• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Delta sıkıntı çıkmaz sayaçt dedi ama ben yine hepsiburada ile boğuşuyorum. Diyor yok sistem yok filan 2 saat sonra arayın, sesimi yükseltince hemen sistem geldi oldu, cihazındaha önce kullanılmış olduğu gerekçesiyle başvuru açtırdım detayı geri dönüş yapacakları zaman yazacakmışız, bakalım neler olacak.

Cihaza satmadan önce room attılar desem room atmak knox arttırmaz, başka bir iş var bu işte, şimdi bunlar bu knox syaacını sen arttırmışsın demesinler,,
Root atmışlar

Ithal olduğu için csc dili değiştirmek adına root atmış olabilirler yada personel den birisi kullandi kaçak olarak sonra geri koydu bu benim başıma geldi s3 aldım sıfır kutudan çıktı arama kaydında numaralar var gittim teli denemek için sim takıyoruz dediler bende yemezler onu git baskasina anlat o hikâyeyi ya başka tel ver yada şikayet ederim dedim yenisini aldım seninki de buna benziyor

Bi daha da internet ten tel almadım magazadan alır iyice kontol eder öyle çıkarım magazadan

İnternette herkezde öyle olacak diye birşey yok. Adam var adam var.

Csc değişimi için telefonun rootlu olması şart başka şekilde Csc değişmez

Nasil sifirlaniyor hocam? Note 3 ten sonra sifirlama yok biliyorum.
Bazı modeller için sıfırlama yöntemleri olduğu söyleniyor, google'da çok rast geldim. linki buradan atmam doğru olmadığı için bulduğum bir makaleyi ö.m. ile gönderdim. Umarım işinize yarar.

Bazı modeller için sıfırlama yöntemleri olduğu söyleniyor, google'da çok rast geldim. linki buradan atmam doğru olmadığı için bulduğum bir makaleyi ö.m. ile gönderdim. Umarım işinize yarar.
Root yok ztn bendede varsa bi goz gezdiriyim dedimde. Bende delta garantili aldim delta knox un 1 olsada garanti disi birakmiyormus.

Root yok ztn bendede varsa bi goz gezdiriyim dedimde. Bende delta garantili aldim delta knox un 1 olsada garanti disi birakmiyormus.
Deltayı aradım knox garantiyi etki etmez dediler, yazılımsal olduğu için gibi bir takım cümleler kurdular.Detaylı bilgi için delta'yı arama çok uzun hatta bekliyorsun mail at 2-3 güne geri dönerler sanırım.

At bakalım 4 parçalı stock yazılım değişiyor mu kim diyor onu kim yapmış göster bi bizde bakalım alakası bile yok
Kendim yaptım s6 ya noble rom kurdum.Romu kurarken csc seçmek zorundasın ben de bu seçtim. Normal bir Stock rom yükledim düzelmedi 4 parcaliyla csc eski haline getirdim kendim denedim

Galaxy Note5 kullanıcısıyım ve bir kaç hatayla karşılaşıyorum.
1-) Facebook da bir video izlerken telefonun ana düğmesi (ortadaki tuş) basıp çıkıyorum. Tekrar face girdiğimde videonun sesi geliyor ancak video duraklatılmış halde duruyor. Videoyu başlatıyorum ve video baştan açılıyor ama iki ses birbirine karışıyor
2-) Google Chrome da tüm sekmeleri kaptında programda kapnıyor. Diğer android cihazlarda tüm sekmeleri kapattıktan program kendi kendine kapanmıyor.

Dün itibariyle note 5 kullanmaya başladım sorularınız varsa sorabilirsiniz
Galaxy Note5 kullanıcısıyım ve bir kaç hatayla karşılaşıyorum.
1-) Facebook da bir video izlerken telefonun ana düğmesi (ortadaki tuş) basıp çıkıyorum. Tekrar face girdiğimde videonun sesi geliyor ancak video duraklatılmış halde duruyor. Videoyu başlatıyorum ve video baştan açılıyor ama iki ses birbirine karışıyor
2-) Google Chrome da tüm sekmeleri kaptıncada programda kapnıyor. Diğer android cihazlarda tüm sekmeleri kapattıktan program kendi kendine kapanmıyor sadece uyguladığın komutu uyguluyor

Ithal olduğu için csc dili değiştirmek adına root atmış olabilirler yada personel den birisi kullandi kaçak olarak sonra geri koydu bu benim başıma geldi s3 aldım sıfır kutudan çıktı arama kaydında numaralar var gittim teli denemek için sim takıyoruz dediler bende yemezler onu git baskasina anlat o hikâyeyi ya başka tel ver yada şikayet ederim dedim yenisini aldım seninki de buna benziyor
Bunu benim icin mi soyluyorsun