Iyimis ocakta gelsin bakalim z5 tras yaAndroid 6.0 için Türkiye Samsung yetkilileri note 5 ocak ayında almaya başlayacak diyorlar paylaşayım dedim bilginiz olsun.
Ayrıca bir teknoloji sitesinde okuduğum haberde note 5 ile z5 karşılaştırılmış ve 25-8 note 5 galip gelmiş. Tavsiye bölümünde çok kıyaslanan ve sony fanlarının z5 iyidir ısrarlarından usanmıştım.
Lazzz apple alsana o zamanAlın size güncelleme listesi, her sene pişman olacağımı bile bile Samsung alıyorum :cursing:
Muhtemelen son Samsung cihazım bu olacak...
![]()
Apple alıp sıkılıp satıyorum... Ama bundan sonra Samunsung diyince tekrar düşüneceğim. Cihaza sözüm yok ama ortada hizmet te yok.Lazzz apple alsana o zamanandroidde erken veren firma bulamazsin
6.0 lg g4 geldi herkes bin pisman geldigi icin
baska telefonun turkiyede yayinlanmadi saniyorum
Yada nexus al![]()
Lazzz o zaman şöyle yap yani ocaga bir sey kalmadiApple alıp sıkılıp satıyorum... Ama bundan sonra Samunsung diyince tekrar düşüneceğim. Cihaza sözüm yok ama ortada hizmet te yok.
Note5'i öldürene kadar kullanıcam satmam kararlıyım bu seferLazzz o zaman şöyle yap yani ocaga bir sey kalmadisinirlenme
zaten gelecek guncelleme sorunsuz gelerek gönlün alinir belki
appledan sıkılman normal
![]()
Sony veya htc bak sen bilirsin
HahaNote5'i öldürene kadar kullanıcam satmam kararlıyım bu sefer![]()
Aynen bende garanti ve kaskoyu bitireyim satarim3 sene ben kullanamam garantisi bitene kadar kullanmayaçalışacam![]()
Ekli dosyayı görüntüle 14887 bendeki bunote 6 alırız.
spigendekı hangi seffaf kılıf ıyı
hangisi
Resim gozukmuyor mu Ekli dosyayı görüntüle 14890 ortadaki benimkihangisi
Aynen[h=1]Neo Hybrid Crystal mi[/h]
Çok fena iz bırakıyor.parmak izi bırakıyormu
saol bilgi için lazz
Suan dedigini denedim parmak bastim isikta zor gozukuyorparmak izi bırakıyormu
saol bilgi için lazz
Lazzz icerden parmak izi birakiyor kabin disi birakmiyorÇok fena iz bırakıyor.
O sadece kenar degil mi arkalı olup olmadigini bilmiyorumorda sitede ıkı tane sefaf var farkı nedır 50 tlde fark var
Bence o degildir dedigininde kenarlari renkli halleri mevcutbiri heryerı aynı senınkı sanırım kenarları renkli
Anlamadım ?Lazzz icerden parmak izi birakiyor kabin disi birakmiyorsuan deniyorum olmuyor