Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
Arkadaşlar yeni sürümü yükledim ancak bir şey oluştu. Telefon kilit ekranını şekil çizme olarak ayarlamama rağmen ilk önce kaydırma kiliti geliyor sonra şekil çizme ekranı geliyor bu bana çok tuhaf geliyor.Bu durumla karşılaşan ve çözüme ulaştıran var mı?

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Guncelle sirasinda veya sonrasinda telefonda kayitli hesabin sifresini falan istiyormu ? Ben o sifreyi unuttum da :)

Evet google ve samsung account hesabinin sifresini unuttum. Simdi guncelleme yapicam diye telefonsuz kalmak istemiyorum
Sıkıntı olmaz hesaba girer mail adresini yazarsın şifremi unuttum dersen mail adresine aktivasyon için tekrar şifre alabilirsin. Sonra tekrar aktif edersin

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Arkadaşlar yeni sürümü yükledim ancak bir şey oluştu. Telefon kilit ekranını şekil çizme olarak ayarlamama rağmen ilk önce kaydırma kiliti geliyor sonra şekil çizme ekranı geliyor bu bana çok tuhaf geliyor.Bu durumla karşılaşan ve çözüme ulaştıran var mı?
Maalesef kaydırman gerekiyor. Senin için hiçbiri diyerek daha sonra desen olarak ayarladım fakat yine kaydırma istedi. Parmak izini tavsiye ederim

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Aynı durum bendede var iğrenç bir sorun bence [emoji1] güncelleme ile düzeltilmesi şart umarım ilgilenirler.

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6
6.0.1 i yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndürüp sonra wipe data/wipe cache atmak daha mı iyi olur?

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
6.0.1 i yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndürüp sonra wipe data/wipe cache atmak daha mı iyi olur?
Fabrika ayarlarına dönersen bütün bilgilerin gider. Eğer Odin ile yükleme yapıyorsan iyi olur sorun yok

Crebros

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Yag gibi akmaya basladi telefon bayagi iyi oldu. Ara sira olan gereksiz kasilmalarda gitti. Suan icin iyi gozukuyor guncelleme

Hasan Tekin

Öğrenci
Reaksiyon puanı
7
Hocam bende yükledim bende parmak izi vardı ekran kilidi ek olarak istediği güvenlik işlemini yeniden tanımlamı istedi. Düşüncem şu ki bir kilit ögesinin tedbiri olarak ikinci bir kilit ayarı getirmiş olabilir güncelleme unutulması durumları vb olaylar için diğer güvenlik seçeneklerinde de aynı şeyi yapıyor mu peki ?

ilkermrtclkk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Güncellemeyi indirdim telefon yeniden baslatti sonra bisey olamdan tekrar indirmeye başladi neden oldu bu

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Fabrika ayarlarına dönersen bütün bilgilerin gider. Eğer Odin ile yükleme yapıyorsan iyi olur sorun yok

Hayır odinle yapmıyorum yazılım güncelleştirmeden indiriyorum. Bilgileri de yedekledim önlem olsun diye

TttEee

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Bilgisayardan smart switc i açıp acil yazılım kurtarma seçeğine gelip cihaz bilgilerinizi girin en güncel yazılım bilgisini (Türkiye icin olanı) indirip cihaza kuracaktır.
Ben bu işlemi yapsam ve türkiye için kendisi 5.1.1 yükler ise knox 0x1 yazar mı?

Ɲevermore

Profesör
Reaksiyon puanı
249
Elimdeki Note 5'i anneme hediye ettim. Para biriktirip bir telefon alacağım. Samsung olmayacak bu çünkü Deep Sleep sıkıntısı can sıkıcı. iPhone SE çıkarsa alabilirim güzel bir şeye benziyor. Fiyatı da uygun olursa neden olmasın.

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
eafd7393ac8e3c8863727fc4aa46b404.jpg

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Elimdeki Note 5'i anneme hediye ettim. Para biriktirip bir telefon alacağım. Samsung olmayacak bu çünkü Deep Sleep sıkıntısı can sıkıcı. iPhone SE çıkarsa alabilirim güzel bir şeye benziyor. Fiyatı da uygun olursa neden olmasın.
O sorun olmayan cihaza sahip olmak mis gibi:)
Se alinmaz 1 gb ram a9 :) cekilmez

erdemisikli

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Beyler note 5imde 2. Baharını yaşıyorum sanki güncelleme harika olmuş tekrar aşık oldum telefonuma çamur atanları dinlemeyin gerçekten samsung olmuş artık geç de olsa geldi güncelleme ama akicilik stabil lik gerçekten ileri seviyelere taşınmış

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Artık extra yazı tipleride yükleniyo fakat desteklenmiyo

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Arkadaşlar my knox u kurmak istediğimde "telefon aramaları yapma ve çağrıları yönetme izni verilsin mi?" diye soruyor izin vereyim mi? Yani my knox o kadar gerekli mi ?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Arkadaşlar my knox u kurmak istediğimde "telefon aramaları yapma ve çağrıları yönetme izni verilsin mi?" diye soruyor izin vereyim mi? Yani my knox o kadar gerekli mi ?
My knox 2. Bir telefon gibi çalışıyor mesela normal rehberle ordaki rehber farklı.izin versen iyi olur ama vermesende olur. Vermezsen my knox dan arama yapamazsin. O yuzden izin istiyor senden