• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Arkadaşlar yeni sürümü yükledim ancak bir şey oluştu. Telefon kilit ekranını şekil çizme olarak ayarlamama rağmen ilk önce kaydırma kiliti geliyor sonra şekil çizme ekranı geliyor bu bana çok tuhaf geliyor.Bu durumla karşılaşan ve çözüme ulaştıran var mı?

Guncelle sirasinda veya sonrasinda telefonda kayitli hesabin sifresini falan istiyormu ? Ben o sifreyi unuttum da :)

Evet google ve samsung account hesabinin sifresini unuttum. Simdi guncelleme yapicam diye telefonsuz kalmak istemiyorum
Sıkıntı olmaz hesaba girer mail adresini yazarsın şifremi unuttum dersen mail adresine aktivasyon için tekrar şifre alabilirsin. Sonra tekrar aktif edersin

Arkadaşlar yeni sürümü yükledim ancak bir şey oluştu. Telefon kilit ekranını şekil çizme olarak ayarlamama rağmen ilk önce kaydırma kiliti geliyor sonra şekil çizme ekranı geliyor bu bana çok tuhaf geliyor.Bu durumla karşılaşan ve çözüme ulaştıran var mı?
Maalesef kaydırman gerekiyor. Senin için hiçbiri diyerek daha sonra desen olarak ayarladım fakat yine kaydırma istedi. Parmak izini tavsiye ederim

Aynı durum bendede var iğrenç bir sorun bence [emoji1] güncelleme ile düzeltilmesi şart umarım ilgilenirler.

6.0.1 i yükledikten sonra fabrika ayarlarına döndürüp sonra wipe data/wipe cache atmak daha mı iyi olur?

Yag gibi akmaya basladi telefon bayagi iyi oldu. Ara sira olan gereksiz kasilmalarda gitti. Suan icin iyi gozukuyor guncelleme

Hocam bende yükledim bende parmak izi vardı ekran kilidi ek olarak istediği güvenlik işlemini yeniden tanımlamı istedi. Düşüncem şu ki bir kilit ögesinin tedbiri olarak ikinci bir kilit ayarı getirmiş olabilir güncelleme unutulması durumları vb olaylar için diğer güvenlik seçeneklerinde de aynı şeyi yapıyor mu peki ?

Güncellemeyi indirdim telefon yeniden baslatti sonra bisey olamdan tekrar indirmeye başladi neden oldu bu

Bilgisayardan smart switc i açıp acil yazılım kurtarma seçeğine gelip cihaz bilgilerinizi girin en güncel yazılım bilgisini (Türkiye icin olanı) indirip cihaza kuracaktır.
Ben bu işlemi yapsam ve türkiye için kendisi 5.1.1 yükler ise knox 0x1 yazar mı?

Elimdeki Note 5'i anneme hediye ettim. Para biriktirip bir telefon alacağım. Samsung olmayacak bu çünkü Deep Sleep sıkıntısı can sıkıcı. iPhone SE çıkarsa alabilirim güzel bir şeye benziyor. Fiyatı da uygun olursa neden olmasın.

eafd7393ac8e3c8863727fc4aa46b404.jpg

Elimdeki Note 5'i anneme hediye ettim. Para biriktirip bir telefon alacağım. Samsung olmayacak bu çünkü Deep Sleep sıkıntısı can sıkıcı. iPhone SE çıkarsa alabilirim güzel bir şeye benziyor. Fiyatı da uygun olursa neden olmasın.
O sorun olmayan cihaza sahip olmak mis gibi:)
Se alinmaz 1 gb ram a9 :) cekilmez

Beyler note 5imde 2. Baharını yaşıyorum sanki güncelleme harika olmuş tekrar aşık oldum telefonuma çamur atanları dinlemeyin gerçekten samsung olmuş artık geç de olsa geldi güncelleme ama akicilik stabil lik gerçekten ileri seviyelere taşınmış

Arkadaşlar my knox u kurmak istediğimde "telefon aramaları yapma ve çağrıları yönetme izni verilsin mi?" diye soruyor izin vereyim mi? Yani my knox o kadar gerekli mi ?

Arkadaşlar my knox u kurmak istediğimde "telefon aramaları yapma ve çağrıları yönetme izni verilsin mi?" diye soruyor izin vereyim mi? Yani my knox o kadar gerekli mi ?
My knox 2. Bir telefon gibi çalışıyor mesela normal rehberle ordaki rehber farklı.izin versen iyi olur ama vermesende olur. Vermezsen my knox dan arama yapamazsin. O yuzden izin istiyor senden