Erkan Toku
Öğrenci
- Reaksiyon puanı
- 13
büyük telefon sıkıntı birde el kücük ise tek elle işlem yapması baya zorlaşıyor şahsımca bir sornaki cihazım daha kücük ebatlarda olacakÖnceden güncellemeyi önemsemezdim ama apple diye bir firma 2013 model telefona yeni özellikleri eklemeye devam ederken biz burda güvenlik yaması bile alamıyoruz.Apple özellikler olarak geriden geliyor ama eksiksiz geliyor.Birde şu tam ekran hevesi beni iyice soğuttu büyük telefonlardan
İyi akşamlar. Bence bu saatten sonra Samsung biz olmadan da yoluna devam edecektir. Note 4 elimizde bu şekilde kalacak gibi görünüyor. Tabi yanlışlıkla bir değiştirme kampanyası falan yapmazlarsa. Şimdilik telefonumdan memnunum. Fakat ilerleyen zaman neler yaşatır bize bilinmez.
Tansu Abem kandırdı galiba bizi...Ikinci elde 1000 TL ye satabildim, şimdi hanımdan gelen iPhone 6 yıl kullaniyorum, ama kopamadim androidden custom romdan, Nexus 5 buldum temiz, PA Nougat yükledim. Yağ gibi akıyor...Samsung S7 den itibaren bir yere oturdu gibi ama bakalım s7 ler mesela Android P yi alacak mı? Ya da Oreo yu hangi Samsung'lar alacak?Büyük ihtimal kampanya falanda olmayacak velhasıl şimdi olmadıysa daha da olmayacaktır diye düşünüyorum. Güncelleme konusuna gelirsek bayağıdır ses yok oda gelmeyecek galiba artık rom'lara kaldık
Android P'yi bir ihtimal Note 7 yüzünden alır biz S7 kullanıcılarıTansu Abem kandırdı galiba bizi...Ikinci elde 1000 TL ye satabildim, şimdi hanımdan gelen iPhone 6 yıl kullaniyorum, ama kopamadim androidden custom romdan, Nexus 5 buldum temiz, PA Nougat yükledim. Yağ gibi akıyor...Samsung S7 den itibaren bir yere oturdu gibi ama bakalım s7 ler mesela Android P yi alacak mı? Ya da Oreo yu hangi Samsung'lar alacak?
Yok alması imkansız note 4 bile 7.0 almadıAndroid P'yi bir ihtimal Note 7 yüzünden alır biz S7 kullanıcıları
Öbür türlü zor.
samsung o çekleri alıp çocuklarına hediye etsinDİKKAT!!!
Samsung ' un kendi sitesi SamsungWa ' da ( Aksesuar ) hediye çekleri dağıtılıyor.
125 TL üzeri alışverişe 50 TL
300 TL üzeri alışverişe 100 TL
500 TL üzeri alışverişe 150 TL
1500 TL üzeri 250 TL
TR'ye gelmedi gelsin fiyatını bir görelim.Oneplus 5t verelim...
Merhabalar. Benim kullandığım yada bildiğim o tarz bir uygulama yok. Ama kullanan bilen varsa bende yükleyebilirim.Beep'n Go tarzi bildiginiz iyi bir uygulama var mi arkadaslar? Veya kullandiginiz? Obur kulube sordum ama pek canli bir bolum degil. Ne varsa eski kulubumde var.
Merhabalar. Benim kullandığım yada bildiğim o tarz bir uygulama yok. Ama kullanan bilen varsa bende yükleyebilirim.
exdialer öneririm bende arkadaşlar,çok hızlı ve pratik,yalnız ücretli bir uygulama,parasına değiyor amaArkadaşlar günaydınlar.
Uzun süredir kullandığım bir uygulamayı sizlerle paylaşmak istedim.
Son güncelleme ile arama ekranı da değişti.
Yani Samsung un arama ekranına bağlı kalmayabilirsiniz.
Çok fazla özellikleri olan kullanışlı bir uygulama.
Denemek isteyen olursa linkini paylaşıyorum.
İletişim & Telefon - drupe - Google Play'de Android Uygulamaları
Onu bende kullandım. Fakat arama tuşuna bastığınızda SAMSUNG un kendi arama ekranı geliyordu.exdialer öneririm bende arkadaşlar,çok hızlı ve pratik,yalnız ücretli bir uygulama,parasına değiyor ama
bi denayeyim,sağol dostum [emoji106]Onu bende kullandım. Fakat arama tuşuna bastığınızda SAMSUNG un kendi arama ekranı geliyordu.
Bu çok farklı ve birçok programla da uyumlu. Denemeden farketmek zor.
Hocam destek kesilmez ki daha geçen s8 ve s8 plus ile birlikte note 5 güncelleme aldı. Sorun çıkmıştır çekmişlerdir. Gelir.Güncelleme aldınız mı yenilerde arkadaşlar? Yoksa destek kesildi mi?
Arkadaslar konu ile alakasi yok ama gecen biri root yapmadan nemesis 3.5.8 rom yukleniyor dedi.ben rootsuz olmaz oyle diye dusunurken cok israr edince birsey diyemedim..varmi boyle bir durumHocam destek kesilmez ki daha geçen s8 ve s8 plus ile birlikte note 5 güncelleme aldı. Sorun çıkmıştır çekmişlerdir. Gelir.
Hocam destek kesilmez ki daha geçen s8 ve s8 plus ile birlikte note 5 güncelleme aldı. Sorun çıkmıştır çekmişlerdir. Gelir.
telefon pert olana kadar kullanmaya devamEpeyden beri güncelleme gelmez oldu bildiğim kadarıyla. Evet ondan haberim var fakat Note 4 zamanını doldurdu diye düşünüyorum yıl açısından. Yoksa benim için özel cihazlardan biri.
telefon pert olana kadar kullanmaya devam
O değilde güvenlik açıkları ne olacak bimem. Hepimiz öyle böyle bankacılık vs. işlemleri kullanıyoruz.telefon pert olana kadar kullanmaya devam