Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Herkes pesin mi aldi telefonu yani :)

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Mecburen evet. 2 alternatif var. Ya operatörlerden faturaya ek alınacak. Burada bile ilk 12 ayı karttan çekme mevzusu olabiliyor. Yada teknoloji marketler dediğimiz mağazalardan kredi ile.

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Mecburen evet. 2 alternatif var. Ya operatörlerden faturaya ek alınacak. Burada bile ilk 12 ayı karttan çekme mevzusu olabiliyor. Yada teknoloji marketler dediğimiz mağazalardan kredi ile.
Faturaya ek almasin. Geçen bir tanıdığıma vatan dan odeobank kredisi ile note 4 aldık sadece 75 TL fazladan geri ödenecek başka bir faizi ekstra masrafı yok. Vatandan alması daha karlı olacaktır. Turkcellden aldığı taktirde en az 400
TL faiz öder.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
O krediyi note 4 içi bende geçen sene kullandım. Cihaz 2299 tl idi. Hafta sonu indiriminde 2199 dan satılmıştı. Bemde 2200 tl odeabank kredisi kullanmıliştım
Faiziyle birlikte bana 2280 tl ye gelmişti. Yani hafta içi peşin fiyatından 19 lira aşağıya 12 taksite gelmişti. De kredi herkese çıkmıyor.

ezel56

Asistan
Reaksiyon puanı
41
Black sapphire ile gold Platinum renkleri arasinda kaldim sizce hangi rengini alayım.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Ben gold kullanıyorum. Ama black sfirde çol güzeş duruyor. Özellikle bol ışıklı ortamda. Lakin parmak izi fazla tutuyor diyorlar

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
O krediyi note 4 içi bende geçen sene kullandım. Cihaz 2299 tl idi. Hafta sonu indiriminde 2199 dan satılmıştı. Bemde 2200 tl odeabank kredisi kullanmıliştım
Faiziyle birlikte bana 2280 tl ye gelmişti. Yani hafta içi peşin fiyatından 19 lira aşağıya 12 taksite gelmişti. De kredi herkese çıkmıyor.
Üzerine ev veyahut bir araba varsa 12 bine kadar anında çıkıyor:) ikisinden birisi yoksa çıkar mı bilmiyorum.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar selam .
Dün gece %60 şarj ile telefonu güç tasarruf moduna aldım ayrıca hücresel veri ve WiFi yi kapattım sabah kalktığımda %10 kalmıştı . Bunu açıklayabilecek olan var mı ?

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
gece uyurken telefonunuzu ultra güç tasarrufu moduna alin.

lReLaxSl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Merhaba herkese Note5'yi alalı 1 ay oldu ve son 1 haftadır telefon kafayı yemiş durumda ilk önce ekranda karıncalanma ile başladı ilerleyen günlerde ise telefondaki ekranlar kaymaya hoplamaya zıplamaya başladı ve son 1 gündür ekran tamamen kaymış durumda ve ekranı açmaya çalıştığımda siyah görüntü geliyor yukarıda ufak bir çizgi şekilde ekranı görebiliyorum.Telefonu bile kapatamıyorum ekranı göremediğim için.Sorun donanımsal mı? yoksa yazılımsal mı? ayrıcı neyden kaynaklanmış olabilir aldığım mağaza teknosa'ya götürsem yardımcı olurlar mı veya değişim verirlermi benden kaynaklanan bir problem değil çünkü inşallah problemim düzelir telefonu alıp bir kaç gün bakacaklarsa elimde telefon yok sıkıntı olacak :wink:

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
Merhaba herkese Note5'yi alalı 1 ay oldu ve son 1 haftadır telefon kafayı yemiş durumda ilk önce ekranda karıncalanma ile başladı ilerleyen günlerde ise telefondaki ekranlar kaymaya hoplamaya zıplamaya başladı ve son 1 gündür ekran tamamen kaymış durumda ve ekranı açmaya çalıştığımda siyah görüntü geliyor yukarıda ufak bir çizgi şekilde ekranı görebiliyorum.Telefonu bile kapatamıyorum ekranı göremediğim için.Sorun donanımsal mı? yoksa yazılımsal mı? ayrıcı neyden kaynaklanmış olabilir aldığım mağaza teknosa'ya götürsem yardımcı olurlar mı veya değişim verirlermi benden kaynaklanan bir problem değil çünkü inşallah problemim düzelir telefonu alıp bir kaç gün bakacaklarsa elimde telefon yok sıkıntı olacak :wink:
telefonu faturası kutusu ile aldığınız yere götürüp illa da değişim diyeceksiniz. şimdiden iyi şanslar. ki büyük ihtimalle değişim olur.

lReLaxSl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
telefonu faturası kutusu ile aldığınız yere götürüp illa da değişim diyeceksiniz. şimdiden iyi şanslar. ki büyük ihtimalle değişim olur.
öyle yapacağım şuan şehir dışındayım çarşamba geleceğim gelir gelmez hemen götüreceğim telefonu şuan kullanamıyorum arayanlara mesaj atanlara cevap veremediğim için sorun oluyor iyi ki dizüstü bilgisayar var yanımda

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
çok kötü olmuş. geçmiş olsun

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Kış saatini secimlerden sonra otomatik ayarlanacak sanırım elle düzeltmeye gerek kalmayacak duyuru geldi.
51839da7b50278552b6d5ab180c7df24.jpg

Lazzz

Rektör
Reaksiyon puanı
3,278
Cihazda darbe varsa vay haline . Darbe yoksa sorunun çözülür sıkıntı yapma.

Sarpiyicill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Ben gold almayı istiyodum ama black sapphire aldım iyiki bunu almışım :D

- - - Mesaj Güncellendi - - -

Ya cidden samsung pay kullanılıyo muu :D

lReLaxSl

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Cihazda darbe varsa vay haline . Darbe yoksa sorunun çözülür sıkıntı yapma.
telefonda hiçbir darbe yok kendimden daha çok korudum orijinal kılıfından tut ekran koruyucusuna kadar hepsini aldım bir şey olmasın diye.

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Selam beyler ve hanımefendiler [emoji3] Güncellemeden sonra batarya sıkıntısı yaşıyorum. Ortalama 6 saat ekran süresi alırken şimdi 5 saat civarında kalıyor. Bunun için cihazı sıfırlamak istiyorum ancak ayarlar menüsünden mi sıfırlasam yoksa kombin tuşları ile mi kararsızım. Sizce hangi yöntemi kullanmak faydalı olur ?

cengover05

Profesör
Reaksiyon puanı
447
Selam beyler ve hanımefendiler [emoji3] Güncellemeden sonra batarya sıkıntısı yaşıyorum. Ortalama 6 saat ekran süresi alırken şimdi 5 saat civarında kalıyor. Bunun için cihazı sıfırlamak istiyorum ancak ayarlar menüsünden mi sıfırlasam yoksa kombin tuşları ile mi kararsızım. Sizce hangi yöntemi kullanmak faydalı olur ?
Tuslarla yap bence.
O degilde tek sarj bende artti heralde:))

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Bu kış saati uyarısı bana gelmedi. Ben otomatik saati kapadım okurda yanlışlıkla alırsa diye

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Samsung account rehberi yedeklemiştim şimdi geri yükle diyorum ama yüklemiyor. Gitti numaralar.

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
ben güç tasarrufu modu olmadan kullanıyorum sıkıntı yok şimdilik

soul4p

Asistan
Reaksiyon puanı
4
yalnız ekrana bi şeffaf film çekeyim dedim kanser oldum hakikaten çok zor..