shaber
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 15
Hadi hayırlı olsun
Evet arkadaşlar bakalım pil performansını düzeltmişler mi ırak romuna göreGüncelleme 23 dakika sürdü %20 şarj harcadı![]()
Bugün kadar söylenenler doğru değilmiş demek. internet üzerinden baktığım kadarıyla hatta forumdaki arkadaşlar da önceki roma dönüşün sayacı arttırdığını söylüyordu öğrenmiş oldukValla Knox 0"sıfır" diyor. dowload modda suan
Tabi cok iyi bişey degil ama annenin ihtiyaclarini karsilar sanki napicak kadinBeyler yeri değil ama bir sorayım istedim kısa ve öz olsun yorumlarınız. Bu ürünü arkadaşım satıyordu ihtiyaçtan 150 lira istiyor annem için alıcam. Ürün süperonline'dan hediye geldi paketi iptal ettiricem deyince [emoji1] paraya ihtiyacı olduğundan satışa çıkarmış. Ne diyorsunuz ? T113 GALAXY TAB 3 1.3GHZ DÖRT ÇEKİRDEKLİ-8GB DISK-1GB-7''-BT-ANDROID4.4-BEYAZ
Fiyat gayet iyi. tablette iyi zaten iç görür zaten tabletle yapılabilecekler belliBeyler yeri değil ama bir sorayım istedim kısa ve öz olsun yorumlarınız. Bu ürünü arkadaşım satıyordu ihtiyaçtan 150 lira istiyor annem için alıcam. Ürün süperonline'dan hediye geldi paketi iptal ettiricem deyince [emoji1] paraya ihtiyacı olduğundan satışa çıkarmış. Ne diyorsunuz ? T113 GALAXY TAB 3 1.3GHZ DÖRT ÇEKİRDEKLİ-8GB DISK-1GB-7''-BT-ANDROID4.4-BEYAZ
O zaten sürekli aktif home+kilit tuşu - sadece home tuşu ile var mı bilmiyorum .Arkadaşlar home tuşuna basarak görüntü almayı nasıl aktif edebiliriz
Tabi cok iyi bişey degil ama annenin ihtiyaclarini karsilar sanki napicak kadin
Bu arada guncelleme hayirli olsun![]()
Sonuclarini yazarsiniz ona gore donerim![]()
Görüşleriniz için teşekkürler. Tableti aldım hayrını görürüz inşallah.Fiyat gayet iyi. tablette iyi zaten iç görür zaten tabletle yapılabilecekler belli
İnternette gördüm home tuşuna çift tıklayarak ekran görüntüsü alınıyodu ben bulamadımO zaten sürekli aktif home+kilit tuşu - sadece home tuşu ile var mı bilmiyorum .
Deneyince sonuçlarını yazarsın bize artık![]()
Sahibindene bir bak oradaki muadilleri ne kadar diye.Beyler yeri değil ama bir sorayım istedim kısa ve öz olsun yorumlarınız. Bu ürünü arkadaşım satıyordu ihtiyaçtan 150 lira istiyor annem için alıcam. Ürün süperonline'dan hediye geldi paketi iptal ettiricem deyince [emoji1] paraya ihtiyacı olduğundan satışa çıkarmış. Ne diyorsunuz ? T113 GALAXY TAB 3 1.3GHZ DÖRT ÇEKİRDEKLİ-8GB DISK-1GB-7''-BT-ANDROID4.4-BEYAZ
220-250 ortalaması.Sahibindene bir bak oradaki muadilleri ne kadar diye.
220-250 ortalaması.
Candy crush tarzı oyunları oynasın diye aldım. M9 kullanıyor normalde günde 3-4 kez şarja takıyor telefona yazık [emoji1]Bence bahsettiginiz ilk fiyata deger. Urunu de daha once kullandim. Annenizin isini cok rahat gorur. Simdiden hayirli olsun diyelim ☺
Güncellemeden sonra şarja tak yeterHerkese hayırlı olsun yeni güncelleme. Yarın falan bende yüklüyorum. Lumia da güncelleme çok yükledim ama samsung da ilk defa yükleycem varmı tavsiyesi yada şuna dikkat et diyebileceğiniz bisey
Mesajlara gir sağ üstte daha fazla yazar ordan ayarlar ve arka planlara gir ordan değiştirebilirsin.Mesaj baloncuk değiştirmeyi bulamadım ya