Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

g0dforsaken

Öğrenci
Reaksiyon puanı
4
Ben kullandım iPhone 6 ve 6plusu ondan öncede s3 den note 5 e kadar bütün serileri de kullandım Android i herzaman çok sevmişimdir fakat tabiki kasma sorunu donma hepsinde yaşadım iPhone a ilk defa geçtiğimde gerçekten ne kadar stabilize oldugu ortadaydı ama genede iPhone a ısınamıyorum herşey elimin altında gibi hissetmiyorum note 5 almadan önce eşime s6 aldım hediye olarak ve bu sefer bu iş olmuş diyerek 6 plusu sattım ve note 5 i aldım bence bu seriden sonra artık samsung kullanılabilir :)

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
Bazı sitelerde 9 saat ekran suresi alan var inanılmaz valla

Sh3kiL

Profesör
Reaksiyon puanı
138
bencede ben oyun oynamam fazla 5 5 30 alıyom

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
Whatsapptan gelen mesajları önizleme olarak bildirim çubuğunda gösteriyor. bunu mesajlar için kapatabiliyorum ayarlarından ama whatsap mesajları için bulamadım mesaj geldiğinde mesajın içeriği gözüküyor. Bunu nasıl kapatabilirim çözümünü bilen varmı?

NOT: Kilit ekranı bildirimini sormuyorum. telefonu kullandığım sıradaki bildirimler için sorunum

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Whatsapptan gelen mesajları önizleme olarak bildirim çubuğunda gösteriyor. bunu mesajlar için kapatabiliyorum ayarlarından ama whatsap mesajları için bulamadım mesaj geldiğinde mesajın içeriği gözüküyor. Bunu nasıl kapatabilirim çözümünü bilen varmı?

NOT: Kilit ekranı bildirimini sormuyorum. telefonu kullandığım sıradaki bildirimler için sorunum
msjin icerigi sadece tek msj warken okunuyor sanirm.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
bnde ozel seyler falanda oluyo. aileden birine weriyrm bazen. tedirgin oluyorm :) ama smdi bikac bisey deniyrm. cozum bulursam yazarm
Ben telefonumu vermem abi çok ekstrem durum olursa onda da başında beklerim işini görsün versin ☺ ben baktım ama göremedim belki vardır ya da bildirim kapatınca olur mu sadece simgedeki işaret olsa gibi ?

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Ben telefonumu vermem abi çok ekstrem durum olursa onda da başında beklerim işini görsün versin ☺ ben baktım ama göremedim belki vardır ya da bildirim kapatınca olur mu sadece simgedeki işaret olsa gibi ?
bende bekloyrm ama msj gelince okunuyo :D bildrmi kapatnca komple gider diye dusunuyrm. yani simge dahi gorunmez

S

SDN Okuru mar

SDN Okuru
Merhaba arkadaslar. Ben de 1 ay icinde note 5 alacagim ama burdaki yorumlar biraz kafami karistirdi sarj konusunda hizli sarj olmamasi ya da cok uzun surede sarj oldugu filan yazilmis suanki durum ne alip almama konusunda cok kararsiz kaldm cevaplarsaniz sevinirim

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
özel mod nasıl kullanılıyor?
ayarlar-gizlilik we guwenlik - ozel mod. bu komutlari takip ettikten sora ozel moda tikla. sifre olustir. orda zaten gizleyebilcegn dosyalari gosteriyo. gizledikten sora ozel modu kapatiyosun. sora gizlenmis oluyo dosyalarin. gormek icinde sifrenle ozel modu acip gizledgn icerikleri gorebiliysn

murax545

Öğrenci
Reaksiyon puanı
3
O resimden yazı alma işi n5 te yok malesef bende n4 te onu çok kullanıyordum ama bi çok özellik gelişecegi yerde daha kötü olmuş yada hepten kalkmış

ayarlar-gizlilik we guwenlik - ozel mod. bu komutlari takip ettikten sora ozel moda tikla. sifre olustir. orda zaten gizleyebilcegn dosyalari gosteriyo. gizledikten sora ozel modu kapatiyosun. sora gizlenmis oluyo dosyalarin. gormek icinde sifrenle ozel modu acip gizledgn icerikleri gorebiliysn

Teşekkürler kardeşim

yahyamert38

Asistan
Reaksiyon puanı
12
iphone 5s ten geçmeye değermi sizce note 5 e 5s i aradığım durumlar olur mu?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Az önce telefonu cep hizamdan ( 1.80 boyum var ) yere düşürdüm. Eşofman giydiğimden ve cebi bol olduğundan cebime yavaşça koymam atar gibi koyarım ki yine koydum zannettim ama öyle olmamış. Telefonda kılıf yok normalde clear view kılıf vardı bu aralar kullanmıyorum. Camda da şeffaf film var. Sağ üst köşeden halının üstüne dik vaziyette düştü 2 takla attı yüzüstü yapıştı. Camı gitmiştir dedim ama çok şükür korktuğum başıma gelmedi. Normalde halı olduğundan birşey olmaz zaten ama düşüş pozisyonu tehlikeliydi.