Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

uydu3405

Doçent
Reaksiyon puanı
115
hızı 450 mbit yazıyordu shiftdelete de ama sitede.

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Az önce samsung Apps den uygulama indireyim dedim SMag diye bir uygulama buldum. Tam indirecektim ki -hiç yapmadığım bi şeydir- uygulama izinlerinin üzerine tıklayıp nelere izin istediğine bakayım dedim. Tam bir felaket ,benden habersiz titreşim ayarı değiştirme, benden habersiz kamera açıp görüntü alma video çekme, konuşmalarımı yaptığım numaraların listesini alma,aynı şekilde konum ve hassas konum bilgisi alma ,ve benden habersiz bazı gelen mesajları önleme ve silme . Şimdi bu uygulama epi topu çizgi roman okumamı sağlayacaktı. Ama istediği yetkiler bana ajan muamelesi yapıyor. Tam bir saçmalık, sizlere de samsung Apps ten uygulama indirmeden önce incelemenizi öneririm.

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Az önce samsung Apps den uygulama indireyim dedim SMag diye bir uygulama buldum. Tam indirecektim ki -hiç yapmadığım bi şeydir- uygulama izinlerinin üzerine tıklayıp nelere izin istediğine bakayım dedim. Tam bir felaket ,benden habersiz titreşim ayarı değiştirme, benden habersiz kamera açıp görüntü alma video çekme, konuşmalarımı yaptığım numaraların listesini alma,aynı şekilde konum ve hassas konum bilgisi alma ,ve benden habersiz bazı gelen mesajları önleme ve silme . Şimdi bu uygulama epi topu çizgi roman okumamı sağlayacaktı. Ama istediği yetkiler bana ajan muamelesi yapıyor. Tam bir saçmalık, sizlere de samsung Apps ten uygulama indirmeden önce incelemenizi öneririm.
Haklısın ama kullandığımız uygulamaların çoğuna zaten izin veriyoruz

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Genelde WhatsApp vb uygulamalar rehber sms galeri çağrı kaydı gibi şeylere izin istiyor

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Onlari indirip izin vermeyebilirsin uygulamayi yine rahat rahat kullanbilirsin:)

SMaraz

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Note 5 Marshmallow geldimi veya ne zaman gelecek daha doğrusu gelecekmi ?

tafo66

Öğrenci
Reaksiyon puanı
14
N920c serisinin satıldığı ingiltere, tayland, vietnam, arnavutluk, rusya, kenya ve türkiye dışında her yere geldi sanırım.

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
uploadfromtaptalk1457979904459.png
uploadfromtaptalk1457979910303.png

Sizce nasil

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Aranızda uag kılıf kullanan arkadaş var mı almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz biraz kaba gösteriyor sanırım

Murat yilmaz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
5
S7 deki always on özelliği için "Glance plus" uygulamasını kullanabilirsiniz arkadaşlar. Çift tıklama ile kilit açma özelliğide var uygulamada

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Resmi bu

Ekli dosyalar

• attachment.jpg
    attachment.jpg
    135.3 KB · Görüntüleme: 389

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
S7 deki always on özelliği için "Glance plus" uygulamasını kullanabilirsiniz arkadaşlar. Çift tıklama ile kilit açma özelliğide var uygulamada
Sağol kardeşim iş görüyor
Fiziksel tuşlara basmadan açılış harika
Pekala gerçekten bizde de şarj yemeyecek mi

Son düzenleme:

shaber

Asistan
Reaksiyon puanı
15
Elini sensörlerin üstünden geçir geliyor :)