M3rTR
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 135
Bugun android sistemi coştu %40 yemiş şarj
Gülen suratın üstüne basılı tutup karşına çıkan ekrandan klavyeyi seçmen yeterli hocamKlavyemi nasıl düzelte. bilirim
Geekbench 3 ten battery test yapıp görebilirsinBuna nereden bakabiliriz kardesim
Sammobile den 4.1.2 yazilimini indirip download moda alip odin den ap bolumune koyarak romu kurabilirsin.Arkadaşlar kardeşimde s3 var da android sürümü 4.3 e yükselttik ama bazı problemler var bunu tekrar nasıl 4.1.2 ye döndürebiliriz ? Yardımcı olursanız sevinirim.
Irak yüklediysen ıraktırArkadaslar ben irak rom yukledim ama foruma bakinca acaba diyorum gercekten irak rommu yukledik bilemiyorum.telefona hangi rom yuklenmis nerden bakiyoruz..
Ahaha bu cok iyiydi irak iraktirIrak yüklediysen ıraktır
Yapma memnunsanArkadaslar merhaba sanirim guncellemeyi yapmayan bir ben kaldim takip ediyorum yorumlari sarz konusu skintili mi suan 5.1 den cok memnunum her yonuyle kararsiz kaldim guncelleme konusunda napmaliyim yardimci olursaniz sevinirim![]()
Sammobile den 4.1.2 yazilimini indirip download moda alip odin den ap bolumune koyarak romu kurabilirsin.
Kardesim baska ulkenin romunu yuklediginde csc o ulkenin csc kodu olmasi lazim.sen irak romu kullaniyorsun ama csc kodun tur olarak gozukuyor bu yuzden guncelleme gelmez.guncelleme alman icin o ulkenin 4 parcali romunu kurman lazim.ben s6 kullanirken cok kez denedim.ingilterenin tek parcali romunu kurdum ama beta surecinde guncelleme gelmedi 4 parcali kurunca geldi.yine fransa icinde denedim yine ayniydi.zaten tek parcali romda zannedersem o ulkede kullanılan bizde scocuk digiturk gibi programlar gelmiyo 4 parcali kurarsan geliyo.Zaten ben bu Türkiye romun'dan birşey anlamış değilim. Gerçi ben Irak kullanıyorum ama yeni gelen güncellemelere bakıyorum hepsinin kodları aynı bir tek Türkiye'nin csc pda kodları farklı yapım tarihleri farklı ben yine suud romuna geçeceğim tabi bu tek parçalı romların güncelleme alıp almadığı konusu bir netliğe kavuşsa daha iyi olacak
Klon imei li ise cihaz olurPeki şebeke sorunu olur mu?
Rootlayıp efs yedeğini almanda yarar var ne olur ne olmazPeki şebeke sorunu olur mu?
Yedeklemek için ne yapacaksın bende wipe yapıcam6.0.1 yükledikten sonra google play hizmetleri bende de şarj tüketmeye başladı. Ayrıca 5.1'e göre batarya performansı düştü diyebilirim. Güncellemeden sonra wipe yapmamıştım şimdi yapıcam bakalım neler olacak.
Ah bu Google Play'de hizmetleri çekilmez...6.0.1 yükledikten sonra google play hizmetleri bende de şarj tüketmeye başladı. Ayrıca 5.1'e göre batarya performansı düştü diyebilirim. Güncellemeden sonra wipe yapmamıştım şimdi yapıcam bakalım neler olacak.
Fabrika ayarlar wipe data wipe cache6.0.1 yükledikten sonra google play hizmetleri bende de şarj tüketmeye başladı. Ayrıca 5.1'e göre batarya performansı düştü diyebilirim. Güncellemeden sonra wipe yapmamıştım şimdi yapıcam bakalım neler olacak.
Turkiye romunda cikan su rakamsal deger vardi ya hani sen dedin irakta falan hic yoktu bu bugun bende cikti 10234 diye bir sey pilden yiyorAh bu Google Play'de hizmetleri çekilmez...
Hatırlıyormusun bendeki %73 lik Google olay hizmetleri pil tüketimini bazen 6.0.1 de sapıtıyor cihaz. Umarım yeni güncellemeler ile bu ufak tefek sorunlari çözerler.
Bende hala Google play hizmetleri listeye bile giremiyor .6.0.1 yükledikten sonra google play hizmetleri bende de şarj tüketmeye başladı. Ayrıca 5.1'e göre batarya performansı düştü diyebilirim. Güncellemeden sonra wipe yapmamıştım şimdi yapıcam bakalım neler olacak.
Üzerine basılı tutunca birşey çıkıyor mu baktın mı ?Turkiye romunda cikan su rakamsal deger vardi ya hani sen dedin irakta falan hic yoktu bu bugun bende cikti 10234 diye bir sey pilden yiyor![]()
Üzerine basılı tutunca birşey çıkıyor mu baktın mı ?
Uygulama bilgisi v.s çıkmıyor demek...
Aynen bakmak lazim su tek rom hakkinda ne düşünuyosun tek parcali roma guncelleme gelmiyor falan filan. Ben geliyor diye biliyorumUygulama bilgisi v.s çıkmıyor demek...
Xda'da mutlaka bunun ne olduğu vardır ama araştırmak lazım.
Benimde bu ara sarj iyi gitmeye basladi android 6.0.1 ilk indirdigim zamanlar ve sonrasinda ayniydi. Ama suan dun ozellikle cok kullandim teli fakat 5 bucuk saat ekran aldim oyle boyle bugunde iyi gidiyor gibi bir anda degistiValla ben gayet memnun kaldım önceden %50 şarj la dısarı çıktığımda bitiyordu 2 3 saate dün aksam gene %50 şarjla çıktım aksam 10 da gece 2 de geldim %28 le gerçi ben yenilikçi adamımdır hemen güncellerim duramam ben