Sh3kiL
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 138
kapanmasa ıyımış
Yok bende verus varKılıf markası
Eyvallah bu bu times of wawe of sensor diyo acaba 1-3 yapmamiz fark ediyomu ki?Elini sensörlerin üstünden geçir geliyor![]()
Sensör dalga zamanı diyorEyvallah bu bu times of wawe of sensor diyo acaba 1-3 yapmamiz fark ediyomu ki?
Onu nerden yapiyoruz oyle bisy bulamadim benEkranın sürekli açık kalması için alsaysam on web wireless Chargr yapın oluyor pile etkisi nasıl olucak acaba
Tmmdir buldum tesekkur ederim insaallah pile etkisi olurAlways on demek istedim yukarıda
EYVALLAHAlways on demek istedim yukarıda
Çift tıklama var bir de Nova Launcher varsa tadından yenmez Çünkü hareket ve işaretler de çift tıklama ile telefonu kapatabiliyorsun Bu programla daha açarsanız fiziksel tuşlara dokunmanıza gerek kalmıyorcıft tıklama felanda var sanırım
Merhaba yeni mi aldinQueen is back...
Merhaba Note 5 kullanıcıları![]()
Bir süredir kullanıyorumMerhaba yeni mi aldin![]()
Bir süredir kullanıyorum![]()
Biraz araştırdım ama sonuç yokIsrael romunda turkce dil secenegi var mi
Bunu bilen var mi
SagolasinBiraz araştırdım ama sonuç yok
Maalesef yokSagolasinbaktigin icin demek ki yok
Evet malesef Samsung kullanmayım diyorum ama 5 senedirde telefon değiştiriyorum yine en son telefonum Samsung oluyor anlamadımGüncelleme almayan bir biz kaldık heralde ?
degıl tabıkı en az 500 vercen misal üstüne degmez gereksiz.Slm arkadaşlar bir sorum olacak biliyorsunuz Samsung Galaxy S7 cıktı 1 aydır note 5 kullanıyorum bunu satıp s7 almak mantıklımı sizce
Gerek yok bu saatten sonra.Slm aranıza yeni katıldım 1 aydır note 5 kullanıyorum beyaz arkadaşlar neden marshmallow güncellemesini alamıyoruz birlik olup Samsung ga mail atalım protesto amaçlı