Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar S7 de WiFi paylaşımı yapmak mümkün teorik olarak 2x2 MiMo (çoklu girdi/çıktıya sahip birden fazla anten sayesinde hem kapsama alanı genişliyor hem de birden çok sinyal gönderildiğinden verimlilik artıyor) desteği olan tüm modellerde (S5 ve yukarısı) yazılım üzerinden aktif hale getirilebilecek bir özellik. Yani Samsung ilerleyen aylarda yazılım güncellemesi ile desteği yayabilir. Sizce hadi S5 neyse ama S6 ve note 5 e verirler mi

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar S7 de WiFi paylaşımı yapmak mümkün teorik olarak 2x2 MiMo (çoklu girdi/çıktıya sahip birden fazla anten sayesinde hem kapsama alanı genişliyor hem de birden çok sinyal gönderildiğinden verimlilik artıyor) desteği olan tüm modellerde (S5 ve yukarısı) yazılım üzerinden aktif hale getirilebilecek bir özellik. Yani Samsung ilerleyen aylarda yazılım güncellemesi ile desteği yayabilir. Sizce hadi S5 neyse ama S6 ve note 5 e verirler mi
Eğer mümkünse vermesi gerek

Crebros

Asistan
Reaksiyon puanı
14
Daha önce dafoni kırılmaz mat camı sipariş verdim uygulamayı başaramadım ama telefona tam oturmuyor onu biliyorum ve bence @Lazzz'ın kullandığı arkalı önlü tam koruyucu var ona danışın öyle karar verin.
Bende ondan alicqktim aslinda da kirilmaz cam alma niyetim vardi ekrana tam oturmadi ve bosluklar bitaktigi icin vaz gectim kirilmaz camdan. Buda resimlerden goruldugu kadariyla ekrani iyi bir sekilde kapliyor. Ekrani cizilmeye karsi korurken birazda olsun darbeye karsida korusun diye buna yoneldim :)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bende ondan alicqktim aslinda da kirilmaz cam alma niyetim vardi ekrana tam oturmadi ve bosluklar bitaktigi icin vaz gectim kirilmaz camdan. Buda resimlerden goruldugu kadariyla ekrani iyi bir sekilde kapliyor. Ekrani cizilmeye karsi korurken birazda olsun darbeye karsida korusun diye buna yoneldim :)
Açık konuşmak gerekirse evet koruyorlar ama yeteri kadar değil ve ekrandan aldığın hazzı öldürüyor. Yinede siz bilirsiniz.

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
Kulaklığın mikrofonu bozuldu. Servise götüreyim mi yoksa hiç uğraşmasam daha mı iyi?

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Kulaklığın mikrofonu bozuldu. Servise götüreyim mi yoksa hiç uğraşmasam daha mı iyi?
Götür bakalım ne diyecekler nokia yenisini veriyordu bakalım samsung yapacak mı? Genelde garanti kapsamına almıyorlar

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Daha önce dafoni kırılmaz mat camı sipariş verdim uygulamayı başaramadım ama telefona tam oturmuyor onu biliyorum ve bence @Lazzz'ın kullandığı arkalı önlü tam koruyucu var ona danışın öyle karar verin.
Lazzz arkadaşın tavsiye ettiği microsonic marka koruyucu. Ben telefonu aldığımda rastgele taktırdım ama berbat kenarlara yakın değil hepten içeride koruyucu. Bende değiştireceğim

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Cengover 05 yazıyor o plakanmı benimde 05plakam
Yok abi o benim 7 8 senelik nick name :)
Hep onla uye olurum
Cengoverdir asil nickim ama
Genelde hep rakam istedigi icin 05 yazarim
Googleda aratacagin butun cengover 05 yazisi altindaki her sey bana aittir:)

Reaksiyon puanı
14
Arkadaşlar Samsung Smart Switch ile telefonu eski haline geri çevirdim odin ile flashladım kembolcha romunu yukledım suan fabrıkadan cıkan ilk romu yuklu saygılar ısteyen donmek ısteyen yapabilir yardımcı olabilirim isteyene

Lazzz

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar Samsung Smart Switch ile telefonu eski haline geri çevirdim odin ile flashladım kembolcha romunu yukledım suan fabrıkadan cıkan ilk romu yuklu saygılar ısteyen donmek ısteyen yapabilir yardımcı olabilirim isteyene
Knox ayarlarına bakarmısın konu artmış mı ?

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Downgrade işlemi ile knox un artacağını sanmıyorum.knox root edildigi andan itibaren artıyor diye biliyorum ben

Reaksiyon puanı
14

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Suan 5.1.1 demisin

demag

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Benim teldede irak rom yuklu ama 15 martta gelen guncelleme henuz gelmedi bekliyelimmi yokda odin ile yukleyelimmi

murpphy

Öğrenci
Reaksiyon puanı
13
Gecikmeden dolayı biraz kızdık adamlara ama sağolsunlar...

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
c899cae77818b1ed544013fea0597913.jpg

Herkesin gözü aydın güncelleme geldi :)