Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arada sırada touchwiz çöktü hatası alan var mı brnim gibi ?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hayır ancak uzun süre (2-3 saat gibi) telefonu kullanmadığımda desen kilidini açıp ana ekranın gelmesi 3-4 saniye sürüyor bazen.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
İşte ben de ondan bahsediyorum dostum . Yanlız olmadığımı bilmek güzel . Yazılımsal bir problrm var o halde .

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Bilemiyorum. Bunun dışında bazı uygulamalarda kilitlenip kalıyor. Bekleyince 10 saniye gibi bir sürede geliyor. Bunlar dışında şimdilik şikayetim yok.

Sarpiyicill

Öğrenci
Reaksiyon puanı
1
Bende aranıza katıldıııııııım :D iki gündür kullanıyorum çok memnunum şimdilik

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
1 haftadır kullanıyorum çok memnunum, gold rengi parmak izi yapıyor ama çok güzel duruyor, herhangi bir problemi yok yağ gibi akıyor 😆

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
1 haftadır kullanıyorum çok memnunum, gold rengi parmak izi yapıyor ama çok güzel duruyor, herhangi bir problemi yok yağ gibi akıyor 
hayırlı olsun kardeş şarjı nasıl gidiyor bir de kamerası nasıl hangi modelden geçtiniz...

M@STER

Profesör
Reaksiyon puanı
5
Sağolasın dostum şarj konusu kişiye göre degisir acikcasi, tam gun gidiyor bana ama bazen gun icinde sarja ihtiyac duyuyorum, kamerasi ve özellikle bugun test edebildigim yavas cekim ve youtube yayin ozelligi mest etti beni :) m8 ve g2 vardi enson g2 kullandim, iyi ki Note 5 cikmis onu diyebilirim cok arastirdim yani S6edge+ cok istedim ama multi tasking de dusuk puan ve ayni ozellikli normal boyutlusuna gore dusuk puan almasi note 5 e yonlendirdi

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Valla note 4 de güzel cihwzdı bu daha güzel olmuş. Ha batarya olarak kullanımda note 4 den fazla düşüyor. Beklemede aynı

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Şarj konusu zamanla günü çıkarıcak hale gelicektir. Batarya kullanıldıkça düzene giricektir. Ben memnunum.
Kamerası gerçekten müthiş. M9'dan sonra ilaç gibi geldi.

K

Kosanayi

SDN Okuru
Hizli şarjla ilgili sorun bende de var, sorun mu degil mi onuda anlamadim gerci diger arkadaslarda kendi sarjlarinin nasil oldugunu paylassada bi cikarimda bulunsak. "Her defasinda hizli sarj modunda sarj etmiyor"

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Kesinlikle böyle bir sorun var. Her defasında hızlı şarj etmiyor :(
Hızlı şarj yalan oldu diyebiliriz .

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Hızlı şarjda sorun yaşamadım gayet düzgün çalışıyor.

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Şarjı fişe tak sonra bildirim çubuğunu aşağı doğru çek . Göreceksin hızlı şarj yerine kablo şarjı yazacak hahah :)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
b510367b09a986f8fad785d8f4fa1dc0.jpg

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Valla benim her 5 şarjın 3 ünde kablonşarjı yazıyor

b.kilicaslanbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Arkadaslar konuyla alakasiz ancak bir sorum var. Uzun zamandir iphone kullanicisiydim ancak iphonenun tek duzeliginden skildim ve note 5i gorunce direk aldim. Androide baya bir yabanciyim bu yuzden beni aydinlatirsaniz sevinirim. 2 gun once fifa15 i yukledim ve boyutu 1.4 gb civarinda bir oyun. Yukledikten sonra smartmanagerdan hafizama baktigimda 1.4 gb yer azaldigini gordum burda sknti yok. Ancak uygulamalara girip fifa 15 e baktigimda sadece 87 mb yer kapladigi yaziyordu. Sasirdim ama cok onemsemedim. Bugun oyunu sildigimde de hafizamda yukledigimde azalan 1.4 gb yerin acilmadigini sadece 87 mb yerin acildigini gordum. Bu neden oluyor yardimlarinizi bekliyorum.

MR.Anonymous

Dekan
Reaksiyon puanı
498
Arkadaslar konuyla alakasiz ancak bir sorum var. Uzun zamandir iphone kullanicisiydim ancak iphonenun tek duzeliginden skildim ve note 5i gorunce direk aldim. Androide baya bir yabanciyim bu yuzden beni aydinlatirsaniz sevinirim. 2 gun once fifa15 i yukledim ve boyutu 1.4 gb civarinda bir oyun. Yukledikten sonra smartmanagerdan hafizama baktigimda 1.4 gb yer azaldigini gordum burda sknti yok. Ancak uygulamalara girip fifa 15 e baktigimda sadece 87 mb yer kapladigi yaziyordu. Sasirdim ama cok onemsemedim. Bugun oyunu sildigimde de hafizamda yukledigimde azalan 1.4 gb yerin acilmadigini sadece 87 mb yerin acildigini gordum. Bu neden oluyor yardimlarinizi bekliyorum.

Welcome to Android.

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Acaba hafıza karınıza yüklenmiş olmasın data dosyaları. Yani ilk yüklemede de o azalan 1.4 hafıza kartınızfan düşmüş olabilir mi.

ysn1221

Asistan
Reaksiyon puanı
0
Oyunun obb dosyasi 1.3 gb o da android obb klasorunun icinde onu silmelisin senin sildigin sadece oyunun apk sı.

kadirirdem

Müdavim
Müdavim
Reaksiyon puanı
708
Android/obb klasörüne gir fifa 15 dosyası olacak orda 1.4 gb onu sil düzelecektir oyunu sildiğinde dosyası bazen kalıyor....

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Hizli şarjla ilgili sorun bende de var, sorun mu degil mi onuda anlamadim gerci diger arkadaslarda kendi sarjlarinin nasil oldugunu paylassada bi cikarimda bulunsak. "Her defasinda hizli sarj modunda sarj etmiyor"
Telefonun kendi orjinal sarj aleti ile hizli sarj olmuyor?

b.kilicaslanbk

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben daaha hizli sarj ile ilgili bir sorun yasamadim. Ama bidaha dikkatli bakip yorumlarimi yine paylasirim. Bence sorun olan arkadaslar garanti kapsaminda teknik servise bi danissinlar.