baadereser
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
Arada sırada touchwiz çöktü hatası alan var mı brnim gibi ?
Hayırlı olsun güle güle kullan [emoji4]Bende aranıza katıldıııııııım iki gündür kullanıyorum çok memnunum şimdilik
hayırlı olsun kardeş şarjı nasıl gidiyor bir de kamerası nasıl hangi modelden geçtiniz...1 haftadır kullanıyorum çok memnunum, gold rengi parmak izi yapıyor ama çok güzel duruyor, herhangi bir problemi yok yağ gibi akıyor 
çok Heveslenme Bence Psikolojin Bozulabilir ....bekleyin ulen gün gelecek note 5 imi elime aldığımda buraya yazacağım( yarışmayı kazanınca :tongue: )
Arkadaslar konuyla alakasiz ancak bir sorum var. Uzun zamandir iphone kullanicisiydim ancak iphonenun tek duzeliginden skildim ve note 5i gorunce direk aldim. Androide baya bir yabanciyim bu yuzden beni aydinlatirsaniz sevinirim. 2 gun once fifa15 i yukledim ve boyutu 1.4 gb civarinda bir oyun. Yukledikten sonra smartmanagerdan hafizama baktigimda 1.4 gb yer azaldigini gordum burda sknti yok. Ancak uygulamalara girip fifa 15 e baktigimda sadece 87 mb yer kapladigi yaziyordu. Sasirdim ama cok onemsemedim. Bugun oyunu sildigimde de hafizamda yukledigimde azalan 1.4 gb yerin acilmadigini sadece 87 mb yerin acildigini gordum. Bu neden oluyor yardimlarinizi bekliyorum.
Note 5 sd card girişi yok malesefAcaba hafıza karınıza yüklenmiş olmasın data dosyaları. Yani ilk yüklemede de o azalan 1.4 hafıza kartınızfan düşmüş olabilir mi.
Tamamdır hocam hallettim [emoji106] yalniz obb dosyasinin icinden silerek degil telefonu yeniden baslattim sorun halloldu. Cok tesekkurler.Oyunun obb dosyasi 1.3 gb o da android obb klasorunun icinde onu silmelisin senin sildigin sadece oyunun apk sı.
Android/obb klasörüne gir fifa 15 dosyası olacak orda 1.4 gb onu sil düzelecektir oyunu sildiğinde dosyası bazen kalıyor....Arkadaslar konuyla alakasiz ancak bir sorum var. Uzun zamandir iphone kullanicisiydim ancak iphonenun tek duzeliginden skildim ve note 5i gorunce direk aldim. Androide baya bir yabanciyim bu yuzden beni aydinlatirsaniz sevinirim. 2 gun once fifa15 i yukledim ve boyutu 1.4 gb civarinda bir oyun. Yukledikten sonra smartmanagerdan hafizama baktigimda 1.4 gb yer azaldigini gordum burda sknti yok. Ancak uygulamalara girip fifa 15 e baktigimda sadece 87 mb yer kapladigi yaziyordu. Sasirdim ama cok onemsemedim. Bugun oyunu sildigimde de hafizamda yukledigimde azalan 1.4 gb yerin acilmadigini sadece 87 mb yerin acildigini gordum. Bu neden oluyor yardimlarinizi bekliyorum.
Telefonun kendi orjinal sarj aleti ile hizli sarj olmuyor?Hizli şarjla ilgili sorun bende de var, sorun mu degil mi onuda anlamadim gerci diger arkadaslarda kendi sarjlarinin nasil oldugunu paylassada bi cikarimda bulunsak. "Her defasinda hizli sarj modunda sarj etmiyor"