Hamza kk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 54
Sym nin yanındaki tuşa basılı tut mikrofonu seçArkadaşlar klavyeden sesle yazı yazamıyorum çaresini bilen yokmu forumda?
Sym nin yanındaki tuşa basılı tut mikrofonu seçArkadaşlar klavyeden sesle yazı yazamıyorum çaresini bilen yokmu forumda?
Sorun ney açılmıyor mu başka bir uyarımı veriyor ?
Seçiyorum çevrimdışı modu kullanılamıyor diyor.Sym nin yanındaki tuşa basılı tut mikrofonu seç
İnterneti çevrımdışı modda kullanıyorsun büyük ihtimalleSeçiyorum çevrimdışı modu kullanılamıyor diyor.
Olayı çözdüm güç tasarrufunda kullanılamıyor [emoji1]Seçiyorum çevrimdışı modu kullanılamıyor diyor.
Valla ben şöyle söylim çok tecrübe sahibi değilim ancak 5.1 deyken bende sadece kilit ekranında kilidi açarken 1-2 sn lik donma yaşıyordum cengo da biliyor hatta onunlada paylaşmıştım int de bu sorun wipe cachepartition işlemi ile düzeldiğini gördüm bende yaptım gerçekden birdaha en ufak donma dahi olmadı üstünede 6.0 ı yükledim dün gerçekden çok tatmin etti beni kullandığım uygulamar da hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet performanslı fakat genede dediğin gibi şikayetçide var ama bana sorarsanız 10 üzerinden 9Bataryayı 1-2 gün test etmeden birşey söyleyemem ancak 6.0.1'de sıkıntılar mevcut, mmı kodları çalışmıyor, bazı uygulamalar sıkıntılı açıldı tekrar yükleyince düzeliyor ama 6.0.1 sıkıntılı optimizasyon konusunda bu kesin.
Wipe yapmadan önce optimizasyon problemim yoktu wipe yapınca yeni kurulum ile sorunlar çıktı. Bende bir anlam veremedim açıkçası. Tekrar wipe yapıcam hastayım uğraşmak istemiyorum şimdilik.Valla ben şöyle söylim çok tecrübe sahibi değilim ancak 5.1 deyken bende sadece kilit ekranında kilidi açarken 1-2 sn lik donma yaşıyordum cengo da biliyor hatta onunlada paylaşmıştım int de bu sorun wipe cachepartition işlemi ile düzeldiğini gördüm bende yaptım gerçekden birdaha en ufak donma dahi olmadı üstünede 6.0 ı yükledim dün gerçekden çok tatmin etti beni kullandığım uygulamar da hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet performanslı fakat genede dediğin gibi şikayetçide var ama bana sorarsanız 10 üzerinden 9
Yalnız benim yaptığım farklı bişi telefonu sıfırlamadı fabrika ayarına dönmedi eski haliyle devam ettim ama bi anda performans kazandı wipe cache partition diye bişiWipe yapmadan önce optimizasyon problemim yoktu wipe yapınca yeni kurulum ile sorunlar çıktı. Bende bir anlam veremedim açıkçası. Tekrar wipe yapıcam hastayım uğraşmak istemiyorum şimdilik.
Bu kadar saçma şeymi olur yaOlayı çözdüm güç tasarrufunda kullanılamıyor [emoji1]
Ben bilmem belki root atanlar bilir.Bu kadar saçma şeymi olur ya. Eee yokmu güç tasarrufunda kullanmanın bir yolu
Bence alınır gayet sağlam bir telefon ama note 6 ya şurada ne kalmış. Bekle note 6 al bence ya da s7 edge al şimdi. Para sıkıntı değilse tabiNOTE 5 DEN MEMNUN MUSUNUZ DURUM NEDİR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ ?
Valla hocam memnun olunmayacak gibi değil silah gibi yeni güncelleme ile ufak tefek sıkıntılarda kalktı bence şarjda da sıkıntı yaşamıyorum çok aşırı yoğun kullanımlara bir şey diyemem günü çıkarır rahatlıkla diyebilirim normal kullanımda kısacası hastasıyız dedeeeee. [emoji38] [emoji38] [emoji38]NOTE 5 DEN MEMNUN MUSUNUZ DURUM NEDİR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ ?
Çok teşekkürler almayı düşünüyorumValla hocam memnun olunmayacak gibi değil silah gibi yeni güncelleme ile ufak tefek sıkıntılarda kalktı bence şarjda da sıkıntı yaşamıyorum çok aşırı yoğun kullanımlara bir şey diyemem günü çıkarır rahatlıkla diyebilirim normal kullanımda kısacası hastasıyız dedeeeee. [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Bende o değer %1-2 civarında. Mesela gece yatarken %61 ya şarj guc tasarrufunu acarsan 61 de kaliyo acmazsan 60 yada 59 oluyor6.0.1 de telefon beklemedeyken çok başarılı 9 saat beklemede %5 şarj gidiyo
Alabilirsin güzel telefon .NOTE 5 DEN MEMNUN MUSUNUZ DURUM NEDİR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ ?
Çok teşekkürler bilgiler için .Bugün bilgisayar sıkıntı çıkarttı tamamen telefondaydım. 12 saat içinde 6 saat ekran süresi aldım. Sürekli wifi açık, bütün senkrenizasyonlar aktif, parlaklık otomatikteydi. Oyun da oynadım, video da izledim, internette gezinip spotify da müzik de dinledim. Şarj yüzde 12 ye düşmüştü. 1 saat daha giderdi rahat rahat ama şarja taktım. Kesinlikle mükemmel bi şarj performansı var telefonun.
S7 den sonra en iyi kamera note 5 te ve g4 te var bakin gorun canlisina teknoloji marketlerindeÇok teşekkürler bilgiler için .
Teşekkürler telefonu aldığımda android sürümü kaç olacaktır acaba ?Alabilirsin güzel telefon .
Full büyük yazmayınız![]()
5.1.1Teşekkürler telefonu aldığımda android sürümü kaç olacaktır acaba ?
Günlük kullanımda ne kadar dayandığı işte parlaklik senkronizasyon vb vbArkadaslar bu ekran surelerini yaziyorsunuz da neye gore degerlendiriyorsunuz bunun kriterleri neler neye standar biseyler varmi
Sadece ekran zaman asimini kaldirip aksama kadar vekletsem teli bu da sayilirmi acabaGünlük kullanımda ne kadar dayandığı işte parlaklik senkronizasyon vb vb
Oda olurSadece ekran zaman asimini kaldirip aksama kadar vekletsem teli bu da sayilirmi acaba![]()
Bi kere denemiştim o dedigini. 12 saat falan dayandı wifi açık parlaklık %40 civarlarında ikenSadece ekran zaman asimini kaldirip aksama kadar vekletsem teli bu da sayilirmi acaba![]()
ben 3 saati gecemedim de ondan sorayim dedim herkesin kullanimi farkli bunun belli bi kriteri yoktur diye dusundum teki ekran parlakligini fazla kullanir teki ben gibi 5 saat flasi acar bunu yazan arkadaslatlr beleri kullandiklarini ayrintili yazarlarsa biz de kendi telefonumuzdan sikayet etmeyizBi kere denemiştim o dedigini. 12 saat falan dayandı wifi açık parlaklık %40 civarlarında iken![]()
Flash acsan ekran suresine islemez ki. O iphone de öyle mesela ekran kapaliyken müzik dinle kullanima isliyor.ben 3 saati gecemedim de ondan sorayim dedim herkesin kullanimi farkli bunun belli bi kriteri yoktur diye dusundum teki ekran parlakligini fazla kullanir teki ben gibi 5 saat flasi acar bunu yazan arkadaslatlr beleri kullandiklarini ayrintili yazarlarsa biz de kendi telefonumuzdan sikayet etmeyiz