muhammett99
Asistan
Gecen bende kabi cikarttim 5 dk sonra telefon dustu 5 takla atti ama tek bi cizik bile olmadi
Suan kapsiz kullaniyorumaynen banada oyle oldu gecen bi kere cikartayim dedimde
6s daha iyi açık ve netKimse gelipde 6s daha iyi diyemez![]()
Lazzz hep böyle bosverin onu o iphone cok iyi der ama samsung kullanacaktir6s daha iyi açık ve net![]()
Son kullanıcı deneyimi olarak 6s daha iyi. Taraflı değilim o kadar.Lazzz hep böyle bosverin onu o iphone cok iyi der ama samsung kullanacaktir
Adamin kaderi bu![]()
Simdi izledim cok fena tokatlamisAbi farka bakarmısın ya s7 nin yanında 6s tost makinası kalmış![]()
![]()
Lazzz videoda acik belli simdi hic taraf demeyelim s7 ezmişSon kullanıcı deneyimi olarak 6s daha iyi. Taraflı değilim o kadar.
S7 mi 6s mi demiyorum. Note 5 mi 6s mi dersen 6s bariz önde.Lazzz videoda acik belli simdi hic taraf demeyelim s7 ezmiş
On kamerada bariz note 5S7 mi 6s mi demiyorum. Note 5 mi 6s mi dersen 6s bariz önde.
Yukle bende var sorun yokArkadaşlar note 5 e ırak marshmallow romunu yüklesem tavsiye edermisiniz sanırım türkçe dil desteği varmış
EyvallahYukle bende var sorun yok
Kamerada 6s yanina yaklasamaz note 5 in heleki arka kameradaOn kamerada bariz note 5
Arkada iphone daha iyi gibi
On kamera dar aci birde iphone
Ikisininde iyi oldugu kotu oldugu yerler var iste ikiside kullanicisini üzmez
On kamerada iPhone 6 bile daha önde. 2 cihazda da aynı resimleri çekip deneyen birisiyim. Note 5 te bütün selfie ayarlarını kapatarak denedim note 5 te pastel boya gibi çıkıyor resimler yapmacık, detay yok gerçekçilik yok yamuk yumuk çıkıyor bu gerçek note 4 te de vardı samsung'un ön kameraları böyle.On kamerada bariz note 5
Arkada iphone daha iyi gibi
On kamera dar aci birde iphone
Ikisininde iyi oldugu kotu oldugu yerler var iste ikiside kullanicisini üzmez
Bak Lazzz taraflisin demiyorum ama insanlar yuz hatlarinda duzeltilmesine karşı degiller pastel cok abartiOn kamerada iPhone 6 bile daha önde. 2 cihazda da aynı resimleri çekip deneyen birisiyim. Note 5 te bütün selfie ayarlarını kapatarak denedim note 5 te pastel boya gibi çıkıyor resimler yapmacık, detay yok gerçekçilik yok yamuk yumuk çıkıyor bu gerçek note 4 te de vardı samsung'un ön kameraları böyle.
Yahu 2 cihazına kullanan birisiyim. Hiç taraf tutarak şu cihaz iyi şu cihaz kötü demedim bütün deneyimlerimi olduğu gibi yoruma döküyorum.
Bencede oyleKamerada 6s yanina yaklasamaz note 5 in heleki arka kamerada
Evet var, tavsiye ederim ama bu ay bütün note 5 lere Android 6 güncellemesi vereceğini duyurdu sammobileda.Arkadaşlar note 5 e ırak marshmallow romunu yüklesem tavsiye edermisiniz sanırım türkçe dil desteği varmış
Yahu arkadaşım sen telefonunu kullan o zaman. 6 ay onu kullandım şuan 8. Aydan beri note 5 kullanıyorum. Hiç bir üstünlüğü yokmuş peh.....Iphone 6 nin note 5 e karsi hicbir ustunlugu yok 6s in belki tektük vardirda
Yahu objektif yorum yapılmıyor bizim Türk milleti kendi malını üstün tutmayı sever kimse itiraz etmesin çoğu kişi böyledir.Gitmeyin @Lazzz ın üstüne bu kadar [emoji1]