Samsung Galaxy Note 5 Kullananlar Kulübü

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Gayet kullanışlı kapağı kapattığında arayana cevap verebiliyorsun. Cam koruma vardı daha önce sen sağlıklı çalışmadığı için çıkardım şu an korumasız kullanıyorum kapaklı kılıf var nasıl olsa.:)

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Kırılmaz camlar orjinaller hariç tamamen para tuzağı ve aşırı el izi ve leke yapıyor. Şeffaf jelatinle yeterli bence. En kısa zamanda orj kılıf alıyorum tşkler bilgi için.

kosed

Asistan
Reaksiyon puanı
20
Google playde indirilirken hata olustu sorunu sizdede varmi?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Google playde indirilirken hata olustu sorunu sizdede varmi?
O sorun telefon kaynaklı değil geçen m9'u servise gönderdim sıfırlanmış şekilde aldım uygulamaları geri yüklerken birkaçı hata verdi. 1-2 Gün sonrasında yüklenmişti. Note 5 te aynı şekil olmuştu o yüzden sorun telefonlarda değil.

Osmn.

Asistan
Reaksiyon puanı
3
3-4 gun sonra note 5 alicam kullananlar altin renginden memnun mu? altin rengine Parmak izi birakiyo filan diyolardi yoksa siyah mi alayim

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Valla çiİlmw olmuyor ben memnunum altından. Note 4 de siyah kullandım bunda altın olsun istedim. Şimdilik sorun yok. Aiyahta zaten tam siyah değil. Gece mavisi gibi ışıkta yanar döner bir renk. Oda güzel yani

celalettinaktas

Doçent
Reaksiyon puanı
34
Arkadaşşar benim cihazda şöyle bir olau var aynısı sizdede varmı. Cihaz ekran kapalı halde kullanmadan kenara koyıyprum. Arada bir bildirimde gelmediği halde ekran açılıp hemen kapanıypr

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Ya cihazlarda ufak hatalar mevcut samsunga geri bildirim yapmak mu lazım bilemedim .

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Arkadaşlar telefonu 2 haftadır kullanıyorum ilk başlarda her seferinde hızlı şarj oluyordu fakat şu an hızlı şarj olmuyor (bunu şarj olurken note 5 in ısınmamasından anladım ) şarj cihazını tekrar çıkarıp takınca hızlı şarj yazıyor . Bu problem ile karşılaşan varsa lütfen yazsın .

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Benim 1 hafta oldu sorun yok. Isınma da olmuyor hele M9'dan sonra buz gibi geliyor telefon [emoji4]

baadereser

Asistan
Reaksiyon puanı
31
Şarj esnasında olmuyor mu az biraz ısınma oluyor diye biliyorum .

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Şarj esnasında olmuyor mu az biraz ısınma oluyor diye biliyorum .
Bende olmuyor hocam. Geçen şarjda iken oyuna bakmak zorunda kalmıştım hafif sıcak geldi ccleaner ve antutu ile anında baktım 35 derece idi. Normal kullanımda 32-33 civarnda kalıyor. M9 ile 45 dereceyi gördüm geçen sıcak günlerde.

Matthew Bellamy

Profesör
Reaksiyon puanı
264
bekleyin ulen gün gelecek note 5 imi elime aldığımda buraya yazacağım( yarışmayı kazanınca :tongue: )

S

SDN Okuru23

SDN Okuru
Merhaba arkadaşlar;
Daha yeni cihaz olmasına rağmen google playde 403 hatası ve cihazınız uygun değil hatasıyla karşılaştım. Ne yapmalıyım acaba

caglars

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Merhabalar,
Siteyi biliyordum. Fakat, henüz iyi oldum. 19.09.2015 tarihi itibari ile Note 5 aldım. 1 günlük deneyimlerimde telefonda olumsuz bir şey ile karşılaşmadım. Tam bir apple fanatiğiyim aslında. 2007 yılında Türkiye'ye geldiğinden beri İp2 hariç tüm modellerini kulladım. S modelleri de dahil olmak üzere. En son İp6 vardı 16 Gb gold. Bunuda 19.09.2015 tarihi itibari ile 2050 TL ye sattım. Bunun harici evimde Mac Mini ve İpad Air 2 de mevcut. Ama bu Son gelen İos 9 sürümü ile telefon kullanılmaz bir hal aldı. Kasdı ve donmalar yaşandı. Elbette 9.1 ve 9.2 ile düzelecek. Ama soğudum telefondan kızdım ve Note 5 aldım. İos tan Android geçmekte hiç bir sıkıntı yaşamadım. Yaşayacak bir durum da yok. Batarya çok şarj yiyor. Isınma her telefonda oluyor. Bu msjı İp6 ile yazıyorum ve silikon kılıf var. Sıcaklığı elimde oldukça hissediyorum. Bence note 5 alınabilir.

ydgnylmz

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Note 5 alalı 15 gün oldu.. Aldığımın 2. günü servise gönderdim. Kalem sorunu vardı. Değişip sıfır cihaz gönderdiler:)
telefona yeni bakmaya başladım açıkçası.
ama play store den indirme yaparken 5-6 uygulamada 403 hatasıyla, lig tv fanatik fbyandex uygulamalarında da cihazınız bu sürüme uygun değil hatası aldım. Format atmama rağmen düzelmedi..
ne yapmam gerekir?

hkndmrlp42

Profesör
Reaksiyon puanı
145
Uygulamaları 1-2 gün içinde tekrar yüklemeyi dene olucaktır mutlaka. Aynı sorunla diğer telefonlarda da mevcut şahsen m9'da ben yaşadım.