• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

hızı 450 mbit yazıyordu shiftdelete de ama sitede.

Az önce samsung Apps den uygulama indireyim dedim SMag diye bir uygulama buldum. Tam indirecektim ki -hiç yapmadığım bi şeydir- uygulama izinlerinin üzerine tıklayıp nelere izin istediğine bakayım dedim. Tam bir felaket ,benden habersiz titreşim ayarı değiştirme, benden habersiz kamera açıp görüntü alma video çekme, konuşmalarımı yaptığım numaraların listesini alma,aynı şekilde konum ve hassas konum bilgisi alma ,ve benden habersiz bazı gelen mesajları önleme ve silme . Şimdi bu uygulama epi topu çizgi roman okumamı sağlayacaktı. Ama istediği yetkiler bana ajan muamelesi yapıyor. Tam bir saçmalık, sizlere de samsung Apps ten uygulama indirmeden önce incelemenizi öneririm.

Az önce samsung Apps den uygulama indireyim dedim SMag diye bir uygulama buldum. Tam indirecektim ki -hiç yapmadığım bi şeydir- uygulama izinlerinin üzerine tıklayıp nelere izin istediğine bakayım dedim. Tam bir felaket ,benden habersiz titreşim ayarı değiştirme, benden habersiz kamera açıp görüntü alma video çekme, konuşmalarımı yaptığım numaraların listesini alma,aynı şekilde konum ve hassas konum bilgisi alma ,ve benden habersiz bazı gelen mesajları önleme ve silme . Şimdi bu uygulama epi topu çizgi roman okumamı sağlayacaktı. Ama istediği yetkiler bana ajan muamelesi yapıyor. Tam bir saçmalık, sizlere de samsung Apps ten uygulama indirmeden önce incelemenizi öneririm.
Haklısın ama kullandığımız uygulamaların çoğuna zaten izin veriyoruz

Genelde WhatsApp vb uygulamalar rehber sms galeri çağrı kaydı gibi şeylere izin istiyor

Onlari indirip izin vermeyebilirsin uygulamayi yine rahat rahat kullanbilirsin:)

Note 5 Marshmallow geldimi veya ne zaman gelecek daha doğrusu gelecekmi ?

N920c serisinin satıldığı ingiltere, tayland, vietnam, arnavutluk, rusya, kenya ve türkiye dışında her yere geldi sanırım.

uploadfromtaptalk1457979904459.png
uploadfromtaptalk1457979910303.png

Sizce nasil

Aranızda uag kılıf kullanan arkadaş var mı almayı düşünüyorum da tavsiye eder misiniz biraz kaba gösteriyor sanırım

S7 deki always on özelliği için "Glance plus" uygulamasını kullanabilirsiniz arkadaşlar. Çift tıklama ile kilit açma özelliğide var uygulamada

Resmi bu

Ekli dosyalar

• attachment.jpg
    attachment.jpg
    135.3 KB · Görüntüleme: 406
S7 deki always on özelliği için "Glance plus" uygulamasını kullanabilirsiniz arkadaşlar. Çift tıklama ile kilit açma özelliğide var uygulamada
Sağol kardeşim iş görüyor
Fiziksel tuşlara basmadan açılış harika
Pekala gerçekten bizde de şarj yemeyecek mi

Son düzenleme:
Elini sensörlerin üstünden geçir geliyor :)