Eyvallah...S6 kullananlar kulübünde konuşuldu bu konu buraya da yazmıştım cvp alamayınca.
Cenk bir ara s6 konusunda sormuştu tek parça romlara da güncelleme geliyor bana da dün geldi hatta Mart ayı güvenlik yaması.
(Benim romu sorarsanız biraz karışıkFransa (s6 edge) diye yükledim Portekiz çıktı ama güncelleme alıyor sıkıntı yok
)
Recovery moddan bak.Ekli dosyayı görüntüle 1695
Orjinal csc neden yazmiyor
Ama güncellemeden önce sıkıntı yoktu?Mm den sonra oldu bu. Kullanmasam öğleden sonra bitiyor . Kullansam mail gelmiyor napacam şaşırdım.Güc tasarrufunda arkaplan verileri kisitlandigi icin arkaplanda mail vb programlar senkron olamaz.
arkadaşlar telefon vatan bilgisayardanmı alınır teknosadanmı fiyat önemli değil
Malesef.root yapan varmı bende roort yapmak istiyorum fakat yeterli bilgi buamadım
Slm cihaza nasıl root yaptın ben araştırdım pek bilgi bulamadımBenim tel rootlu ve s7 edge paneli eklemek istiyorum bi romdan alıp priveapp a ve app a kopyaladım ama açılmadı nasıl yapıldığını bilen var mı
Gear manager var ordan yapiosunGençler selam. Acil bir konuda yardımınıza ihtiyacim var. Note 5 aldim butun programlarimi kurdum, son guncellememide yaptim. Herşeyçalışıyor fakar gears2 bir turlu baglanmiyor. Program ariyor cihaz bulunamadi diyor kafayi yicem. Kac kere reset attim bir turlu duzelmedi. Önerisi olan varmı??
Wipe yapmanızı öneririm. Bende çalışıyor.Gençler selam. Acil bir konuda yardımınıza ihtiyacim var. Note 5 aldim butun programlarimi kurdum, son guncellememide yaptim. Herşeyçalışıyor fakar gears2 bir turlu baglanmiyor. Program ariyor cihaz bulunamadi diyor kafayi yicem. Kac kere reset attim bir turlu duzelmedi. Önerisi olan varmı??
Saat nasil sizceWipe yapmanızı öneririm. Bende çalışıyor. Ekli dosyayı görüntüle 1725
10 numara çok beğendim ben saatten mesaj dahi yazilabiliyorSaat nasil sizce
Bende gear fit vardi parasini alabilirsem s2 almayi dusunuyorum10 numara çok beğendim ben saatten mesaj dahi yazilabiliyor
Bir tek eksiği var oda hoperlorunun olmamasi diger herseyi cok guzelBende gear fit vardi parasini alabilirsem s2 almayi dusunuyorum
Wipe nasil yapilir hocam ? Tel garanti fln gitmesin sonra. Daha alali 3 saat oldu telefonuWipe yapmanızı öneririm. Bende çalışıyor. Ekli dosyayı görüntüle 1725
Gear manager var mi teldeWipe nasil yapilir hocam ? Tel garanti fln gitmesin sonra. Daha alali 3 saat oldu telefonu
Var zaten sıkıntıda orada. Ger manager aciyorum tel bul diyorum ariyor ama bulmuyor.Gear manager var mi telde
S2 den gorunebilirlik acik miVar zaten sıkıntıda orada. Ger manager aciyorum tel bul diyorum ariyor ama bulmuyor.
Aynen açik.S2 den gorunebilirlik acik mi
Fabrika ayarlarına sıfırlama. Telefonu kapat. Güç tuşu+ses açma tuşu + orta tuşa bas.10 sn sonra birak. Guncellemeler yukleniyor diyecek. Biraz bekle sonra bir menu acilacak. Ses acma kisma tuslari ile kontrol ederek wipe data cache ye gel. Sonra guc tusuna bas. Telefon sifirlanacak. Sonra wipe cache partition a gel ayni islemi onada yap. Sonra reboot system now yapip telefonun acilmasini bekle buyuk ihtimalle duzelecektir. Bu arada bunu yaptiktan sonra tum bilgilerin silinir.Wipe nasil yapilir hocam ? Tel garanti fln gitmesin sonra. Daha alali 3 saat oldu telefonu
Ben daha gear i secmeden hemen kendi baglandi istek geldiAynen açik.
Hocam yardımların için teşekkür ederim. Saadece saate format attim bağlandı. Seviyorum bu formu bos adam yok herkes yardim severBen daha gear i secmeden hemen kendi baglandi istek geldi