AdminisTraktör
Dekan
- Reaksiyon puanı
- 5,172
Bu ss de her zamanki gibi n4 ile alındı ancak bu seferki root istemiyor
Ben korkuyorum artık telefona birşey yapmaya Ama güzel durmuş.Bu ss de her zamanki gibi n4 ile alındı ancak bu seferki root istemiyorEkli dosyayı görüntüle 34345
Hocam uygulamanın adı nedir ya da paylaşmanız mümkün mü çok hoş duruyor root da istemiyorsa denemeye değerBu ss de her zamanki gibi n4 ile alındı ancak bu seferki root istemiyorEkli dosyayı görüntüle 34345
Hocam elinizde note 4 bataryası varsa İst içi alabilirim.İşin kötü tarafı bataryası değişen telefon kalmadı piyasa da. İki batarya birde batarya şarj aletim var iş görüyor note 8 e niyetleniyetim sonra bu telefonda yaşadığım sıkıntı geliyor vazgeçiyorum.
Hocam elinizde note 4 bataryası varsa İst içi alabilirim.
---- Mesajlar birleştirildi ----
Benim bir sorum olacak arkadaşlar. Bugün bir Note 4 Cihaz aldım. SM-N910CQ serisi diye İmei kontrol etmek hiç aklıma gelmedi nasıl olsa yurt içi satılan seri ve imei değiştirilmiyor diye biliyordum. Bi imei sorgulattım saçma sapan acer marka eski bi telefonun imei var cihazda ve bu imei klonlanmış yazıyor BTK da. Telefonun kasasındaki imei sorgulattım ithalat yoluyla kaydedilen imei diyor samsung türkiye falan yazıyor.
1- Samsung Note 4 imei değiştiriliyor mu?
2- Orijinal yurtiçi telefonun imeisini neden değiştirirler?
Ben iPhonelara IMEI atilamiyor diye biliyorum.Tüm telefonların imei değişebiliyor diye biliyorum.Birde note 4 artık 4 yıllık cihaz fazla kazanç olmaz.Kaçak yolla iphone 8,x veya note 8 getirip imeisini ona atabilir.Ülkemiz piyasasında kaçak telefon malesef aşırı.
Tüm telefonların imei değişebiliyor diye biliyorum.Birde note 4 artık 4 yıllık cihaz fazla kazanç olmaz.Kaçak yolla iphone 8,x veya note 8 getirip imeisini ona atabilir.Ülkemiz piyasasında kaçak telefon malesef aşırı.
Note 4 alınır mı hala beyler
Ben note 4 hastasıyım zaten ama ön kamera ve pil konusundan korkuyorum, geçmişte kullanmıştımBeklenti ve bütçeye bağlı alınabilir.Dile kolay 4 yıllık telefon
Ben note 4 hastasıyım zaten ama ön kamera ve pil konusundan korkuyorum, geçmişte kullanmıştım
piyasadaki yeni birçok telefondan daha iyidir,al kardeşim,düşünmeBen note 4 hastasıyım zaten ama ön kamera ve pil konusundan korkuyorum, geçmişte kullanmıştımBeklenti ve bütçeye bağlı alınabilir.Dile kolay 4 yıllık telefon
[emoji848][emoji848][emoji848]
vatan bilgisayardan orjinal alabilirsinizNote 4 için iyi ve güvenilir bir pil nereden almamı tavsiye edersiniz.Ben izmir deyim
İnternetten veya izmirde bir yer olabilir.
En pahalısıda burda yaw [emoji4]vatan bilgisayardan orjinal alabilirsinizNote 4 için iyi ve güvenilir bir pil nereden almamı tavsiye edersiniz.Ben izmir deyim
hiç kafan agrımaz,gerçekmi sahtemi diye düşünmezsin,ama pahalı biraz,pil fiyatları hiç düşmedi arkadaş yawEn pahalısıda burda yaw [emoji4]vatan bilgisayardan orjinal alabilirsinizNote 4 için iyi ve güvenilir bir pil nereden almamı tavsiye edersiniz.Ben izmir deyim
Yaklaşık 130 TL
Daha ucuza bulabileceğimiz yer varmıdır acaba
Haklısın galiba [emoji16][emoji16][emoji16]hiç kafan agrımaz,gerçekmi sahtemi diye düşünmezsin,ama pahalı biraz,pil fiyatları hiç düşmedi arkadaş yawEn pahalısıda burda yaw [emoji4]vatan bilgisayardan orjinal alabilirsinizNote 4 için iyi ve güvenilir bir pil nereden almamı tavsiye edersiniz.Ben izmir deyim
Yaklaşık 130 TL
deji iyi diyolar ama nfc çipi yok ondadaHaklısın galiba [emoji16][emoji16][emoji16]hiç kafan agrımaz,gerçekmi sahtemi diye düşünmezsin,ama pahalı biraz,pil fiyatları hiç düşmedi arkadaş yawEn pahalısıda burda yaw [emoji4]vatan bilgisayardan orjinal alabilirsinizNote 4 için iyi ve güvenilir bir pil nereden almamı tavsiye edersiniz.Ben izmir deyim
Yaklaşık 130 TL
Yaklaşık 1 senedir onu kullanıyorum zaten ama övdükleri kadar değil.Kötülerin iyisi diyebiliriz.Hatta şu anda bu pil var telefonda akşam 5 dedimi %30 a düşüyordeöi iyi diyolar ama nfc çipi yok ondadaHaklısın galiba [emoji16][emoji16][emoji16]hiç kafan agrımaz,gerçekmi sahtemi diye düşünmezsin,ama pahalı biraz,pil fiyatları hiç düşmedi arkadaş yawEn pahalısıda burda yaw [emoji4]vatan bilgisayardan orjinal alabilirsinizNote 4 için iyi ve güvenilir bir pil nereden almamı tavsiye edersiniz.Ben izmir deyim
Yaklaşık 130 TL
sabahtan akşam 5 e mi,kullanma alışkanlıkların ne,oyun falan?Yaklaşık 1 senedir onu kullanıyorum zaten ama övdükleri kadar değil.Kötülerin iyisi diyebiliriz.Hatta şu anda bu pil var telefonda akşam 5 dedimi %30 a düşüyordeöi iyi diyolar ama nfc çipi yok ondadaHaklısın galiba [emoji16][emoji16][emoji16]hiç kafan agrımaz,gerçekmi sahtemi diye düşünmezsin,ama pahalı biraz,pil fiyatları hiç düşmedi arkadaş yawEn pahalısıda burda yaw [emoji4]vatan bilgisayardan orjinal alabilirsinizNote 4 için iyi ve güvenilir bir pil nereden almamı tavsiye edersiniz.Ben izmir deyim
Yaklaşık 130 TL
Sabah 8 akşam 5 .sabahtan akşam 5 e mi,kullanma alışkanlıkların ne,oyun falan?Yaklaşık 1 senedir onu kullanıyorum zaten ama övdükleri kadar değil.Kötülerin iyisi diyebiliriz.Hatta şu anda bu pil var telefonda akşam 5 dedimi %30 a düşüyordeöi iyi diyolar ama nfc çipi yok ondadaHaklısın galiba [emoji16][emoji16][emoji16]hiç kafan agrımaz,gerçekmi sahtemi diye düşünmezsin,ama pahalı biraz,pil fiyatları hiç düşmedi arkadaş yawEn pahalısıda burda yaw [emoji4]vatan bilgisayardan orjinal alabilirsinizNote 4 için iyi ve güvenilir bir pil nereden almamı tavsiye edersiniz.Ben izmir deyim
Yaklaşık 130 TL
note4 için ya geliştiriciler çalışmadı ya da uymadığı için sorunsuz rom bir türlü çıkaramadılar şahsi görüşüm, s3910F için tavsiye edeceğiniz romlar?
note 4 satılıp o cihazlar kesinlkle alınmaz,yanlış tercih bence,alınacaksa note fe yada note 8 alınır note 4 der sonraHerkese merhaba,
Arkadaşlar yakın zamanda Xiaomi Mi 6 alarak Samsung'a veda ettim. S7 Edge satmadım ailemden birine verdim. Note 4 cihazı değiştirmekte kararsız kalıp özelliklede fiyat konusunda sorun yaşayanlar varsa Xiaomi'nin cihazlarına yönelmelerinde fayda vardır diye düşünüyorum. Bu kulüpte maddi anlamda ve stabilite anlamında değişim kararı alamayanlar çoğunlukta olduğudan bilgi vermek istedim. Geçiş yaptığımdaki deneyimlerimi Mi 6 kulübünde paylaştım. Abi özellikle sizin fotoğraf çekimlerine bakmanız gerektiğini düşünüyorum. @levsa
Örnekler için: Rehber - ~~BENİM KADRAJIM. CEKTİGİMİZ FOTOLAR~~
note 4 satılıp o cihazlar kesinlkle alınmaz,yanlış tercih bence,alınacaksa note fe yada note 8 alınır note 4 der sonra