Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Bugun android sistemi coştu %40 yemiş şarj

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
uploadfromtaptalk1458461638909.png
:) :)

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
%20 den %0 a 2 saat dayandı :D

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar kardeşimde s3 var da android sürümü 4.3 e yükselttik ama bazı problemler var bunu tekrar nasıl 4.1.2 ye döndürebiliriz ? Yardımcı olursanız sevinirim.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar kardeşimde s3 var da android sürümü 4.3 e yükselttik ama bazı problemler var bunu tekrar nasıl 4.1.2 ye döndürebiliriz ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Sammobile den 4.1.2 yazilimini indirip download moda alip odin den ap bolumune koyarak romu kurabilirsin.

demag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar ben irak rom yukledim ama foruma bakinca acaba diyorum gercekten irak rommu yukledik bilemiyorum.telefona hangi rom yuklenmis nerden bakiyoruz..

ebruozsen1

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Arkadaslar merhaba sanirim guncellemeyi yapmayan bir ben kaldim takip ediyorum yorumlari sarz konusu skintili mi suan 5.1 den cok memnunum her yonuyle kararsiz kaldim guncelleme konusunda napmaliyim yardimci olursaniz sevinirim :)

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Arkadaslar merhaba sanirim guncellemeyi yapmayan bir ben kaldim takip ediyorum yorumlari sarz konusu skintili mi suan 5.1 den cok memnunum her yonuyle kararsiz kaldim guncelleme konusunda napmaliyim yardimci olursaniz sevinirim :)
Yapma memnunsan:) cok guncelleme delisi degilsen yapma

esasmevzi

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Zaten ben bu Türkiye romun'dan birşey anlamış değilim. Gerçi ben Irak kullanıyorum ama yeni gelen güncellemelere bakıyorum hepsinin kodları aynı bir tek Türkiye'nin csc pda kodları farklı yapım tarihleri farklı ben yine suud romuna geçeceğim tabi bu tek parçalı romların güncelleme alıp almadığı konusu bir netliğe kavuşsa daha iyi olacak
Kardesim baska ulkenin romunu yuklediginde csc o ulkenin csc kodu olmasi lazim.sen irak romu kullaniyorsun ama csc kodun tur olarak gozukuyor bu yuzden guncelleme gelmez.guncelleme alman icin o ulkenin 4 parcali romunu kurman lazim.ben s6 kullanirken cok kez denedim.ingilterenin tek parcali romunu kurdum ama beta surecinde guncelleme gelmedi 4 parcali kurunca geldi.yine fransa icinde denedim yine ayniydi.zaten tek parcali romda zannedersem o ulkede kullanılan bizde scocuk digiturk gibi programlar gelmiyo 4 parcali kurarsan geliyo.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
6.0.1 yükledikten sonra google play hizmetleri bende de şarj tüketmeye başladı. Ayrıca 5.1'e göre batarya performansı düştü diyebilirim. Güncellemeden sonra wipe yapmamıştım şimdi yapıcam bakalım neler olacak.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Google play hizmetleri bende listede yok pil yerinde

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
6.0.1 yükledikten sonra google play hizmetleri bende de şarj tüketmeye başladı. Ayrıca 5.1'e göre batarya performansı düştü diyebilirim. Güncellemeden sonra wipe yapmamıştım şimdi yapıcam bakalım neler olacak.
Yedeklemek için ne yapacaksın bende wipe yapıcam

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Ah bu Google Play'de hizmetleri çekilmez...
Hatırlıyormusun bendeki %73 lik Google olay hizmetleri pil tüketimini bazen 6.0.1 de sapıtıyor cihaz. Umarım yeni güncellemeler ile bu ufak tefek sorunlari çözerler.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Fabrika ayarlar wipe data wipe cache
Ayrica google hizmetleri sorununa internette çözüm var dene

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Ah bu Google Play'de hizmetleri çekilmez...
Hatırlıyormusun bendeki %73 lik Google olay hizmetleri pil tüketimini bazen 6.0.1 de sapıtıyor cihaz. Umarım yeni güncellemeler ile bu ufak tefek sorunlari çözerler.
Turkiye romunda cikan su rakamsal deger vardi ya hani sen dedin irakta falan hic yoktu bu bugun bende cikti 10234 diye bir sey pilden yiyor:)

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Bende hala Google play hizmetleri listeye bile giremiyor .

Düzenleme: bu arada Google Chrome dan baya sıkılıp telefonun kendi internet uygulamasını kullanmaya başladım :D

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Uygulama bilgisi v.s çıkmıyor demek...
Xda'da mutlaka bunun ne olduğu vardır ama araştırmak lazım.
Aynen bakmak lazim su tek rom hakkinda ne düşünuyosun tek parcali roma guncelleme gelmiyor falan filan. Ben geliyor diye biliyorum

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Valla ben gayet memnun kaldım önceden %50 şarj la dısarı çıktığımda bitiyordu 2 3 saate dün aksam gene %50 şarjla çıktım aksam 10 da gece 2 de geldim %28 le gerçi ben yenilikçi adamımdır hemen güncellerim duramam ben

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Valla ben gayet memnun kaldım önceden %50 şarj la dısarı çıktığımda bitiyordu 2 3 saate dün aksam gene %50 şarjla çıktım aksam 10 da gece 2 de geldim %28 le gerçi ben yenilikçi adamımdır hemen güncellerim duramam ben
Benimde bu ara sarj iyi gitmeye basladi android 6.0.1 ilk indirdigim zamanlar ve sonrasinda ayniydi. Ama suan dun ozellikle cok kullandim teli fakat 5 bucuk saat ekran aldim oyle boyle bugunde iyi gidiyor gibi bir anda degisti