Bana kalsa direk Note 7 olarak gelsin. Kimsenin korkacağı yok o addan. Korkan 7Ryide R7yide FEyide almaz
Türkiye de sökmez diyorsun ,yani biz de kıllığına uçakta ,metro da elinde note 7 diyen olur bak o kesin.
Bana kalsa direk Note 7 olarak gelsin. Kimsenin korkacağı yok o addan. Korkan 7Ryide R7yide FEyide almaz
Stoklari bitirirlerse iyi vallaAcaba Note 7 stoklar bitince tekrar üretilir mi yoksa stok bitti iş bittimi derler ?
değil 400 , 500-550 dolardan girsin stoklar nasıl biter görürsün. S8 yerine Note 7 tercih edecek insanlar.Stoklari bitirirlerse iyi valla
Bizim ülkede hala Note 7nin ilk veya 2. versiyonunu kullanan var evet bize sökmez.Türkiye de sökmez diyorsun ,yani biz de kıllığına uçakta ,metro da elinde note 7 diyen olur bak o kesin.
Çıkmaz.Bu arada bazı kaynaklar da kore de 3500mah bataryalı versiyonu çıkacak diyor.
S4ten sonrasi icin gecerli deyil malesefGordugum kadari ilenforumlarda note 4 icin hala stabil bi custom yok.her romda basdan cok guzel sonra su calismiyor bu calismiyor diye topic dolu..ben daha once s3 de cok custom atmisdim sorun yok idi ama sanirim note icin gecerli degil.yanlisim var ise duzeltin lutfen
Nemesis 3.6 nasil gidiyor hocamS4ten sonrasi icin gecerli deyil malesef![]()
Erobotrom a dondumNemesis 3.6 nasil gidiyor hocam
kesinlikle haklisin dostum,bende bu kanıya trcrubelerimle kani oldum,root olayları ve root programları android jelybon kitkat teknolojisi,android 6 da zaten deep slep olayı halledilmiş doze mod ile mesela,yani grenefy gereksiz,bunu kurunca cakısıyor mesela,gibi gibi,stock gibisi yokmus ben bunu anladım,ha bir de tr stock rom ile diger ulkelerin stock ları aradında fark oldugunu tespit ettim,sebekede bile fark ediyor,pilde de fark ediyor bariz bir biçimdeGordugum kadari ilenforumlarda note 4 icin hala stabil bi custom yok.her romda basdan cok guzel sonra su calismiyor bu calismiyor diye topic dolu..ben daha once s3 de cok custom atmisdim sorun yok idi ama sanirim note icin gecerli degil.yanlisim var ise duzeltin lutfen
kesinlikle haklisin dostum,bende bu kanıya trcrubelerimle kani oldum,root olayları ve root programları android jelybon kitkat teknolojisi,android 6 da zaten deep slep olayı halledilmiş doze mod ile mesela,yani grenefy gereksiz,bunu kurunca cakısıyor mesela,gibi gibi,stock gibisi yokmus ben bunu anladım,ha bir de tr stock rom ile diger ulkelerin stock ları aradında fark oldugunu tespit ettim,sebekede bile fark ediyor,pilde de fark ediyor bariz bir biçimde
Tr stock daha iyi demek istedin herhalde dostum.benim custom dusuncem sadece bildirim paneli degisikligi ve belki bir iki yeni ozellik aslinda.yoksa custom atmanin bi anlami var diye dusunmuyorum sahsen.birde bu yok dindu yok reset atti yok kitlendi olaylari acikcasi custom a yakismiyor bence.mbisis yapiyorsaniz yapin bir sure test edin sonra cikartin.yoksa al sana yeni rom hatalari soyle bakalim obu flashla bunu flashla eziyet ve can sikintisi..kesinlikle haklisin dostum,bende bu kanıya trcrubelerimle kani oldum,root olayları ve root programları android jelybon kitkat teknolojisi,android 6 da zaten deep slep olayı halledilmiş doze mod ile mesela,yani grenefy gereksiz,bunu kurunca cakısıyor mesela,gibi gibi,stock gibisi yokmus ben bunu anladım,ha bir de tr stock rom ile diger ulkelerin stock ları aradında fark oldugunu tespit ettim,sebekede bile fark ediyor,pilde de fark ediyor bariz bir biçimde
Tr stock daha iyi demek istedin herhalde dostum.benim custom dusuncem sadece bildirim paneli degisikligi ve belki bir iki yeni ozellik aslinda.yoksa custom atmanin bi anlami var diye dusunmuyorum sahsen.birde bu yok dindu yok reset atti yok kitlendi olaylari acikcasi custom a yakismiyor bence.mbisis yapiyorsaniz yapin bir sure test edin sonra cikartin.yoksa al sana yeni rom hatalari soyle bakalim obu flashla bunu flashla eziyet ve can sikintisi..
Keske xposed ile yapabilecegimiz bi yenilikler olsa idi denesydik yada root atmadan bisiler deneyebilse idik daha tercih ederdim
Zaten olsa idi deneseydik dedik dikkat edersen.oluru olsa idi zaten coktan yapmis olurduk sana danisaraktan yada arastiraraktan.bu konularda kafada bi soru oldugu zaman sana soruyoruz bilginden faydalanmak icin zaten.mSize ben sunu hala anlatamadim o bildirim paneli .ziplari stock tabanli romlardan cok daha hatali ki samsungda port rom kullananlar bile xposed kullanmiyor cunki brick olma ihtimali costum rom kurmaktan 100 kat daha kolay ve bide soyle bir durum var xposed modulleri samsung icin bile hazirlanmiyor.
Ben dennedim ve tecrubemi soyluyorum bence fazla umitlenmeyin ss bile calismiyorZaten olsa idi deneseydik dedik dikkat edersen.oluru olsa idi zaten coktan yapmis olurduk sana danisaraktan yada arastiraraktan.bu konularda kafada bi soru oldugu zaman sana soruyoruz bilginden faydalanmak icin zaten.m
tam tersi polonya stock rom tr stovk romdan cok daha üstün,şöyleki,bizim romda 4 g ve 4.5 g aradında sebeke gecişleri çok değişken ve bazı bölgelerde bu gecişler sırasında sebeke gidip gelip ulasılamaz oluyorsun,ve al sana şebeke sorunu,ama polonya romunda sadece lte yazıyor,yani geçişler direk 4g ve 3g aradında oluyor,umarım anlatabildim,şebeke sorunu olmuyor böylece,ayrıca yuzde 60 sarjda iken 3 saat ekran sürem vardı wifi kullanımında,sizcede bu değer müthiş değilmiTr stock daha iyi demek istedin herhalde dostum.benim custom dusuncem sadece bildirim paneli degisikligi ve belki bir iki yeni ozellik aslinda.yoksa custom atmanin bi anlami var diye dusunmuyorum sahsen.birde bu yok dindu yok reset atti yok kitlendi olaylari acikcasi custom a yakismiyor bence.mbisis yapiyorsaniz yapin bir sure test edin sonra cikartin.yoksa al sana yeni rom hatalari soyle bakalim obu flashla bunu flashla eziyet ve can sikintisi..
Keske xposed ile yapabilecegimiz bi yenilikler olsa idi denesydik yada root atmadan bisiler deneyebilse idik daha tercih ederdim
Bence super sure..aen birkac gun daha dene dostum eger boyle devam ediyorsa bende pooonya surumune geceyim.zaten genelde her yenilik guncelleme ilk polonya ve ingiltere romlara gelir nedense. Bende mesela mobil acikken bazen takilmaboluyor gecislerde ..cok ender olsada o ara telefon cekmiyor.belki o da hallolmus olur.bu konuda bilgi paylasirsan bir iki gune bende gecis yapayimtam tersi polonya stock rom tr stovk romdan cok daha üstün,şöyleki,bizim romda 4 g ve 4.5 g aradında sebeke gecişleri çok değişken ve bazı bölgelerde bu gecişler sırasında sebeke gidip gelip ulasılamaz oluyorsun,ve al sana şebeke sorunu,ama polonya romunda sadece lte yazıyor,yani geçişler direk 4g ve 3g aradında oluyor,umarım anlatabildim,şebeke sorunu olmuyor böylece,ayrıca yuzde 60 sarjda iken 3 saat ekran sürem vardı wifi kullanımında,sizcede bu değer müthiş değilmi
Tr stock daha iyi demek istedin herhalde dostum.benim custom dusuncem sadece bildirim paneli degisikligi ve belki bir iki yeni ozellik aslinda.yoksa custom atmanin bi anlami var diye dusunmuyorum sahsen.birde bu yok dindu yok reset atti yok kitlendi olaylari acikcasi custom a yakismiyor bence.mbisis yapiyorsaniz yapin bir sure test edin sonra cikartin.yoksa al sana yeni rom hatalari soyle bakalim obu flashla bunu flashla eziyet ve can sikintisi..
Aynen hocam.. simdi custom bana stockdan daha stabil calisip extra bir ozellik vermez ise ne yapayim onu.elimizdeki cihazlar masallah canavar gibi.Eskiden wanam vardı samsunglar için odexed romlar hazırlar arama ses kaydı bir kaç üst panel değişikliği root gizleyici vs özellikler olurdu şimdi o olaylar bitti custom rom o zamanlar da daha çok bloatware app lerden kurtulmak için kurulurdu.
Ben eylül 2016 dan mart a kadar stock rom kullandım rootsuz şekilde.
Erobot yüklüyorum ses uygulaması yok, youtube uygulaması 60fps de takılıyor düzeltmek için build.prop yapınca tema çalışmıyordu sürüm kaçtı emin değilim 10 11 olabilir stock kullandım.
V22 yi denedim yine aynı teraneler nemesis iyi güzel ama bug çok.
Bence cihazlar çalışıyor işini yapıyor işimi görüyor rom işleri bir hevesti bence geçti. Cihazlar hızlandı dahili hafızalar ssd hızlarına yaklaştı. Eskiden play store da uygulama yüklenirken kasmalar olurdu şimdi azaldı. Ram yetmezdi şimdi 3gb hayli hayli yetiyor 2K multi tasking de.
Birazda tercih meselesi ancak mesela ben samsungun ses uygulamasi yerine viper4fx kullandim dobly atom kullandim bunlar beni daha cok memnun etti meselaEskiden wanam vardı samsunglar için odexed romlar hazırlar arama ses kaydı bir kaç üst panel değişikliği root gizleyici vs özellikler olurdu şimdi o olaylar bitti custom rom o zamanlar da daha çok bloatware app lerden kurtulmak için kurulurdu.
Ben eylül 2016 dan mart a kadar stock rom kullandım rootsuz şekilde.
Erobot yüklüyorum ses uygulaması yok, youtube uygulaması 60fps de takılıyor düzeltmek için build.prop yapınca tema çalışmıyordu sürüm kaçtı emin değilim 10 11 olabilir stock kullandım.
V22 yi denedim yine aynı teraneler nemesis iyi güzel ama bug çok.
Bence cihazlar çalışıyor işini yapıyor işimi görüyor rom işleri bir hevesti bence geçti. Cihazlar hızlandı dahili hafızalar ssd hızlarına yaklaştı. Eskiden play store da uygulama yüklenirken kasmalar olurdu şimdi azaldı. Ram yetmezdi şimdi 3gb hayli hayli yetiyor 2K multi tasking de.
Aynen hocam.. simdi custom bana stockdan daha stabil calisip extra bir ozellik vermez ise ne yapayim onu.elimizdeki cihazlar masallah canavar gibi.
S8 in paylasti zaten exynos versiyonununda rom konusunda sorun cikmaz artikSamsung gelistiricinin onunu kapatmak icin elinden geliyor zaten samsungdan deodexed beklemiyor kimse eger samsung seviyorsak dikenine katlanacagizyok ben diken istemiyorum diyorsakta alicaz mtk boyuna port yapacagiz baska care yok malesef
S8 in paylasti zaten exynos versiyonununda rom konusunda sorun cikmaz artik
Haklisiniz zaten exynosta adam akilli gelistiricide yok tum gelistiriciler arapBenim bildiğim yanlışım varsa düzeltebilirler SDK misal Spen,Kamera,dokunmatik özelliklerine çok daha iyi uyumlu uygulamalar yapabilmek için olan gerekli kaynak kodları paylaşmış olması S4,S7 vs paylaşmıştı. Bu farklı bir şey, exynos chipset'in kaynak kodlarını paylaşması farklı. Knox,Bootloader kilidi olduktan sonra elde var " 0 ".
Yalnız değilsiniz. Benim ekranda da aradabir beliriyor. Fakat daha ilgilenemedim. Gelmemesi ile ilgili bir çözüm bulan arkadaşlar olursa paylaşırlarsa seviniriz.Şarjı %25 olduğunda bildirim paneline ekranın yarısı kadar "ekran parlaklığını ayarlama" bildirimi gelen var mı? Yoksa bu sinir bozucu şeyi sadece ben mi yaşıyorum:/
Not: başarabildiysem ekran görüntüsünü de paylaştım..
Bende de çıkıyor hocam. Benden önce atmışsın SS'yiŞarjı %25 olduğunda bildirim paneline ekranın yarısı kadar "ekran parlaklığını ayarlama" bildirimi gelen var mı? Yoksa bu sinir bozucu şeyi sadece ben mi yaşıyorum:/
Not: başarabildiysem ekran görüntüsünü de paylaştım..
Aynen Peel Remote'dandır kesin. Çünkü son güncellemelerle widgetlar vs. gelmişti. Bunlarda ek özelliklerden biridir. Ne gerek varsa kumanda uygulamasında...