Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Sorun ney açılmıyor mu başka bir uyarımı veriyor ?
Screenshot_2016-03-20-19-57-46.jpg

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Bataryayı 1-2 gün test etmeden birşey söyleyemem ancak 6.0.1'de sıkıntılar mevcut, mmı kodları çalışmıyor, bazı uygulamalar sıkıntılı açıldı tekrar yükleyince düzeliyor ama 6.0.1 sıkıntılı optimizasyon konusunda bu kesin.
Valla ben şöyle söylim çok tecrübe sahibi değilim ancak 5.1 deyken bende sadece kilit ekranında kilidi açarken 1-2 sn lik donma yaşıyordum cengo da biliyor hatta onunlada paylaşmıştım int de bu sorun wipe cachepartition işlemi ile düzeldiğini gördüm bende yaptım gerçekden birdaha en ufak donma dahi olmadı üstünede 6.0 ı yükledim dün gerçekden çok tatmin etti beni kullandığım uygulamar da hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet performanslı fakat genede dediğin gibi şikayetçide var ama bana sorarsanız 10 üzerinden 9

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Valla ben şöyle söylim çok tecrübe sahibi değilim ancak 5.1 deyken bende sadece kilit ekranında kilidi açarken 1-2 sn lik donma yaşıyordum cengo da biliyor hatta onunlada paylaşmıştım int de bu sorun wipe cachepartition işlemi ile düzeldiğini gördüm bende yaptım gerçekden birdaha en ufak donma dahi olmadı üstünede 6.0 ı yükledim dün gerçekden çok tatmin etti beni kullandığım uygulamar da hiçbir sıkıntı yaşamadım gayet performanslı fakat genede dediğin gibi şikayetçide var ama bana sorarsanız 10 üzerinden 9
Wipe yapmadan önce optimizasyon problemim yoktu wipe yapınca yeni kurulum ile sorunlar çıktı. Bende bir anlam veremedim açıkçası. Tekrar wipe yapıcam hastayım uğraşmak istemiyorum şimdilik.

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Wipe yapmadan önce optimizasyon problemim yoktu wipe yapınca yeni kurulum ile sorunlar çıktı. Bende bir anlam veremedim açıkçası. Tekrar wipe yapıcam hastayım uğraşmak istemiyorum şimdilik.
Yalnız benim yaptığım farklı bişi telefonu sıfırlamadı fabrika ayarına dönmedi eski haliyle devam ettim ama bi anda performans kazandı wipe cache partition diye bişi

Ayberk7777

Asistan
Reaksiyon puanı
8
NOTE 5 DEN MEMNUN MUSUNUZ DURUM NEDİR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ ?

Hasan Tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
NOTE 5 DEN MEMNUN MUSUNUZ DURUM NEDİR ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM BİLGİLENDİRİR MİSİNİZ ?
Valla hocam memnun olunmayacak gibi değil silah gibi yeni güncelleme ile ufak tefek sıkıntılarda kalktı bence şarjda da sıkıntı yaşamıyorum çok aşırı yoğun kullanımlara bir şey diyemem günü çıkarır rahatlıkla diyebilirim normal kullanımda kısacası hastasıyız dedeeeee. [emoji38] [emoji38] [emoji38]

Ayberk7777

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Valla hocam memnun olunmayacak gibi değil silah gibi yeni güncelleme ile ufak tefek sıkıntılarda kalktı bence şarjda da sıkıntı yaşamıyorum çok aşırı yoğun kullanımlara bir şey diyemem günü çıkarır rahatlıkla diyebilirim normal kullanımda kısacası hastasıyız dedeeeee. [emoji38] [emoji38] [emoji38]
Çok teşekkürler almayı düşünüyorum :);)

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Bugün bilgisayar sıkıntı çıkarttı tamamen telefondaydım. 12 saat içinde 6 saat ekran süresi aldım. Sürekli wifi açık, bütün senkrenizasyonlar aktif, parlaklık otomatikteydi. Oyun da oynadım, video da izledim, internette gezinip spotify da müzik de dinledim. Şarj yüzde 12 ye düşmüştü. 1 saat daha giderdi rahat rahat ama şarja taktım. Kesinlikle mükemmel bi şarj performansı var telefonun.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
6.0.1 de telefon beklemedeyken çok başarılı 9 saat beklemede %5 şarj gidiyo
Bende o değer %1-2 civarında. Mesela gece yatarken %61 ya şarj guc tasarrufunu acarsan 61 de kaliyo acmazsan 60 yada 59 oluyor

Ayberk7777

Asistan
Reaksiyon puanı
8
Bugün bilgisayar sıkıntı çıkarttı tamamen telefondaydım. 12 saat içinde 6 saat ekran süresi aldım. Sürekli wifi açık, bütün senkrenizasyonlar aktif, parlaklık otomatikteydi. Oyun da oynadım, video da izledim, internette gezinip spotify da müzik de dinledim. Şarj yüzde 12 ye düşmüştü. 1 saat daha giderdi rahat rahat ama şarja taktım. Kesinlikle mükemmel bi şarj performansı var telefonun.
Çok teşekkürler bilgiler için .

Serkan7488

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar bu ekran surelerini yaziyorsunuz da neye gore degerlendiriyorsunuz bunun kriterleri neler neye standar biseyler varmi

Serkan7488

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bi kere denemiştim o dedigini. 12 saat falan dayandı wifi açık parlaklık %40 civarlarında iken :D
ben 3 saati gecemedim de ondan sorayim dedim herkesin kullanimi farkli bunun belli bi kriteri yoktur diye dusundum teki ekran parlakligini fazla kullanir teki ben gibi 5 saat flasi acar bunu yazan arkadaslatlr beleri kullandiklarini ayrintili yazarlarsa biz de kendi telefonumuzdan sikayet etmeyiz

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
ben 3 saati gecemedim de ondan sorayim dedim herkesin kullanimi farkli bunun belli bi kriteri yoktur diye dusundum teki ekran parlakligini fazla kullanir teki ben gibi 5 saat flasi acar bunu yazan arkadaslatlr beleri kullandiklarini ayrintili yazarlarsa biz de kendi telefonumuzdan sikayet etmeyiz
Flash acsan ekran suresine islemez ki. O iphone de öyle mesela ekran kapaliyken müzik dinle kullanima isliyor.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Açık bıraksa anlaşılır zaten grafikten

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar eskiden Sony kullandınız mı yada çevrenizde var ise Sony nin kendi not uygulaması vardı ve widget ı çok başarılı bulurdum eski telefondan onun apksını note 5 almak istedim olmadı nasıl yapılacağını bilen varsa yada o tarz widget seçeneği olan uygulama ben bulamadın bilen varsa yardımcı olabilir mi