ezel56
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 41
Herkes pesin mi aldi telefonu yani 
Faturaya ek almasin. Geçen bir tanıdığıma vatan dan odeobank kredisi ile note 4 aldık sadece 75 TL fazladan geri ödenecek başka bir faizi ekstra masrafı yok. Vatandan alması daha karlı olacaktır. Turkcellden aldığı taktirde en az 400Mecburen evet. 2 alternatif var. Ya operatörlerden faturaya ek alınacak. Burada bile ilk 12 ayı karttan çekme mevzusu olabiliyor. Yada teknoloji marketler dediğimiz mağazalardan kredi ile.
Dün itibariyle note 5 kullanmaya başladım sorularınız varsa sorabilirsiniz
Ben gold kullanıyorum. Ama black sfirde çol güzeş duruyor. Özellikle bol ışıklı ortamda. Lakin parmak izi fazla tutuyor diyorlar
Üzerine ev veyahut bir araba varsa 12 bine kadar anında çıkıyorO krediyi note 4 içi bende geçen sene kullandım. Cihaz 2299 tl idi. Hafta sonu indiriminde 2199 dan satılmıştı. Bemde 2200 tl odeabank kredisi kullanmıliştım
Faiziyle birlikte bana 2280 tl ye gelmişti. Yani hafta içi peşin fiyatından 19 lira aşağıya 12 taksite gelmişti. De kredi herkese çıkmıyor.
Telefonu soğuk bir zemine bırakırsan her telefonda olabilecek birşey daha önce başka marka bir telefonda başıma gelmişti soğuk mermere koymuştum kış günü sabah şarj filan kalmamıştı.Sana yalan söylüuorsun demiyorum ancak mümkün değil
telefonu faturası kutusu ile aldığınız yere götürüp illa da değişim diyeceksiniz. şimdiden iyi şanslar. ki büyük ihtimalle değişim olur.Merhaba herkese Note5'yi alalı 1 ay oldu ve son 1 haftadır telefon kafayı yemiş durumda ilk önce ekranda karıncalanma ile başladı ilerleyen günlerde ise telefondaki ekranlar kaymaya hoplamaya zıplamaya başladı ve son 1 gündür ekran tamamen kaymış durumda ve ekranı açmaya çalıştığımda siyah görüntü geliyor yukarıda ufak bir çizgi şekilde ekranı görebiliyorum.Telefonu bile kapatamıyorum ekranı göremediğim için.Sorun donanımsal mı? yoksa yazılımsal mı? ayrıcı neyden kaynaklanmış olabilir aldığım mağaza teknosa'ya götürsem yardımcı olurlar mı veya değişim verirlermi benden kaynaklanan bir problem değil çünkü inşallah problemim düzelir telefonu alıp bir kaç gün bakacaklarsa elimde telefon yok sıkıntı olacak![]()
öyle yapacağım şuan şehir dışındayım çarşamba geleceğim gelir gelmez hemen götüreceğim telefonu şuan kullanamıyorum arayanlara mesaj atanlara cevap veremediğim için sorun oluyor iyi ki dizüstü bilgisayar var yanımdatelefonu faturası kutusu ile aldığınız yere götürüp illa da değişim diyeceksiniz. şimdiden iyi şanslar. ki büyük ihtimalle değişim olur.
Cihazda darbe varsa vay haline . Darbe yoksa sorunun çözülür sıkıntı yapma.Merhaba herkese Note5'yi alalı 1 ay oldu ve son 1 haftadır telefon kafayı yemiş durumda ilk önce ekranda karıncalanma ile başladı ilerleyen günlerde ise telefondaki ekranlar kaymaya hoplamaya zıplamaya başladı ve son 1 gündür ekran tamamen kaymış durumda ve ekranı açmaya çalıştığımda siyah görüntü geliyor yukarıda ufak bir çizgi şekilde ekranı görebiliyorum.Telefonu bile kapatamıyorum ekranı göremediğim için.Sorun donanımsal mı? yoksa yazılımsal mı? ayrıcı neyden kaynaklanmış olabilir aldığım mağaza teknosa'ya götürsem yardımcı olurlar mı veya değişim verirlermi benden kaynaklanan bir problem değil çünkü inşallah problemim düzelir telefonu alıp bir kaç gün bakacaklarsa elimde telefon yok sıkıntı olacak![]()
telefonda hiçbir darbe yok kendimden daha çok korudum orijinal kılıfından tut ekran koruyucusuna kadar hepsini aldım bir şey olmasın diye.Cihazda darbe varsa vay haline . Darbe yoksa sorunun çözülür sıkıntı yapma.
Tuslarla yap bence.Selam beyler ve hanımefendiler [emoji3] Güncellemeden sonra batarya sıkıntısı yaşıyorum. Ortalama 6 saat ekran süresi alırken şimdi 5 saat civarında kalıyor. Bunun için cihazı sıfırlamak istiyorum ancak ayarlar menüsünden mi sıfırlasam yoksa kombin tuşları ile mi kararsızım. Sizce hangi yöntemi kullanmak faydalı olur ?
Ben otomatik kullanıyorum sürekli sıkıntı çıkarmaz.Bu kış saati uyarısı bana gelmedi. Ben otomatik saati kapadım okurda yanlışlıkla alırsa diye