Hamza kk
Doçent
- Reaksiyon puanı
- 54
SadeleştirebilirsimBen memnunum line cok sekilli sukullu geldi gozume
SadeleştirebilirsimBen memnunum line cok sekilli sukullu geldi gozume
Olmaz edebilirsinPowerbankla telefonu sarj etsem bataryaya bi zarari olur mu ?
Olmaz edebilirsinPowerbankla telefonu sarj etsem bataryaya bi zarari olur mu ?
Ama powerbank orjinal bir sey olsun marka yani asus falan filanPowerbankla telefonu sarj etsem bataryaya bi zarari olur mu ?
Samsung'un ?Ama powerbank orjinal bir sey olsun marka yani asus falan filan
O zaman sorun yok diledigin gibi kullanSamsung'un ?
Lens iyileştirmeleri var ,diyafram açıklığı azalmış vs vs bi dolu iyileştirme var birazda yazılım etkilidir tabiDün bimeks e mouse almak için gittim baktım s7 çıkmış ön kamerasını açtım ya inanılmaz derecede fark var bizimkiyle. Çok beğendim. Acaba Bu karar fark neden 6.0 dan mı acaba?
S7 farkidirDün bimeks e mouse almak için gittim baktım s7 çıkmış ön kamerasını açtım ya inanılmaz derecede fark var bizimkiyle. Çok beğendim. Acaba Bu karar fark neden 6.0 dan mı acaba?
Bosver lensi falan tamponum 1 saat sonra cikacak mutluluk budur resim lens diyafram budur yenilik budurLens iyileştirmeleri var ,diyafram açıklığı azalmış vs vs bi dolu iyileştirme var birazda yazılım etkilidir tabi![]()
Hahaha hayırlı olsun diyelim o zaman ya da güle güle kullan mı desekBosver lensi falan tamponum 1 saat sonra cikacak mutluluk budur resim lens diyafram budur yenilik budur![]()
Ahhaha aynen hahahaHahaha hayırlı olsun diyelim o zaman ya da güle güle kullan mı desek![]()
Ben bu lari yapmadım youtubeden video filanda açtım 3.saat 40 dk şarj %25 filan vardı dün. Bakalım bugün nasıl olacak deney yapıyorumNovayi kullaniyorum parlaklik 0 da otomatikte.
Mobil veri surekli acik
3 saat ekran suresi aldim
Kalan sarj %34
Nova var miydiBen bu lari yapmadım youtubeden video filanda açtım 3.saat 40 dk şarj %25 filan vardı dün. Bakalım bugün nasıl olacak deney yapıyorum![]()
Hayır kendi arayüzü vardır ve hala kendi arayüzü var nova'yı sonra deneyeceğim.Nova var miydi
Bende simdi izledim aynen pek bir fark yokYoutube a s7 vs note 5 videoları koyulmuş, bir bakmanızı öneririm. Şahsen hiçbir fark göremedim aralarında ,bazen s7 öndeydi bazen note 5.
Edit: speed test videosunu kastettim .
İndirim yapacaklar ondan öyle yapıyorlarTeknosa ve Bimeks Note5 Fiyatları 2699 oldu Vatan ise halen 2399 da. Arkadaşlar fiyat artışı neden oldu ben anlamadımYa siz
Aynen oyle cunku millet suanS7 ile aradaki farkı kapatıp insanlara S7 satmak için gibi geldi![]()
Yemeyiz tabide alan s7 alir zatenShiftdelete takipcisiyiz ama biz yermiyiz bunları![]()