Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

muhammett99

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Gecen bende kabi cikarttim 5 dk sonra telefon dustu 5 takla atti ama tek bi cizik bile olmadi

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Bugunlerde Samsung şuanda appleye göre daha elit bence. 6s in dizaynı kötü ele oturur yanı yok Note 5 indi s7 indi masaya koy bakan doner birdaha bakar .cok goz alici tasarimi var.
İphone desen herkezin ama herkezin elinde var cocuguydu esnafıydı ögrencisiydi bakkalcisiydi ogretmeniydi amelesiydi oyuydu buyuydu suyuydu. Millet yemeyip icmeyip buna yatiriyolar maaslarini. Şuanda hiç cazibesi kalmadı. Gosteris icin aliyolarda bi espirisi yokki kime havan hepsinin elinde var. Samsung böylemi? Tabiiki hayır. Herkezden bi farkın oluyo stilinden tut ozgurlugune vb vb. Cihaz elinde piril piril parliyor.bakan gozunu ayiramiyor :).En basitinden Bilgisayardan en ufak dosyayi alamayan cihaz icin 40 takla atiyolar. Neden anlamis degilim

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Aynen. S7 daha durun cicegi burnunda daha bu performans iyileştirmeleriydi oydu buydu hep alicak ondan sonra bakariz. Bana suan sıkıntılı gibi geldi. Tam performansını kullanamıyor. Ufak guncellemeler sart buna :D

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
6s de patch patch fix mix performans iyilestirmeleriydi baya yol kat ettiler.S7 de alsinda ozaman isler rayina oturur.

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Çok merak ettim şimdi yarın ogleden sonra bakmaya gidicem s7 ye.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
S7 mi 6s mi demiyorum. Note 5 mi 6s mi dersen 6s bariz önde.
On kamerada bariz note 5
Arkada iphone daha iyi gibi
On kamera dar aci birde iphone
Ikisininde iyi oldugu kotu oldugu yerler var iste ikiside kullanicisini üzmez

Hamza kk

Doçent
Reaksiyon puanı
54
Arkadaşlar note 5 e ırak marshmallow romunu yüklesem tavsiye edermisiniz sanırım türkçe dil desteği varmış

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
On kamerada bariz note 5
Arkada iphone daha iyi gibi
On kamera dar aci birde iphone
Ikisininde iyi oldugu kotu oldugu yerler var iste ikiside kullanicisini üzmez
On kamerada iPhone 6 bile daha önde. 2 cihazda da aynı resimleri çekip deneyen birisiyim. Note 5 te bütün selfie ayarlarını kapatarak denedim note 5 te pastel boya gibi çıkıyor resimler yapmacık, detay yok gerçekçilik yok yamuk yumuk çıkıyor bu gerçek note 4 te de vardı samsung'un ön kameraları böyle.

Yahu 2 cihazına kullanan birisiyim. Hiç taraf tutarak şu cihaz iyi şu cihaz kötü demedim bütün deneyimlerimi olduğu gibi yoruma döküyorum.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
On kamerada iPhone 6 bile daha önde. 2 cihazda da aynı resimleri çekip deneyen birisiyim. Note 5 te bütün selfie ayarlarını kapatarak denedim note 5 te pastel boya gibi çıkıyor resimler yapmacık, detay yok gerçekçilik yok yamuk yumuk çıkıyor bu gerçek note 4 te de vardı samsung'un ön kameraları böyle.

Yahu 2 cihazına kullanan birisiyim. Hiç taraf tutarak şu cihaz iyi şu cihaz kötü demedim bütün deneyimlerimi olduğu gibi yoruma döküyorum.
Bak Lazzz taraflisin demiyorum ama insanlar yuz hatlarinda duzeltilmesine karşı degiller pastel cok abarti
Istersen kapat. Ki ben seviyorum bence yuz hatlarini cok daha guzel gosteriyor iphone 6 4 kisiyi on kameraya sigdiralimda sonra guzel ceksin o:)

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Allah allah , ilk defa on kamerasi iphone6 nin daha iyi note 5 den diyen birini duydum.Göz var nizam var

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Iphone 6 nin note 5 e karsi hicbir ustunlugu yok 6s in belki tektük vardirda

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Arkadaşlar note 5 e ırak marshmallow romunu yüklesem tavsiye edermisiniz sanırım türkçe dil desteği varmış
Evet var, tavsiye ederim ama bu ay bütün note 5 lere Android 6 güncellemesi vereceğini duyurdu sammobileda.

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Abi deneyin kendi gozunuzle gorun vatanda yada baska alisveris merkezinde koyun abi yan yana hangisi güzelmiş

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Iphone 6 nin note 5 e karsi hicbir ustunlugu yok 6s in belki tektük vardirda
Yahu arkadaşım sen telefonunu kullan o zaman. 6 ay onu kullandım şuan 8. Aydan beri note 5 kullanıyorum. Hiç bir üstünlüğü yokmuş peh.....

Neyse yorum üzerine tartışmak isteyen konu açsın yeri burası değil.

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
Ya bos konusmuyorum ben burda 2 cihazda suan elimde.her karsilastirmayi yapabilirim