baadereser
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 31
Aynen ben de baktım yok .
Sonuç ?Ben denedim
Birkac denemeden sonra indirdi benimkinde sende dene birkac kereGoogle playde indirilirken hata olustu sorunu sizdede varmi?
İlk günler vardı sonra daha hata ile karşılaşmadım.Google playde indirilirken hata olustu sorunu sizdede varmi?
O sorun telefon kaynaklı değil geçen m9'u servise gönderdim sıfırlanmış şekilde aldım uygulamaları geri yüklerken birkaçı hata verdi. 1-2 Gün sonrasında yüklenmişti. Note 5 te aynı şekil olmuştu o yüzden sorun telefonlarda değil.Google playde indirilirken hata olustu sorunu sizdede varmi?
Arkadaşşar benim cihazda şöyle bir olau var aynısı sizdede varmı. Cihaz ekran kapalı halde kullanmadan kenara koyıyprum. Arada bir bildirimde gelmediği halde ekran açılıp hemen kapanıypr
Bende olmuyor hocam. Geçen şarjda iken oyuna bakmak zorunda kalmıştım hafif sıcak geldi ccleaner ve antutu ile anında baktım 35 derece idi. Normal kullanımda 32-33 civarnda kalıyor. M9 ile 45 dereceyi gördüm geçen sıcak günlerde.Şarj esnasında olmuyor mu az biraz ısınma oluyor diye biliyorum .