Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
2700 lira ya telefon satiyosun sarj aleti sorunlu. kulakliklari tuhaf. telefon iyi hosda. aksesuarlarada azcik onem wersen be
Kulaklikta pek problem yok..
Her telefonda ayni problem var maalesef iphone un sarj kablosuda berbat;(
Neden boyle yapiyorlar bilmiyorum ama aksesuarlar cok hassas..

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Kulaklikta pek problem yok..
Her telefonda ayni problem var maalesef iphone un sarj kablosuda berbat;(
Neden boyle yapiyorlar bilmiyorum ama aksesuarlar cok hassas..
iphone earpod a ozentilik war. sesi iyi werse gam yemicem gene. eskisi gibi kulakici olsaydi keske. kutusundan cikarmadm bile. sarj aletindese lg nin kablolari baya saglam.oluyo. g3 kullanmistm. bayada hor kullanmama ragmen sknti olmadi. ayrica quadbeat diye bi kulaklilari war muhtesem otesi ses weriyo.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
iphone earpod a ozentilik war. sesi iyi werse gam yemicem gene. eskisi gibi kulakici olsaydi keske. kutusundan cikarmadm bile. sarj aletindese lg nin kablolari baya saglam.oluyo. g3 kullanmistm. bayada hor kullanmama ragmen sknti olmadi. ayrica quadbeat diye bi kulaklilari war muhtesem otesi ses weriyo.
Sesi iyi veriyor da disari cok çıkıyor iphone daki durumun aynisi:) ama sekli cok tatli o ayri:)
Sarj aletinde sony de iyi biliyorum
Ama sarj aleti cok koyuyor adama sarj ya:)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Htc one m9 şarj kablosu çok sağlamdı. Ses ve kulaklık olayına hiç değinmiyorum şu anda daha iyisi yok. Samsung amiral gemisi alıp ufak ama kıl sorunlarla uğraşmak sinir bozucu gerçekten.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Sesi iyi veriyor da disari cok çıkıyor iphone daki durumun aynisi:) ama sekli cok tatli o ayri:)
Sarj aletinde sony de iyi biliyorum
Ama sarj aleti cok koyuyor adama sarj ya:)
ya sekli olsa ne yazar. adam gibi sesleri dinleyemedkten sora. kulagndan duscek gibi duruyo. ayar ediyo adami. basslar sifir zaten. ses kaliteside yapay duruyo boyle cins bisey.lg nin eline su dokemez o da ayri bi gercek. aksesuarda sifir samsung . sasrtti beni dogrusu.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
ya sekli olsa ne yazar. adam gibi sesleri dinleyemedkten sora. kulagndan duscek gibi duruyo. ayar ediyo adami. basslar sifir zaten. ses kaliteside yapay duruyo boyle cins bisey.lg nin eline su dokemez o da ayri bi gercek. aksesuarda sifir samsung . sasrtti beni dogrusu.
Aksesuar bence kendin almak lazim:) telefonlarin verdigi hic iyi olmuyor bir tane saglam kulakligin olucak telefon degistikce o degismeyecek.. genelde oyle yani iphone sony samsung hic begenmedim

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Htc one m9 şarj kablosu çok sağlamdı. Ses ve kulaklık olayına hiç değinmiyorum şu anda daha iyisi yok. Samsung amiral gemisi alıp ufak ama kıl sorunlarla uğraşmak sinir bozucu gerçekten.
ewet kesinlikle..2700 lira az degiil. sole guzel bi kaliteli his weren kulaklik , biraz da saglam bi sarj aleti yapsan ne olurdu yani. paranin hakkini wer bari

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aksesuar bence kendin almak lazim:) telefonlarin verdigi hic iyi olmuyor bir tane saglam kulakligin olucak telefon degistikce o degismeyecek.. genelde oyle yani iphone sony samsung hic begenmedim
lg quad beat bikere denemelisin sora yorum yap bakalim. samsungun earpodtan cakma kulakligini aliyomsn eline :D bnde suan urbanears kullaniyrm.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
ewet kesinlikle..2700 lira az degiil. sole guzel bi kaliteli his weren kulaklik , biraz da saglam bi sarj aleti yapsan ne olurdu yani. paranin hakkini wer bari
Samsungu bu yüzden yıllardır hiç kullanmadım. Sırf note serisi için ilk defa aldım. Cihaz harikulade olmuş ama sanırım iphone 7s plus çıkınca onu alırım iosuda deneyimlemek gerek.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
lg quad beat bikere denemelisin sora yorum yap bakalim. samsungun earpodtan cakma kulakligini aliyomsn eline :D bnde suan urbanears kullaniyrm.
Hadi ya iyi yapmis olabilir pek kulaklik kullanmiyorum ben:) ondan pek hangisi kaliteli bilmem ama kullandigim tellerde pek iyi degildi.. bakalim ilerde zevkim kulakliklar olurda degisik bisey alicam;)

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Aynen dinlemem pek aramiyorum muzik arada dinlerim veya uzun yolculukta
Otobuste ve yolda dikkatim cok dagiliyor muzik olunca
bnde muziksiz yapamam. oyuzden cok onemli kulaklik. ki onemli olamsa bile 3000 e yakin para weriysn. koy bi adam akilli kulakici. olsum bitsin. note 4 kulakligi 5 inkinden kat kat harika ya

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Ben sana soyleyeyim sarj aletinde iphone berbat:) yemin ediyorum ayni note 5 dekini yasayacaksin:)
O konuyu görmezden gelicez mecburen. Önemli olan ios deneyimi yaşamak. 2 sene önce note 5 çıkmış olsaydı almazdım ama şu anda arayüz çok iyi hale gelmiş tercih ettim. İos içinde zamanı geliyor yavaştan. İphone hem pahalı hem donanım olarak çok geri kalıyordu. Şimdi donanım yükseldi ve en önemlisi plus serisi çıktı ekran boyutu önemli benim için. Aslında şubat mart gibi 6s plus düşünmüyor değilim ancak note 5 varken 7s plusa kadar kullanayım diyorum.

sercanyavuz23

Asistan
Reaksiyon puanı
0
O konuyu görmezden gelicez mecburen. Önemli olan ios deneyimi yaşamak. 2 sene önce note 5 çıkmış olsaydı almazdım ama şu anda arayüz çok iyi hale gelmiş tercih ettim. İos içinde zamanı geliyor yavaştan. İphone hem pahalı hem donanım olarak çok geri kalıyordu. Şimdi donanım yükseldi ve en önemlisi plus serisi çıktı ekran boyutu önemli benim için. Aslında şubat mart gibi 6s plus düşünmüyor değilim ancak note 5 varken 7s plusa kadar kullanayım diyorum.
7 plusta is ama.

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Benim icinde ekran boyutu onemli aynen 6 plus kafami cok celmisti zamaninda 6s yokken