cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Asphalt 8 fifa 16 internet whatsapp ve uygulama bildirimleri suan acikken boş ram 1.4 gb
Myt kur başkası yalanArkadaslar android telefona direk olarak mp3 seklinde muzik indirebilecegimiz bir program varmi bildiginiz ucretsiz ?
Myt play store da var mı? Yoksa kaldırıldı mı? Eskiden bulmuştum ama bulamadım şimdi.Myt kur başkası yalan
Play storeda yok apk olarak indirebilirsinizMyt play store da var mı? Yoksa kaldırıldı mı? Eskiden bulmuştum ama bulamadım şimdi.
Aynı durumdayım.Irak romu hız olarak güzel ancak ben de de şarj sıkıntısı var. Şarjı su gibi içiyor adeta senkronizasyon falan kapalı, gereksiz uygulamalar devre dışı. Tüm uygulama izinleri tek tek ayarlandı. Parlaklık otomatik değil ama %50 nin altında 40 larda k ullanıyorum. Güç tasarruf modu kapalı. Tuhaf bir durum var anlayamadım neden böyle. 5.1.1 de şarj durumu çok daha iyiydi.
Arkadaşlar marshmallowla birlikte ikonlar değişiyor mu ? Biri ekran fotosu atabilir mi?
Simgelerde ufak tefek renk rötuşları dışında bir değişiklik yok şu şekilde:Arkadaşlar marshmallowla birlikte ikonlar değişiyor mu ? Biri ekran fotosu atabilir mi?
Deep Sleep sıkıntısı var sizde deep sleep fix yükleyerek sorunu halledebilirsin.Irak romu hız olarak güzel ancak ben de de şarj sıkıntısı var. Şarjı su gibi içiyor adeta senkronizasyon falan kapalı, gereksiz uygulamalar devre dışı. Tüm uygulama izinleri tek tek ayarlandı. Parlaklık otomatik değil ama %50 nin altında 40 larda k ullanıyorum. Güç tasarruf modu kapalı. Tuhaf bir durum var anlayamadım neden böyle. 5.1.1 de şarj durumu çok daha iyiydi.
Siz de aynı şekilAynı durumdayım.
Root gerekiyor sanırım, o da benim işime gelmiyor.Siz de aynı şekil
Deep Sleep sıkıntısı var sizde deep sleep fix yükleyerek sorunu halledebilirsin.
Önce TWRP'yi odinle yükle:Nedir nereden indirilir bilgi verirsen sevinirim.
Telefonu sabah şarjdan çıkardım ve neredeyse hiç kullanmadım durum şu şekilde şuan:
Hayır durum bende öyle değil, geceden sabaha en fazla %5 gidiyor wifi ve.s. açık olduğu halde. Benim cihazımda bu sorun olduğunu sanmıyorum ama çok az ekran süredir alıyorum.Ben şu an Android 6.0.1'de 6.5 saat ekran süresi alıyorum. Eğer pil süreniz 4.5 saatin altında ise deep sleep sıkıntısı var demektir. Bu olay şöyle bir şey. Telefonun kernelında saklı bir mod var. Rom attığınız zaman Knox bu yapıyı bozuyor. Derin uykuya geçemiyor telefon. Misalen akşam telefonunuz %50 sabah uyandığınızda bi bakıyorsunuz telefonunuz kapanmış şarjı bitmiş.
Telefona hiç rom atmadım genelde aldığım ekran süreleri 5 saat civarı ancak 2-3 ay önce 7 buçuk saatleri gören biriydim. Uyanık kal kısmının bu kadar çok olması sorun değil mi ?Ben şu an Android 6.0.1'de 6.5 saat ekran süresi alıyorum. Eğer pil süreniz 4.5 saatin altında ise deep sleep sıkıntısı var demektir. Bu olay şöyle bir şey. Telefonun kernelında saklı bir mod var. Rom attığınız zaman Knox bu yapıyı bozuyor. Derin uykuya geçemiyor telefon. Misalen akşam telefonunuz %50 sabah uyandığınızda bi bakıyorsunuz telefonunuz kapanmış şarjı bitmiş.
Güç tasarrufu açık mı ve ekran parlaklığı % kaç2 saat çok az. Büyük ihtimalle bataryanın bir problemi var. Yani ben dün baya bir telefonla uğraştım. Chrome da hele baya durdum (7-8 sekme sürekli açıktı,sürekli sekmeler arası geçiş yaptım. ) ,ram de baya bir dolu oldu normale göre, normalde hep 1.5 GB bos kalır bende ama dün 500 MB boş gözüküyordu. Anlayacağın sömürdüm telefonu ama yinede aldığım süreler bunlar :
http://i.hizliresim.com/1vrk8Y.png
http://i.hizliresim.com/9oE5no.png
http://i.hizliresim.com/g8yAdZ.png
O zaman sıkıntı farklıHayır durum bende öyle değil, geceden sabaha en fazla %5 gidiyor wifi ve.s. açık olduğu halde. Benim cihazımda bu sorun olduğunu sanmıyorum ama çok az ekran süredir alıyorum.
7.5 saat inanılmaz bir süre ayrıca uyanık kal kısmının o kadar fazla olması:Telefona hiç rom atmadım genelde aldığım ekran süreleri 5 saat civarı ancak 2-3 ay önce 7 buçuk saatleri gören biriydim. Uyanık kal kısmının bu kadar çok olması sorun değil mi ?
Önce TWRP'yi odinle yükle:
Download TWRP for noblelte
Daha sonra Fixi telefona at recoveryden flashla:
http://forum.xda-developers.com/attachment.php?attachmentid=3655390&stc=1&d=1456121290
Telefona sıfırdan Romu at wipe cache yap daha sonra twrpyi yükle bu doğru twrp çünkü ben kullanıyorum daha sonra fixi yaparsınO TWRP lerden hangisini yüklemek gerekiyor ? twrp-3.0.0-0-nobleltezt-nobleltezt.img.tar bunu yükledim telefon döngüye girdi sürekli restart atıyor sitem başlatılamıyor.
Sabah çıkardım demişsin ama ekran kullanımı%26 bi yanlışlığın olmasınNedir nereden indirilir bilgi verirsen sevinirim.
Telefonu sabah şarjdan çıkardım ve neredeyse hiç kullanmadım durum şu şekilde şuan:
Romu kurar sorunu düzeltiriz de yüklediğim twrp sorun çıkardı. Verdiğin linkte 4-5 çeşit tvrp var hangisinin yüklenmesi gerek acaba ?Telefona sıfırdan Romu at wipe cache yap daha sonra twrpyi yükle bu doğru twrp çünkü ben kullanıyorum daha sonra fixi yaparsın
twrp-3.0.0-0-nobleltezt-nobleltezt.img.tarRomu kurar sorunu düzeltiriz de yüklediğim twrp sorun çıkardı. Verdiğin linkte 4-5 çeşit tvrp var hangisinin yüklenmesi gerek acaba ?
7.5 saat inanılmaz bir süre ayrıca uyanık kal kısmının o kadar fazla olması:
Bir şeyler indiriyorsan
Konum hizmetleri açıksa
Senkronize açıksa
Bunlardan kaynaklanır
Youtube.com/watch?v=LJ0-pTrEQQk Bu size yardımcı olabilirhttps://forum.shiftdelete.net/threa...-devam-etmek-icin-sorunu.449466/#post-3864627
Note5 Kullanıcı arkadaşlar bu konuda yardımcı olabilecek var mı?