Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Satmayın Note 5 leri hediye edin kardeşim. :) Az konuşun bakın bizler Note 4 Kullananlar Kulübü olarak yazışıyoruz ama sizin çok yazmanızdan dolayı direk Note 5 Kullananlar Kulübü üst kısıma taşınıyor. Kardeşiz ayıptır :))

emre7

Asistan
Reaksiyon puanı
6
Satmayın Note 5 leri hediye edin kardeşim. :) Az konuşun bakın bizler Note 4 Kullananlar Kulübü olarak yazışıyoruz ama sizin çok yazmanızdan dolayı direk Note 5 Kullananlar Kulübü üst kısıma taşınıyor. Kardeşiz ayıptır :))

Note candır noteçular da kardeştir ama yapacak bişey yok note 6 alabilmek için note 5 ı satmalıyız :)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Note candır noteçular da kardeştir ama yapacak bişey yok note 6 alabilmek için note 5 ı satmalıyız :)

Öyle olsun bakalım :) Düşündüğüm özelliklerde gelirse ki bu özellikle pil konusunda.. Note 6 almayı düşünürüm. Bu arada memnun musunuz Note 5 den? Note 4'e kıyasla pil konusunda fark görüyor musunuz?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Hahaha benim oldugum kulup tepede olur:)

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
iyi akşamlar canlar guncellemeden ses yokmu dırek nutella vermesın samsung

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Şimdi Turkcell den alınmış telefonu Smart Switch ile tekrar yazılım kurdursak gene aynı rom mu olur yoksa Türkiye romuna mı döner?

unr3als

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhaba bugun teknosadan note 5 aldim kaskoda yaptirdim. Eve gelip detaylica incelerken sag tarafta ekranda üstten alta kadar ince kırmızı cizgi var. Yarin gitsem direk degisim yaparlarmi?

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Merhaba bugun teknosadan note 5 aldim kaskoda yaptirdim. Eve gelip detaylica incelerken sag tarafta ekranda üstten alta kadar ince kırmızı cizgi var. Yarin gitsem direk degisim yaparlarmi?
Ekran görüntüsü atabilir misin? Değişim yapmak zorundalar daha yeni almışsın

unr3als

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ekran görüntüsü atabilir misin? Değişim yapmak zorundalar daha yeni almışsın

Şuan ekran görüntüsü paylasabilcek durumda değilim malesef. Ayriyetten bir şey daha sorayim home tusuna bastiginizda mause sol click gibi bir ses cikiyormu sizdede. ( Samsung kullanmadim daha önce)

aryildiz61

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kardeş geçen sene Note 4 vardı bende Turkcell'den almıştım. Odin ile polonya romunu kurdum. Wipe işlemlerini yaptım. Gmail hesabımı girip telefonu kullanmaya başladım. sonra Türkiye romunu kurdum Turkcell romu gitmişti. Aynısı sende olur mu bilmiyorum.

scorpion75

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaşlar merhaba; 5 aydır kullandığım telefonumda aldığım günden itibaren şarj % 50 nin altına düştüğü zaman kendiliğinden kapanma problemi vardı. Android 6 yükledikten sonra sarj hiç dayanmamaya başladı. Telefonu servise götürdüm yazılımsal deyip android 5 yükleyip geri verdiler. Sorun halen devam ettiği için bu sefer ekran görüntüleriyle beraber verdim. Servis sorgusunda gene herhangi bir probleme rastlanmadı diye gözüküyor. Sizce telefonumdaki sorun nedir ve bununla ilgili ne yapabilirim?
Screenshot_2015-11-26-23-41-33.png
Screenshot_20160308-193828.png

onemoretime

Asistan
Reaksiyon puanı
58
Şuan ekran görüntüsü paylasabilcek durumda değilim malesef. Ayriyetten bir şey daha sorayim home tusuna bastiginizda mause sol click gibi bir ses cikiyormu sizdede. ( Samsung kullanmadim daha önce)
Orta tuş biraz ısınana kadar öyle ses çıkarıyor:) korkmadan bas sonraları kullandıkça kaybolacak .

Kırmızı çizgiye gelince attığın ekran görüntüsünde kırmızı çizgi falan yok :)

mahesvara

Öğrenci
Reaksiyon puanı
20
Arkadaşlar merhaba; 5 aydır kullandığım telefonumda aldığım günden itibaren şarj % 50 nin altına düştüğü zaman kendiliğinden kapanma problemi vardı. Android 6 yükledikten sonra sarj hiç dayanmamaya başladı. Telefonu servise götürdüm yazılımsal deyip android 5 yükleyip geri verdiler. Sorun halen devam ettiği için bu sefer ekran görüntüleriyle beraber verdim. Servis sorgusunda gene herhangi bir probleme rastlanmadı diye gözüküyor. Sizce telefonumdaki sorun nedir ve bununla ilgili ne yapabilirim?Ekli dosyayı görüntüle 986 Ekli dosyayı görüntüle 987
Sorun olduğu bariz ortada keşke bu kadar süre beklemeseydin aldığından beri böyle bir sorun var ise cihaz değişimi isteseydin artık 2. El telefoncular bile bir hafta içinde sıkıntı çıkarsa gel paranı al diyorlar