• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Evet güncellemeyi kuran arkadaşlara hayırlı olsun :) şarj sıkıntısı çözülmüş mü? Ona göre kuracağım. Şarj sıkıntısı çıkarsa yarım günde kapanır benim telefon.

Evet güncellemeyi kuran arkadaşlara hayırlı olsun :) şarj sıkıntısı çözülmüş mü? Ona göre kuracağım. Şarj sıkıntısı çıkarsa yarım günde kapanır benim telefon.
Bunu 2-3 gün denemeden iyi veya kötü diyemeyiz, diyen olursada dikkate almayınız [emoji1]

Marshmallow 6.0.1 OTA güncelleme geldi.

çok şükür kavuştuk güncellemeye darısı N için en kısa zamanda İNŞALLAHHHH :D:D

Bu kardeşiniz sizlerden şarj konusunda gelecek olumlu görüş öncesi güncelleme yapamıyor, belirteyim. Yarın ve bir sonraki gün şarj konusundaki görüşlerinizi sabırsızlıkla bekşiyorum :)

N güncellemesi için 1 yıl bekleyeceksiniz :D:D

Bu kardeşiniz sizlerden şarj konusunda gelecek olumlu görüş öncesi güncelleme yapamıyor, belirteyim. Yarın ve bir sonraki gün şarj konusundaki görüşlerinizi sabırsızlıkla bekşiyorum :)
Olumsuz bir durum olmaz en kötü 5.1'deki gibi olacaktır. O nedenle yükleyin derim.

Şarj konusunda diğer ülke romlarından hiçbir farkı olmayacak bunu burada belirteyim.

Arkadaşlar 6.01 in kurcalamak için daha fazla zımbırtısı var ama mesaj maloncukları gitmiş ayar oldum[emoji4]

Eğer note 6 olacaksa ben de Android 'N' ile geleceğini düşünüyorum çünkü telefonun piyasaya çıkmasına daha çok var tekrar güncelleme olayına girmezler diyorum
Android n sürümünün final sürümü eylül ekim gibi ancak çıkar. Note 6 eylül bilemedik ekim gibi çıkacağı için bunun imkanı yok.