hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Bana uzak kalıyor
Bana uzak kalıyor
Hadi yaBana uzak kalıyor
6 7 saat aliyorumBazı sitelerde 9 saat ekran suresi alan var inanılmaz valla
İnanmam. Tam dolum yapmadan alınmış ekran görüntüsü olabilir.Bazı sitelerde 9 saat ekran suresi alan var inanılmaz valla
msjin icerigi sadece tek msj warken okunuyor sanirm.Whatsapptan gelen mesajları önizleme olarak bildirim çubuğunda gösteriyor. bunu mesajlar için kapatabiliyorum ayarlarından ama whatsap mesajları için bulamadım mesaj geldiğinde mesajın içeriği gözüküyor. Bunu nasıl kapatabilirim çözümünü bilen varmı?
NOT: Kilit ekranı bildirimini sormuyorum. telefonu kullandığım sıradaki bildirimler için sorunum
Aynen. Bunun bir çözümü de yok bildiğim kadarıyla.msjin icerigi sadece tek msj warken okunuyor sanirm.
yok. walla ya. sinir oluyorm bnde. yanimda biri warken lak diye gorunuyo msj. iki uc msj olumca sknti olmuyo amaAynen. Bunun bir çözümü de yok bildiğim kadarıyla.
Mesajın görünmesinde sorun yok insanlar çok meraklı ☺yok. walla ya. sinir oluyorm bnde. yanimda biri warken lak diye gorunuyo msj. iki uc msj olumca sknti olmuyo ama![]()
Bataryanin durumunu gosteren bir program var miMesajın görünmesinde sorun yok insanlar çok meraklı ☺
bnde ozel seyler falanda oluyo. aileden birine weriyrm bazen. tedirgin oluyormMesajın görünmesinde sorun yok insanlar çok meraklı ☺
Ben telefonumu vermem abi çok ekstrem durum olursa onda da başında beklerim işini görsün versin ☺ ben baktım ama göremedim belki vardır ya da bildirim kapatınca olur mu sadece simgedeki işaret olsa gibi ?bnde ozel seyler falanda oluyo. aileden birine weriyrm bazen. tedirgin oluyormama smdi bikac bisey deniyrm. cozum bulursam yazarm
bende bekloyrm ama msj gelince okunuyoBen telefonumu vermem abi çok ekstrem durum olursa onda da başında beklerim işini görsün versin ☺ ben baktım ama göremedim belki vardır ya da bildirim kapatınca olur mu sadece simgedeki işaret olsa gibi ?
Ne önerirsinWhatsapp kullanmayın ☺
evet. ozel modu acip yapiliyoNe önerirsin
- - - Mesaj Güncellendi - - -
Bir de programsız resim yada belge gizleye biliyor muyuz
O resimden yazı alma işi n5 te yok malesef bende n4 te onu çok kullanıyordum ama bi çok özellik gelişecegi yerde daha kötü olmuş yada hepten kalkmış
özel mod nasıl kullanılıyor?evet. ozel modu acip yapiliyo
ayarlar-gizlilik we guwenlik - ozel mod. bu komutlari takip ettikten sora ozel moda tikla. sifre olustir. orda zaten gizleyebilcegn dosyalari gosteriyo. gizledikten sora ozel modu kapatiyosun. sora gizlenmis oluyo dosyalarin. gormek icinde sifrenle ozel modu acip gizledgn icerikleri gorebiliysnözel mod nasıl kullanılıyor?
O resimden yazı alma işi n5 te yok malesef bende n4 te onu çok kullanıyordum ama bi çok özellik gelişecegi yerde daha kötü olmuş yada hepten kalkmış
ayarlar-gizlilik we guwenlik - ozel mod. bu komutlari takip ettikten sora ozel moda tikla. sifre olustir. orda zaten gizleyebilcegn dosyalari gosteriyo. gizledikten sora ozel modu kapatiyosun. sora gizlenmis oluyo dosyalarin. gormek icinde sifrenle ozel modu acip gizledgn icerikleri gorebiliysn
onemli degilTeşekkürler kardeşim
tabiki deger. 4.0 inç i arayacagini sanmiyormiphone 5s ten geçmeye değermi sizce note 5 e 5s i aradığım durumlar olur mu?
ben gectim 5s den eger buyuk ekran sevıyorsan hıc bekleme.iphone 5s ten geçmeye değermi sizce note 5 e 5s i aradığım durumlar olur mu?