra güncelliyor kardeşim allahın seversen boş boş konuşma ben sana üste smart swich ve kies dışında diyorum verdiğin örneğe bak hem senin internet dediği google dan çekmiyor kendi sunucularındsn yüklüyor
Kardeşim denemesi bedava indirildiği yeri göster sana helal olsun diyip özür dileyeceğim bir rom 2 gb den az değil indir smart swichle romu konumu bulduğunda özelliklerden boyutunu gösteren bir resim at ....Dostum bak ister Odin ile yükle ister Smartswitch ile yükle orijinal rom attıkça knox artmaz.Ayrıca Smart Switch yazılımı direk bilgisayara indiriyor.
Sammobile'dan indirip yükleyebilirsin. Sammobile'dan bir sürü rom indirdim ve bu zaman kadar onca rom kurdum.Kardeşim denemesi bedava indirildiği yeri göster sana helal olsun diyip özür dileyeceğim bir rom 2 gb den az değil indir smart swichle romu konumu bulduğunda özelliklerden boyutunu gösteren bir resim at ....
Az daha sabretme şansın varsa Note7 yi önerebilirim sana. Note 7 baktın pahalı olur beğenmezsin S7E alırsın.Dostlar yeni bir telefon almayı düşünüyorum en önde gelen kararlarından ikisi not 5 ve s7 kullanıcı olarak ne onerirsiniz
Not 7 agustosta çıkıyor özellik olarak iyi ama fiyat olarak pahalı olacaktır. Bu arada sana bir sorum daha olacak 2000-2500 segment telefon onerirmisinAz daha sabretme şansın varsa Note7 yi önerebilirim sana. Note 7 baktın pahalı olur beğenmezsin S7E alırsın.
İthalatçı garantili S7E. Yada Htc 10 tabi 2.5k bandında varsa ithalatçısıNot 7 agustosta çıkıyor özellik olarak iyi ama fiyat olarak pahalı olacaktır. Bu arada sana bir sorum daha olacak 2000-2500 segment telefon onerirmisin