Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Note 5 de pil performansını arttırmak için neler yapılabilir ? launcher vs. tavsiyeleriniz nelerdir

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Note 5 de pil performansını arttırmak için neler yapılabilir ? launcher vs. tavsiyeleriniz nelerdir
Kullanmadığınız gömülü uygulamaları devre dışı bırakın
Parlaklığı aşırı açmayın ( ben 25-30 seviyesinde kullanıyorum )
Nova launcher ile kullandığımda 7 saat 20 dakika ekran süresi almıştım.
Normal kullanımda 6 buçuk saati buluyor. Ayrıca uygulama optimizasyonu ve güç tasarrufu kapalı şekilde alınan süreler bunlar.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Normal kullanımda 6 buçuk saati buluyor. Ayrıca uygulama optimizasyonu ve güç tasarrufu kapalı şekilde alınan süreler bunlar.
google asistan launcher nasıl olur sizce nova mı daha iyi yoksa google mi ? 100 şarjdan %2 ye 20 saat / 6saat50dk ekran aldım henüz telefonu 2. şarj edişim az gibi geldi bana optimizasyon açık parlaklık çeyrek

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
google asistan launcher nasıl olur sizce nova mı daha iyi yoksa google mi ? 100 şarjdan %2 ye 20 saat / 6saat50dk ekran aldım henüz telefonu 2. şarj edişim az gibi geldi bana optimizasyon açık parlaklık çeyrek
Google launcherı denemediğim için birşey diyemem. Aldığımız süreler gayet iyi. 8 saat alanlar var. Kullanıma bağlı bu işler.

M3rTR

Profesör
Reaksiyon puanı
135
Google launcherı denemediğim için birşey diyemem. Aldığımız süreler gayet iyi. 8 saat alanlar var. Kullanıma bağlı bu işler.
birde bir sorum olacak parmak izi kilidini kullansam sorun olurmu ilerde? yani zamanla eskir mi okuyucu ? parmağı tanımama vs .

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
nova ile nasıl aldın 7 saat yaw bende nova varken 4 saat anca oluyo diye kaldırdım

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
nova ile nasıl aldın 7 saat yaw bende nova varken 4 saat anca oluyo diye kaldırdım
Gerektiği kadar kullanıyorum telefonu. Oyun, müzik, video, sosyal hesaplar, mail, haber uygulamaları ve fotoğraf günlük kullanım şeklim bu. İşin özü gerektiği kadar kullanmakta. Bu arada hücresel veri şarjı emiyor wifi yokken o süreleri almak hayal.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Gerektiği kadar kullanıyorum telefonu. Oyun, müzik, video, sosyal hesaplar, mail, haber uygulamaları ve fotoğraf günlük kullanım şeklim bu. İşin özü gerektiği kadar kullanmakta. Bu arada hücresel veri şarjı emiyor wifi yokken o süreleri almak hayal.
Sana diyorum sen soyleme kullanim :))

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Arkadaşlar ara sıra geri kapasitif tuşu çalışmıyor. Neden olabilir ve Bu durumda olan varmı.

arkeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba note4 kullanıyordum buna gectım ama sorunlarım var umarım çözümü vardır ben bilmiyorumdur.

1 bir linki chrome ile actıysam sonrakı linklerde chrome otomatık a
cıyor belkı ben onu yandexden acacam her defasında varsayılandan bunumu duzeltcem

2 yazı ıceren bır resmı spen ıle kesıp whatsaptan yollamak ısteyınce note4de resımdekı yazıyı otomatık metıne cevırıyordu bunda cevırmıyor yaaa :(

bu ıkı konu cok acıl destegınızı beklıyorum
tesekkurler

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Resimden yazıya çevirme yok diye biliyorum niye böyle bir saçmalık yaptılarsa artık anlamak çok güç.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
arkadaşlar merhaba note4 kullanıyordum buna gectım ama sorunlarım var umarım çözümü vardır ben bilmiyorumdur.

1 bir linki chrome ile actıysam sonrakı linklerde chrome otomatık a
cıyor belkı ben onu yandexden acacam her defasında varsayılandan bunumu duzeltcem

2 yazı ıceren bır resmı spen ıle kesıp whatsaptan yollamak ısteyınce note4de resımdekı yazıyı otomatık metıne cevırıyordu bunda cevırmıyor yaaa :(

bu ıkı konu cok acıl destegınızı beklıyorum
tesekkurler
biraz karisik ama resimdeki yazilari yaziya cevrilebiliyo.

arkeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
bence sadece elını yormuosun :)

arkadaslar bılen varmı? yardımcı olur musunuz?
admınlerde bu arkadasa yardımcı olsun lutfen

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
bence sadece elını yormuosun :)

arkadaslar bılen varmı? yardımcı olur musunuz?
admınlerde bu arkadasa yardımcı olsun lutfen
bulamayan bikac arkdsm wardi onlara video dahi cekmistim. akilli secim ile fotoyu sec. karalama defterine kaydet. karalama defterini ac sectigin fotoyu ac. daha fazla ya tikla. vurgula de. yazilari seç. simdi cwp dahi vermeni istemyrm. yapamazsanda senin becerikszligin

arkeee

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
olmuyor note4 de kı gıbı degıl
ıspatlıyorum
mesajlara gıt her hangı bır sey yaz 2 satır akıllı secım cek resmı kaydet karalama defterıne. sonra ac resmı vurgula demeye calıs bakalım kımın becerıksızlıgı?

- - - Mesaj Güncellendi - - -

bulamayan bikac arkdsm wardi onlara video dahi cekmistim. akilli secim ile fotoyu sec. karalama defterine kaydet. karalama defterini ac sectigin fotoyu ac. daha fazla ya tikla. vurgula de. yazilari seç. simdi cwp dahi vermeni istemyrm. yapamazsanda senin becerikszligin

ıspatlıyorum
mesajlara gıt her hangı bır sey yaz 2 satır akıllı secım cek resmı kaydet karalama defterıne. sonra ac resmı vurgula demeye calıs bakalım kımın becerıksızlıgı?

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
ıspatlıyorum

- - - Mesaj Güncellendi - - -

ıspatlıyorum
internet sayfasinda falan dene sende. allahm yarabbim.