uydu3405
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 115
hızı 450 mbit yazıyordu shiftdelete de ama sitede.
Haklısın ama kullandığımız uygulamaların çoğuna zaten izin veriyoruzAz önce samsung Apps den uygulama indireyim dedim SMag diye bir uygulama buldum. Tam indirecektim ki -hiç yapmadığım bi şeydir- uygulama izinlerinin üzerine tıklayıp nelere izin istediğine bakayım dedim. Tam bir felaket ,benden habersiz titreşim ayarı değiştirme, benden habersiz kamera açıp görüntü alma video çekme, konuşmalarımı yaptığım numaraların listesini alma,aynı şekilde konum ve hassas konum bilgisi alma ,ve benden habersiz bazı gelen mesajları önleme ve silme . Şimdi bu uygulama epi topu çizgi roman okumamı sağlayacaktı. Ama istediği yetkiler bana ajan muamelesi yapıyor. Tam bir saçmalık, sizlere de samsung Apps ten uygulama indirmeden önce incelemenizi öneririm.
Onlari indirip izin vermeyebilirsin uygulamayi yine rahat rahat kullanbilirsinAz önce samsung Apps den uygulama indireyim dedim SMag diye bir uygulama buldum. Tam indirecektim ki -hiç yapmadığım bi şeydir- uygulama izinlerinin üzerine tıklayıp nelere izin istediğine bakayım dedim. Tam bir felaket ,benden habersiz titreşim ayarı değiştirme, benden habersiz kamera açıp görüntü alma video çekme, konuşmalarımı yaptığım numaraların listesini alma,aynı şekilde konum ve hassas konum bilgisi alma ,ve benden habersiz bazı gelen mesajları önleme ve silme . Şimdi bu uygulama epi topu çizgi roman okumamı sağlayacaktı. Ama istediği yetkiler bana ajan muamelesi yapıyor. Tam bir saçmalık, sizlere de samsung Apps ten uygulama indirmeden önce incelemenizi öneririm.
5.1.1 de o özellik mevcut değilOnlari indirip izin vermeyebilirsin uygulamayi yine rahat rahat kullanbilirsin![]()
Gelecek. N920c kodunun satıldığı ülkelerin yüzde 70 ine geldi. Bu hafta içi bize de gelir.Note 5 Marshmallow geldimi veya ne zaman gelecek daha doğrusu gelecekmi ?
Sen bunları nereden öğreniyon gençN920c serisinin satıldığı ingiltere, tayland, vietnam, arnavutluk, rusya, kenya ve türkiye dışında her yere geldi sanırım.
6.0.1 kullana kullana5.1.1 de o özellik mevcut değil
Verilen ülkeler belli geriye onlar kalıyorSen bunları nereden öğreniyon genç
Bu program yanlış. 20 küsur saatin %57si 10 küsur saat ediyor. Hesapta sorun var. Ama süre mükemmel
Hayat sana güzel biz beklemeye devam bence Türkiye romunada hiç geçme6.0.1 kullana kullana5.1 neymis ya
Oyle düşünüyorumHayat sana güzel biz beklemeye devam bence Türkiye romunada hiç geçme
Saat 10a kadar telefon kullanmadim ondan olabilir belkiBu program yanlış. 20 küsur saatin %57si 10 küsur saat ediyor. Hesapta sorun var. Ama süre mükemmel
Sanırım sizde 5.1.1 vardı
2 google araması yeterli. N920c satılan ülkeler ve marshmallow alan ülkelerSen bunları nereden öğreniyon genç
Uag ne kardesAranızda uag kılıf kullanan arkadaş var mı almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz biraz kaba gösteriyor sanırım
Kılıf markasıUag ne kardes
Bende 5.1.1 var.Sanırım sizde 5.1.1 vardı
6.0.1de sıkıntı var daha çabuk bitiyorBende 5.1.1 var.
Sağol kardeşim iş görüyorS7 deki always on özelliği için "Glance plus" uygulamasını kullanabilirsiniz arkadaşlar. Çift tıklama ile kilit açma özelliğide var uygulamada
Onemli degil, o kadarini bilmiyorum yeni buldum bende ama 2 dk sonra kapaniyor geri gelmiyo eger geri geliyosada ben bulamadim sadece o kotu olmusSağol kardeşim iş görüyor
Pekala gerçekten bizde de şarj yemeyecek mi