cengover05
Profesör
- Reaksiyon puanı
- 447
Evetsadece bu uygulama açıkken mi?
Evetsadece bu uygulama açıkken mi?
Gunde en az 1 kez derkenbir restart atın görelim. ve günde en az 1 kez olsun.
Dedigin islemi yaptim yani sinirlama olayini 1.6 gb bos yer varbir restart atın görelim. ve günde en az 1 kez olsun.
Valla usendim.restart çekince ne kadar kullanılıyor % olarak
Islem sinirlama olayi bataryayi etkilemez dimi ramle alakali bir sey heralderestart çekince ne kadar kullanılıyor % olarak
Guzel bir sey bencede ram bosaltiyor.etki etmesi çok zor diye düşünüyorum.
Note 5 de zaten böyle bir sorun yoktubir nebze bile olsa evet.
Wipe nasil yapiliyor bir ara konuda okudum unuttumGuncellemeden sonra wipe mutlaka gerekli sacamaldi cihaz gecislerde takiliyor pil cok daha hizli bitiyor
Evet guncellemeden sonra isinma sorunu var ancak cok asiri degilIsinma gibi problem sizdede oluyormu oncekine gore
Şuan lik ne ısınma ne de pil sorunu var.Isinma gibi problem sizdede oluyormu oncekine gore
Herseyi silmiyor dimi 0 lama olmuyorCihaz kapaliyken Power+home+ses kısma tuslarina ayni anda basip android simgesini gorene kadar birakmiyorsun tuslari sonra gelen ekranda wipe data factory resete gelip ses kisma tusunu kullanarak powerla okeyleyip gelen ekranda restrat secip wipe yapmis oluyorsun yanlis hatirlamiyorsam boyleydi![]()
Onbellek temizleme hangisi idi cache olan miydiSifirliyor hersey gider yedek al önceden
Bir sey sorucam on bellegi mi siliyorsunuz yoksa tamamen herşeyi mi sifirliyorsunuzValla bendede tam aksine. Isınma yok. Cihaz pil tüketimide artmadı aynı gibi. Bugün wipe yapacağım ozaman tam tadna gelir
Yeniden baslatinca telefonuŞuan lik ne ısınma ne de pil sorunu var.
Valla bende donma isinma bir cacik yok wipe yapmama gerek yokValla bilmiyorum wipe dan sonra variriz tadinaönbellek silmen cok seyi degistirmez gecici bir cozum wipe kökten cözum
)
o işlem restart sonrası standart a dönüyor olmasi lazım Manuel 4 yapılıyorYeniden baslatinca telefonu
Arkada 4 islem ile ayni seviyede ram kaliyor.