hkndmrlp42
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 145
Kilit ekranında bu var.
Wallpaper arşivi olan bir arkadaşımız var mı? Zedge de ki aynı resimlerden sıkıldımBirde wallpaper paylaşma bölümü mu oluştursak acaba
![]()
oluşturdum : )Wallpaper arşivi olan bir arkadaşımız var mı? Zedge de ki aynı resimlerden sıkıldımBirde wallpaper paylaşma bölümü mu oluştursak acaba
![]()
İndirdim uygulamayı işime yarar 14 resim kaydettim telefona sildim sonra [emoji2]Arkadaşlar wallpaper uygulaması önericem size gerçekten çok başarılı . Özellikle 2 k ekranlı telefonlar için ideal ismi : wallrox .
2600 mah 1800 mah lık bir forum yapıyor uyarayım yani 2600 yazıyor diye 2600 vermiyorBenim alacaklar listesinde tek eksiğim bu.
TP-LINK TL-PB2600 2600 mAh Taşınabilir Mini Taşınabilir Şarj Fiyatı
İlgili konuya açıklama yaptımoluşturdum : )
Estetik olarak da kalite olarak da güzel ürünler spigen'in ürünleri.Arka yaraf için de şeffaf koruyucular var
Spigen de ciddi manada güzel ürünlere sahip
Benimki spigen hafif kalinlastiriyo ancak tarz duruyor telefonu bozmuyorEstetik olarak da kalite olarak da güzel ürünler spigen'in ürünleri.
Ama 3-5 mm'lik ürünü kılıfla 8-10 mm'lik hale dönüştürmek, ekstra ağırlaştırmak mantıklı gelmiyor bana.
N8, 6s kullandım ve hiçbirinde kılıf kullanmadım, sadece ön jelatin.
Merak ettim şimdi o kılıfı, linkini paylaşırmısın?Benimki spigen hafif kalinlastiriyo ancak tarz duruyor telefonu bozmuyor
TeşekkürlerSpigen Apple Samsung HTC LG Sony Kılıfları sanırım bu olsa gerek bende bunu kullanıyorum
Evet o attigi idi ama lazz bozmuyor yani birde ben ekrana kilif takmiyorum ondan yere dusurursem feci olurTeşekkürler)
Lakin benlik değil bayağı çerçeve kalınlaşıyor sanki![]()
İen ve boyda 3.5 mm arka ve ön yüzde 2 mm kadar. Ama telefonu istediğin şekişde rahatlıkla kullan düşürTeşekkürler)
Lakin benlik değil bayağı çerçeve kalınlaşıyor sanki![]()
Konuya bakabilirsen sorununa çözüm bulacaksınTelefonda hizli sarj sorunu oldu bende artik ilk taktigimda hizli sarj olmuyor 2 3 ne yapayim![]()
Lazz peki nediyorsun bu kabloyu napayim hixli sarja geciyor ama 2 3. TakmamdaKonuya bakabilirsen sorununa çözüm bulacaksın
http://forum.shiftdelete.net/samsung/435443-samasung-note5-hizli-sarj-olmama-sorunu-cozuldu.html
Tamamdir oyle yapayimServiste hazırda varsa telefonu bırakmadan değiştir. Yoksa git aynı ayarda kablo al. Max 30 40 tl falandır
Şuan servise götürürsen yenisi ile değişim yapıyorlar ama ellerinde yoksa kablonun getirilmesi için telefonunda serviste 1 hafta kadar kalması gerekiyormuş ama ellerinde varsa hiç bekletmeden veriliyor. Ben servise gittim ücretsiz yeni şarj aleti vereceklerdi ama 1 hafta fazla geldiği için vermedim ama ilerleyen aylarda degistirttirirm.Lazz peki nediyorsun bu kabloyu napayim hixli sarja geciyor ama 2 3. Takmamda
Evet siliniyor.Selamlar bir sorum olacaktı. Wipe işlemi yaptığımızda telefonda yüklü uygulama oyun vs. siliniyor mu?
TamamdirŞuan servise götürürsen yenisi ile değişim yapıyorlar ama ellerinde yoksa kablonun getirilmesi için telefonunda serviste 1 hafta kadar kalması gerekiyormuş ama ellerinde varsa hiç bekletmeden veriliyor. Ben servise gittim ücretsiz yeni şarj aleti vereceklerdi ama 1 hafta fazla geldiği için vermedim ama ilerleyen aylarda degistirttirirm.
Wipede silinmiyorEvet siliniyor.
SiliniyorSelamlar bir sorum olacaktı. Wipe işlemi yaptığımızda telefonda yüklü uygulama oyun vs. siliniyor mu?