- Reaksiyon puanı
- 437
LAnet güncelleme gelsede güzel şeyler konuşabilsek, bıktık beklemekden.
Aynen vallaLAnet güncelleme gelsede güzel şeyler konuşabilsek, bıktık beklemekden.
LAnet güncelleme gelsede güzel şeyler konuşabilsek, bıktık beklemekden.
Güncelleme 16 Mart'a ertelenmiş olarak gözüküyor.
[/QUOTE![]()
Evet tunusa da geldiIraq yeni guncelleme gelmis gozukuyor
Evet sırada Türkiye
[emoji4]Evet sırada Türkiye
Samsung dalgamı geçiyor ne Türkiye yi ciddiye almıyorlarYazılara dikkat et. Android M+ Security Update yazıyor.
Android M+ Security Update yazıyor . peki ne anlama geliyorSamsung dalgamı geçiyor ne Türkiye yi ciddiye almıyorlar
Sakin ol ya daha avrupanın bir çok ülkesine dağıtılmadı sorun biz biraz sabırsızısSamsung dalgamı geçiyor ne Türkiye yi ciddiye almıyorlar
Sorun orada saten düşün lg g3 alıyor Samsung amiral gemisi note 5 almıyor sence sabırsız olmamız mantıklı degilmiSakin ol ya daha avrupanın bir çok ülkesine dağıtılmadı sorun biz biraz sabırsızıs
He o zaman samsungu seçmemiz hata alırken bunu biliyosunSorun orada saten düşün lg g3 alıyor Samsung amiral gemisi note 5 almıyor sence sabırsız olmamız mantıklı degilmi
Aynen valla hata ama kamerasına dua etsin ekranı ileHe o zaman samsungu seçmemiz hata alırken bunu biliyosun
Samsung Türkiye'ye sormalı.Samsung dalgamı geçiyor ne Türkiye yi ciddiye almıyorlar
Turkiye yi kim dikkate aliyor ki samsung alsinSamsung dalgamı geçiyor ne Türkiye yi ciddiye almıyorlar
Libya dahil arabistan guney afrikaCengo söyle bari birbirimize gireceğiz burada güncelleme yüzünden![]()
Bunların Türkiye takıntısı var başka manası yok telefona vipe yapacağım sırf güncelleme gelecek gelsinde yapayım dedim 20 gündür telefonun şarjı dayanmıyor günde 3 kez telefonu şarja takıp duruyom gelsede telefona wipe atıp telefonu rahatlatsakLibya dahil arabistan guney afrika
Ve arap emirliklerine geldi
Takintisi falan yok samsung turkiye sorunluBunların Türkiye takıntısı var başka manası yok telefona vipe yapacağım sırf güncelleme gelecek gelsinde yapayım dedim 20 gündür telefonun şarjı dayanmıyor günde 3 kez telefonu şarja takıp duruyom gelsede telefona wipe atıp telefonu rahatlatsak
O sadece turkiye icin isteŞuan S7 nasıl daha çok satarız düşüncesi var, bir an evvel dağıtım peşinde adamlar. Güncelleme 2 planda kaldı birazda.
DiyebilirizBeceriksizlik diyebilirmiyiz peki![]()
Çok haklısın türk Türke sahip olsa biz dünyanın 1 oluruz her konudaTakintisi falan yok samsung turkiye sorunlu
Her yerde oldugu gibi basinda bir turkun oldugu kurulustan halkini düşünmesini bekleyemezsin
Kurmak önemli değilde neden türkiyeye bu kadar ilgisizler anlamış degilim ben şahsen hiç bir ülkenin romunu kurmam geleştegi beklicem mecburen yada satıp s7 veya lğ 5 almalıSakin olun yakurun irak romunu mis gibi
bende guvenlik guncellemesi bekliyorum nerde kaldi ya