• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Orta tuş biraz ısınana kadar öyle ses çıkarıyor:) korkmadan bas sonraları kullandıkça kaybolacak .

Kırmızı çizgiye gelince attığın ekran görüntüsünde kırmızı çizgi falan yok :)
Opss benim sağlığım tekrar atayım. Bazı yerlerde yeşil bazı yerlerde bu şekil kirmizi
A7nYGr.jpg

Şimdi 'düşünme' derken gözü kapalı geç anlamında mı yoksa Iphone 6'da kal anlamında mı diyorsunuz? Türkçeyi yeni sökmeye başlayan yabancı gibi hissettim kendimi yahu..
Allah da seni güldürsün her daim. :)
Note 5'e geçmeni de tavsiye etmem. iPhone 6'da kalman daha hayırlı olur. :)

Arkadaşlar merhaba; 5 aydır kullandığım telefonumda aldığım günden itibaren şarj % 50 nin altına düştüğü zaman kendiliğinden kapanma problemi vardı. Android 6 yükledikten sonra sarj hiç dayanmamaya başladı. Telefonu servise götürdüm yazılımsal deyip android 5 yükleyip geri verdiler. Sorun halen devam ettiği için bu sefer ekran görüntüleriyle beraber verdim. Servis sorgusunda gene herhangi bir probleme rastlanmadı diye gözüküyor. Sizce telefonumdaki sorun nedir ve bununla ilgili ne yapabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 986 Ekli dosyayı görüntüle 987
Bir kere bendede oldu telefon kapanınca hiç elleme sarza tak %100 olunca sarzdan cikar telefonu aç düzelir bende böyle düzelmişti.

Kardeş geçen sene Note 4 vardı bende Turkcell'den almıştım. Odin ile polonya romunu kurdum. Wipe işlemlerini yaptım. Gmail hesabımı girip telefonu kullanmaya başladım. sonra Türkiye romunu kurdum Turkcell romu gitmişti. Aynısı sende olur mu bilmiyorum.

Odin ile yaparsak degisiyor onu biliyorum. Ama Smart Switch ile yapinca degisiyor mu onu merak ettim. Daha saglikli olur diye bir denemeyi dusunuyorum firsat buldugumda.

*#0228# yidenedinizmi birde yavaş normal şarja takmayı deneyin
Onları da denedim sonuç aynı. Servisi dün akşam mail ile samsung merkeze şikayet etmiştim. Biraz önce aradılar, telefonu servisten almamamı ve mühendislerinin detaylı inceleme yapacağını söylediler. Bakalım sonuç ne olacak.

Mobil ağdan youtube giremiyorum nerden ayarlandigini bilen varmı

Resimde görüldüğü gibi kutusu açılmış fakat hiç hat takılmamış jelatinli telefon satın almak doğru olurmu. Sakıncaları varsa neelrdir görüşlerinizi alabilirmiyim.

j3XnNL.jpg

Merhabalar note 5'imde android 6.0.1 yaptım odin ile amma velakin eski sürümüme 5.1.1 geri nasıl döndürebilirim yardımlarınızı bekliyorum.

Sürüm güzel ram olayını çözmüşler ama geri dönüp türkce kullanmak daha iyi gibi ben kemboclha versiyonu kurmuştum şuan hala o şekilde 6.0.1 kullanıyorum gayette performanslı olmuş.
Olsun bence öyle devam et ben s4 ümde sürekli rus romu kullandım ilk güncellemeleri ben aldım

4.5 g DE note 5 in çıkabileceği en yüksek hız kaçtır.

Moderatörün son düzenlenenleri: