Abi burda birsuru secenek var senin indirip kurduklarin hangisi?recovery ve kernel var burada. kullandığım sure boyunca bir problem cıkmadı.
arter97's Android studio
Kullanmadığınız gömülü uygulamaları devre dışı bırakınNote 5 de pil performansını arttırmak için neler yapılabilir ? launcher vs. tavsiyeleriniz nelerdir
google asistan launcher nasıl olur sizce nova mı daha iyi yoksa google mi ? 100 şarjdan %2 ye 20 saat / 6saat50dk ekran aldım henüz telefonu 2. şarj edişim az gibi geldi bana optimizasyon açık parlaklık çeyrekKullanmadığınız gömülü uygulamaları devre dışı bırakın
Parlaklığı aşırı açmayın ( ben 25-30 seviyesinde kullanıyorum )
Nova launcher ile kullandığımda 7 saat 20 dakika ekran süresi almıştım.
Normal kullanımda 6 buçuk saati buluyor. Ayrıca uygulama optimizasyonu ve güç tasarrufu kapalı şekilde alınan süreler bunlar.
Google launcherı denemediğim için birşey diyemem. Aldığımız süreler gayet iyi. 8 saat alanlar var. Kullanıma bağlı bu işler.google asistan launcher nasıl olur sizce nova mı daha iyi yoksa google mi ? 100 şarjdan %2 ye 20 saat / 6saat50dk ekran aldım henüz telefonu 2. şarj edişim az gibi geldi bana optimizasyon açık parlaklık çeyrek
birde bir sorum olacak parmak izi kilidini kullansam sorun olurmu ilerde? yani zamanla eskir mi okuyucu ? parmağı tanımama vs .Google launcherı denemediğim için birşey diyemem. Aldığımız süreler gayet iyi. 8 saat alanlar var. Kullanıma bağlı bu işler.
Okuyucu eskime diye bir sey yokbirde bir sorum olacak parmak izi kilidini kullansam sorun olurmu ilerde? yani zamanla eskir mi okuyucu ? parmağı tanımama vs .
Benim dememle olucaksa olmaz 😀birde bir sorum olacak parmak izi kilidini kullansam sorun olurmu ilerde? yani zamanla eskir mi okuyucu ? parmağı tanımama vs .
nova ile nasıl aldın 7 saat yaw bende nova varken 4 saat anca oluyo diye kaldırdımKullanmadığınız gömülü uygulamaları devre dışı bırakın
Parlaklığı aşırı açmayın ( ben 25-30 seviyesinde kullanıyorum )
Nova launcher ile kullandığımda 7 saat 20 dakika ekran süresi almıştım.
Normal kullanımda 6 buçuk saati buluyor. Ayrıca uygulama optimizasyonu ve güç tasarrufu kapalı şekilde alınan süreler bunlar.
Gerektiği kadar kullanıyorum telefonu. Oyun, müzik, video, sosyal hesaplar, mail, haber uygulamaları ve fotoğraf günlük kullanım şeklim bu. İşin özü gerektiği kadar kullanmakta. Bu arada hücresel veri şarjı emiyor wifi yokken o süreleri almak hayal.nova ile nasıl aldın 7 saat yaw bende nova varken 4 saat anca oluyo diye kaldırdım
Sana diyorum sen soyleme kullanimGerektiği kadar kullanıyorum telefonu. Oyun, müzik, video, sosyal hesaplar, mail, haber uygulamaları ve fotoğraf günlük kullanım şeklim bu. İşin özü gerektiği kadar kullanmakta. Bu arada hücresel veri şarjı emiyor wifi yokken o süreleri almak hayal.
Hayır yok uygulamalar kısmından devre dışı bırakıyorum.Package Disabler felan varmı telde
8 saat alanlar varmış onlara erişmeliyim [emoji2]Sana diyorum sen soyleme kullanim)
yok artık8 saat alanlar varmış onlara erişmeliyim [emoji2]
Olan var olmayan var [emoji2]yok artık![]()
biraz karisik ama resimdeki yazilari yaziya cevrilebiliyo.arkadaşlar merhaba note4 kullanıyordum buna gectım ama sorunlarım var umarım çözümü vardır ben bilmiyorumdur.
1 bir linki chrome ile actıysam sonrakı linklerde chrome otomatık a
cıyor belkı ben onu yandexden acacam her defasında varsayılandan bunumu duzeltcem
2 yazı ıceren bır resmı spen ıle kesıp whatsaptan yollamak ısteyınce note4de resımdekı yazıyı otomatık metıne cevırıyordu bunda cevırmıyor yaaa
bu ıkı konu cok acıl destegınızı beklıyorum
tesekkurler
biraz karisik ama resimdeki yazilari yaziya cevrilebiliyo.
aynen. elime yapisiyodostum bak kac satır yazdık burada sıkıntımız var bıraz daha acıklayıcı yazsan cok mu zorlanırdın
yokmu arkadaslar destek olup acıklayıcı yazacak olan
aynen. elime yapisiyo
bilmesem niye elimi yorayımbılmıosunkı, yazmak olsun ıste
bulamayan bikac arkdsm wardi onlara video dahi cekmistim. akilli secim ile fotoyu sec. karalama defterine kaydet. karalama defterini ac sectigin fotoyu ac. daha fazla ya tikla. vurgula de. yazilari seç. simdi cwp dahi vermeni istemyrm. yapamazsanda senin becerikszliginbence sadece elını yormuosun
arkadaslar bılen varmı? yardımcı olur musunuz?
admınlerde bu arkadasa yardımcı olsun lutfen
bulamayan bikac arkdsm wardi onlara video dahi cekmistim. akilli secim ile fotoyu sec. karalama defterine kaydet. karalama defterini ac sectigin fotoyu ac. daha fazla ya tikla. vurgula de. yazilari seç. simdi cwp dahi vermeni istemyrm. yapamazsanda senin becerikszligin
internet sayfasinda falan dene sende. allahm yarabbim.olmuyor note4 de kı gıbı degıl
ıspatlıyorum
mesajlara gıt her hangı bır sey yaz 2 satır akıllı secım cek resmı kaydet karalama defterıne. sonra ac resmı vurgula demeye calıs bakalım kımın becerıksızlıgı?
- - - Mesaj Güncellendi - - -
olmuyor note4 de kı gıbı degıl
ıspatlıyorum
mesajlara gıt her hangı bır sey yaz 2 satır akıllı secım cek resmı kaydet karalama defterıne. sonra ac resmı vurgula demeye calıs bakalım kımın becerıksızlıgı?