bozkan33
Asistan
nemesis 3.5 kurdum denedim fena degildi,tek gordugum eksik mesela clash of clans oynarken frame atlamasi oluyordu hafiftenO benim arkadas ya o romda benimde parmagim var ancak eskidiler suan nemesis 3.6.1 var en guncel
nemesis 3.5 kurdum denedim fena degildi,tek gordugum eksik mesela clash of clans oynarken frame atlamasi oluyordu hafiftenO benim arkadas ya o romda benimde parmagim var ancak eskidiler suan nemesis 3.6.1 var en guncel
Şunu iPhone stabil yhaaa diye kuduran fanboylara izletmek lazım. Sd805 birde Exynos olsa iyice tokat yiyecek
Nerden indirdin 3.5 inemesis 3.5 kurdum denedim fena degildi,tek gordugum eksik mesela clash of clans oynarken frame atlamasi oluyordu hafiften
3.6.1 nerde bakabiliriz hocamO benim arkadas ya o romda benimde parmagim var ancak eskidiler suan nemesis 3.6.1 var en guncel
xda sitesinden indirebilirsin3.6.1 nerde bakabiliriz hocam
Peki nasil rom artilari eksilerini bide sizden dinlesin arkadaslarnemesis 3.5 kurdum denedim fena degildi,tek gordugum eksik mesela clash of clans oynarken frame atlamasi oluyordu hafiften
aod sikintisiz calisiyor,fakat ekranda sabit kaliyor,screen burn e sebep olabilir.tema olayi gayet guzel,yeni experian uix arayuzu cok hizli calisiyor,nova launcher gibi yukari asagi kaydirinca program menusune giriyor,bu cok hizlandirmis,ama bir nova degil yine de(nova launcher vazgecilmezimdir de [emoji4] ) game option var,oyun oynarken sol altta menu cikiyor.optik tarayacinin kalemle cevirme ozelligi var ve calisiyor.sevmedigim yonu görev notu kaldirilmis ve kalemle dugmeye basili halde iki kere vurunca not penceresi acilmiyor,s not menuleri farkli olmus alişamadim pek,su an aklima gelenler bunlar,ama kurdugum en iyi rom buyduPeki nasil rom artilari eksilerini bide sizden dinlesin arkadaslar
Benim soylediklerim kuru laf deyilmis demekliaod sikintisiz calisiyor,fakat ekranda sabit kaliyor,screen burn e sebep olabilir.tema olayi gayet guzel,yeni experian uix arayuzu cok hizli calisiyor,nova launcher gibi yukari asagi kaydirinca program menusune giriyor,bu cok hizlandirmis,ama bir nova degil yine de(nova launcher vazgecilmezimdir de [emoji4] ) game option var,oyun oynarken sol altta menu cikiyor.optik tarayacinin kalemle cevirme ozelligi var ve calisiyor.sevmedigim yonu görev notu kaldirilmis ve kalemle dugmeye basili halde iki kere vurunca not penceresi acilmiyor,s not menuleri farkli olmus alişamadim pek,su an aklima gelenler bunlar,ama kurdugum en iyi rom buydu
Ben suan 3.6dayim yenilikler bunlarrom iyi gercekten o na diyecek birsey yok ama ben uzun sure kalamadim rom da,yeni root oldugum icin daldan dala atladim,1 gun falan kullandim,uzun kullanim testide yapmak lazim,sen hala bu rom damisin ve ne kadar oldu kullanali,reset atmadan yani yelefonu acip kapamadan 3 4 gun stabil kullanabiliyomusun,bir de 3.6.1 cikmis farki ne acaba? bayagi sor sordum kusura bakma hocam
Ikiside var[emoji23] [emoji23] [emoji23]3.6.1 fix olarakmi cikti yoksa bastanmi indiriyosun romu
Kalem ekranin belli yerinde algilamiyor nedeni ne olabilir elle calisiyor ama kalemde sikinti cikaryor
Kim sastirmadi acaba? Hic parmagim oldugunu sanmiyorum ahahahahValla iyi ki de sasmamisim. Baya pisman olurdum. Zor sabrediyorum.. Kuzenimdeki Note 4'u gordukce anilarim canlaniyor. Bi gun dayanamayip degistircem.![]()
![]()
Bi calisio bi gidiyor orasini geri calisir hale geri nasil getirebiliriz acabaMıknatıs/manyetik kılıf kullandığından oluyordurBende de mıknatıslı kılıf var o bölgede kalem işlemiyor
Bi calisio bi gidiyor orasini geri calisir hale geri nasil getirebiliriz acaba
benim bir sorum var hocam,malum note 4 un bircok varyasyonu var,f h c diye,bizim cihazlara hangilerinin stock romu kurulabiliyor,mesela ingiltere stock romu sammobile dan indirsem odin ile kurabilirmiyimArkadaslar belki bir belki iki hafta buralarda olamayacagim bir sorusu istegi olan var mi
benim bir sorum var hocam,malum note 4 un bircok varyasyonu var,f h c diye,bizim cihazlara hangilerinin stock romu kurulabiliyor,mesela ingiltere stock romu sammobile dan indirsem odin ile kurabilirmiyim
Yani BTU kodu kurulmuyor anladıgım kadarıyla,sadece C ler kuruluyor,dogrumuEger cihazin c ise f ve h i kuramazsin eger cihazin f ise ayriyeten modem flashlayarak h i kurabilirsin
Hocam benim kafam karisti yazdigim seyi duzenledim bir daha bakabilir misinizYani BTU kodu kurulmuyor anladıgım kadarıyla,sadece C ler kuruluyor,dogrumu
Ahmet Erkan diye bir arada 7 oluş kullanıcısı idiTelefonun tuşları takılıyor diye samsung servise vermiştim knox 1 diye garanti dışı bıraktılar yetmedi proximity sensör ve spen çalışmıyor.Tartışmadım daha önce s4 knox 1 vermiştim anakartı ücretsiz değişmişti demek şimdi durum farklı.
Herneyse Note 7R ye hevesim vardı sanırım son samsung cihazımı kullanıyorum ya yurtdışı 7R alacağım yada İphone 7 ye geçeceğim.
Yok en kötü iphone a geçsem 1000 lira anakart parası versem tamir etmek yerine sıfır cihaz veriyorlar ki S8 e 4 bin lira verenleri düşünmek bile istemiyorum.
İphone u servise vermeyeceksin apple centera gideceksin.Ahmet Erkan diye bir arada 7 oluş kullanıcısı idi
1 ay boyunca süründürdüler serviste 5 defa telefon değişti hepsi sorunlu çıktı .
Şuan S8 Plus kullanıcısı
S8 kulübünde 3 telefonda sorun çıktı .
3 telefonda aynı gün değişim kararı aldı
.
Yanlış hatırlamıyorsam hepsini Apple centere gönderdi bir ay uğraştı değişim için sonra bu 5 defa değişim meselesi olduİphone u servise vermeyeceksin apple centera gideceksin.
Servisler taşeron firmalar gibi hepsi sürpriz yumurta yalnız sıcağı sıcağına tabi değişim yaparlar asıl 1 yıl geçip bir üst model çıktığında samsung telefonunu servisten kurtarabilirsen ne ala.