isyankar42
Profesör
Tmm kardesim sen kurcala biraz bende bozdugum note4 u kurtarmayla urasiyim sjzhxh
Lazzz sana bisey sorucam kamerada note 5 mi iphone 6 mi daha iyi sen kullandin diye soruyorumKurcalamadan hiç birşey öğrenilmez kurcalamak lazım ki öğrenelim![]()
Ön kamerada ıphone ile koyu ve detaylı resimleri çekerken daha iyi çıkıyor ama arka kamerada note 5 açık ara önde.Lazzz sana bisey sorucam kamerada note 5 mi iphone 6 mi daha iyi sen kullandin diye soruyorum
Tesekkurler bakalim lazz dan da bekliyorum yorumBana sormamissin ama kendi bilgilerimi paylasayim ☺Note 5 sadece 6 dan degil 6s plustanda iyi. Aslinda iphoneda cekilen resimler ekstra yazilimlarla iyi hale getiriliyor yoksa iphone kamerasi diger markalarin amirallerine yaklasicak duzeyde degil diye biliyorum ben.
Sagol laz yani note 5 daha iyi diyebiliriz onu de guzel cunku arkada da acik ara ondeyse..Ön kamerada ıphone ile koyu ve detaylı resimleri çekerken daha iyi çıkıyor ama arka kamerada note 5 açık ara önde.
Rica ederim zoom da fark bayağı açılıyor zaten ona değinmedim bileSagol laz yani note 5 daha iyi diyebiliriz onu de guzel cunku arkada da acik ara ondeyse..
Tesekkur ettim
Bencede oda garantiRica ederim zoom da fark bayağı açılıyor zaten ona değinmedim bile![]()
Rica ederim. Gercekten cok hos renk detaylari. Makyaj olabilir onemli olan iyi bir sonuc ortaya cikarmasi. Iphone da makyaj olmasa kamera orta segment olur. Var diye ben elestirmiyorum. Dedigim gibi onemli olan ortaya cikan sonuctur ve bunu ne sekilde yaptigiyla cok ilgilenmem ancak neyin ne oldugunu bilmekte de fayda var her zaman icin.Tesekkurler bakalim lazz dan da bekliyorum yorum
Bende oyle düşünüyorum birde abi note 5 cok guzel veriyor renkleri makyaj falan diyor bazilari ama cok tatli
Bence guzelYüz pürüssüzleştirme doğallığı bozuyor bence o özellik kapalı iken kamera kalitesini daha çok belli ediyor.
Ekli dosyayı görüntüle 14525Güç tasarruf modu açmadan aldığım en iyi süre
![]()
![]()
Tmm gorunuyor simdi ekran suresi nedir peki ?
nasil gozukmuyo?Gozukmuyor
Ekran suresi ne kadar ?
4 saat 59 dkEkran suresi ne kadar ?
Iyi gitmis. Son gunlerde batarya kendini buldu. Tasarruf moduyla 20 kala acarsak normal kullanimda 7 saatleri gormek mumkun hale geldi gibi.4 saat 59 dk
ya guc tasarufunu hic kullanmadm dogru duzgun..cok acil durumlarda kullaniyrm..diger turlu baya kisitliyo cihazi. parlaklik ses titresm falan. onlar gidincede ne anladm. saman gibi kaliyo telefon. ama 6.0 ile batarya optimizasyonud daha iyi olucak umarimIyi gitmis. Son gunlerde batarya kendini buldu. Tasarruf moduyla 20 kala acarsak normal kullanimda 7 saatleri gormek mumkun hale geldi gibi.
android iste. illaki sorunlar olucaktr. 6.0.1 cikmis zaten smdiden6.0 icin beklentileri cok yukselttiler umarim hayal kirikligi yaratmazlar.
tum harfler derkenTüm harflerin olduğu bir klavye onerebilir misiniz note 5 sahipleri ?
Ekli dosyayı görüntüle 14528Turkce karakterlerin yer aldigi yani i ye basilibtutup ı yapmak istemiyorum ayni anda hem i g c s olsun hemde ı ğ ç ş olsun 😁
Sana önerim o pürüzsüzlestirmeyi kapat facetune kullanBence guzelo olmasa zaten aa su cikti der efekt de atarim
Onları ayarlardan aktif edebilirsiniz.Turkce karakterlerin yer aldigi yani i ye basilibtutup ı yapmak istemiyorum ayni anda hem i g c s olsun hemde ı ğ ç ş olsun 😁
klawyedki ayar tusuna bas. giris dillerine tikla. qwerty turkce klawyeyi secO klavye o hale nasil geldi bende bu sekilde![]()