Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

M

Murat Burç

SDN Okuru
Şunu iPhone stabil yhaaa diye kuduran fanboylara izletmek lazım. Sd805 birde Exynos olsa iyice tokat yiyecek

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Şunu iPhone stabil yhaaa diye kuduran fanboylara izletmek lazım. Sd805 birde Exynos olsa iyice tokat yiyecek

Adamlar 500 liralık ıce-mini alıyor (bende aldım) ama cahilleri samsung kasıyor diyip 2500 tlye iphone a bayıldı.Şuan hız konusunda s8+android 7 ile neredeyse parmağını basmadan işlem yapacak hala geldi ama elmacılara bunu anlatamıyoruz.Adamlar artık fiyatlardan gidiyolar yapacak bişey bulamayınca :)

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Peki nasil rom artilari eksilerini bide sizden dinlesin arkadaslar
aod sikintisiz calisiyor,fakat ekranda sabit kaliyor,screen burn e sebep olabilir.tema olayi gayet guzel,yeni experian uix arayuzu cok hizli calisiyor,nova launcher gibi yukari asagi kaydirinca program menusune giriyor,bu cok hizlandirmis,ama bir nova degil yine de(nova launcher vazgecilmezimdir de [emoji4] ) game option var,oyun oynarken sol altta menu cikiyor.optik tarayacinin kalemle cevirme ozelligi var ve calisiyor.sevmedigim yonu görev notu kaldirilmis ve kalemle dugmeye basili halde iki kere vurunca not penceresi acilmiyor,s not menuleri farkli olmus alişamadim pek,su an aklima gelenler bunlar,ama kurdugum en iyi rom buydu

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
aod sikintisiz calisiyor,fakat ekranda sabit kaliyor,screen burn e sebep olabilir.tema olayi gayet guzel,yeni experian uix arayuzu cok hizli calisiyor,nova launcher gibi yukari asagi kaydirinca program menusune giriyor,bu cok hizlandirmis,ama bir nova degil yine de(nova launcher vazgecilmezimdir de [emoji4] ) game option var,oyun oynarken sol altta menu cikiyor.optik tarayacinin kalemle cevirme ozelligi var ve calisiyor.sevmedigim yonu görev notu kaldirilmis ve kalemle dugmeye basili halde iki kere vurunca not penceresi acilmiyor,s not menuleri farkli olmus alişamadim pek,su an aklima gelenler bunlar,ama kurdugum en iyi rom buydu
Benim soylediklerim kuru laf deyilmis demekli:) bu rom gercekten iyi

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
rom iyi gercekten o na diyecek birsey yok ama ben uzun sure kalamadim rom da,yeni root oldugum icin daldan dala atladim,1 gun falan kullandim,uzun kullanim testide yapmak lazim,sen hala bu rom damisin ve ne kadar oldu kullanali,reset atmadan yani yelefonu acip kapamadan 3 4 gun stabil kullanabiliyomusun,bir de 3.6.1 cikmis farki ne acaba? bayagi sor sordum kusura bakma hocam

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
rom iyi gercekten o na diyecek birsey yok ama ben uzun sure kalamadim rom da,yeni root oldugum icin daldan dala atladim,1 gun falan kullandim,uzun kullanim testide yapmak lazim,sen hala bu rom damisin ve ne kadar oldu kullanali,reset atmadan yani yelefonu acip kapamadan 3 4 gun stabil kullanabiliyomusun,bir de 3.6.1 cikmis farki ne acaba? bayagi sor sordum kusura bakma hocam
Ben suan 3.6dayim yenilikler bunlar

N910S Support (Aroma , modem, kernel, audio fix)
Fixing IOS Emoji aroma
Fixing Note 4 Camera Emoji
Adding Modded stock N4 Camera
Adding new camera icons
Adding all patches into one
UI Reading mode Toggle (Bluelight filter alternative)
Settings Allow/deny Background Data
LED Settings
RC - Datausage
RC - Virtual Lock
RC - 3minit
RC - Device Info
RC - HeadsUp toggle
RC - NativeBlur
RC - Fastcharging
Massive SystemUI improvements
Added Light S8 launcher (faster, 0 lags)
S8 launcher with Briefing
Added New incall UI
Added Rounded Google widget
Full SMS Fix
Added S8 Status bar (Wifi , Signal , Battrey)
GearVR In Aroma
Android N Style notifications in Aroma
Chinese SMusic Aroma
Updated some base apps
New PhotoEditor
Cleaned up some parts of rom
UPSM Fixed (calls / sms)
New UPSM Layout
Fixed Snote weird text
Fixed Schedule SMS
Added Resulotion app
Added Home shortcut (for toolbox)
Added CSC Aroma

And major more changes under the hood to improve performance , and battery life

3.6.1deki yenilikler
Change log :-

SurroundShot Viewer
S8 Clock Font
Air MSG
Contact Search FC
Contact Themes
Samsung Cloud restore log
Edge panel add contact
Recording calls
Calendar Theme
Rolled back to previous calling system basically

Only bugs are Black status bar in Incall UI , and UPSM IncalUI doesnt scale well on HD res

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
3.6.1 fix olarakmi cikti yoksa bastanmi indiriyosun romu

NailO

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Kalem ekranin belli yerinde algilamiyor nedeni ne olabilir elle calisiyor ama kalemde sikinti cikaryor

MevlutOrhanTr

Asistan
Reaksiyon puanı
86
Bi calisio bi gidiyor orasini geri calisir hale geri nasil getirebiliriz acaba

Kapaksız sade silikon kılıf kullan birde eğer mıknatıslı araç tutacağı falan varsada kaldır.Kısaca telefonun üzerinde manyetik şeyler olmasın.Yoksa teknik bir sorun yok.Eğer bu dediklerimi yaptığın halde sorun oluyorsa bir göster telefonu.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
Arkadaslar belki bir belki iki hafta buralarda olamayacagim bir sorusu istegi olan var mi

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
Arkadaslar belki bir belki iki hafta buralarda olamayacagim bir sorusu istegi olan var mi
benim bir sorum var hocam,malum note 4 un bircok varyasyonu var,f h c diye,bizim cihazlara hangilerinin stock romu kurulabiliyor,mesela ingiltere stock romu sammobile dan indirsem odin ile kurabilirmiyim

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
benim bir sorum var hocam,malum note 4 un bircok varyasyonu var,f h c diye,bizim cihazlara hangilerinin stock romu kurulabiliyor,mesela ingiltere stock romu sammobile dan indirsem odin ile kurabilirmiyim

Eger cihazin c ise h i ayriyeten modem flahlayarak kurabilirsin eger cihazin f ise kuramazsin

bozkan33

Asistan
Reaksiyon puanı
104
2000 tl yi gecmez,kısa suredede 1500 tl ye gerileyebilir,bizim insanımız patlama tehlikesi gecirmiş bir urune sıcak bakmaz pek,istedigin kadar yenilrnmiş desende soguk bakar,teknolojiden anlayanlar ragbet eder,tabi tr ye gelmeme ihtimalide var,samsung turkiye getirmez bence

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Telefonun tuşları takılıyor diye samsung servise vermiştim knox 1 diye garanti dışı bıraktılar yetmedi proximity sensör ve spen çalışmıyor.Tartışmadım daha önce s4 knox 1 vermiştim anakartı ücretsiz değişmişti demek şimdi durum farklı.
Herneyse Note 7R ye hevesim vardı sanırım son samsung cihazımı kullanıyorum ya yurtdışı 7R alacağım yada İphone 7 ye geçeceğim.

Yok en kötü iphone a geçsem 1000 lira anakart parası versem tamir etmek yerine sıfır cihaz veriyorlar ki S8 e 4 bin lira verenleri düşünmek bile istemiyorum.

M

Murat Burç

SDN Okuru
Telefonun tuşları takılıyor diye samsung servise vermiştim knox 1 diye garanti dışı bıraktılar yetmedi proximity sensör ve spen çalışmıyor.Tartışmadım daha önce s4 knox 1 vermiştim anakartı ücretsiz değişmişti demek şimdi durum farklı.
Herneyse Note 7R ye hevesim vardı sanırım son samsung cihazımı kullanıyorum ya yurtdışı 7R alacağım yada İphone 7 ye geçeceğim.

Yok en kötü iphone a geçsem 1000 lira anakart parası versem tamir etmek yerine sıfır cihaz veriyorlar ki S8 e 4 bin lira verenleri düşünmek bile istemiyorum.
Ahmet Erkan diye bir arada 7 oluş kullanıcısı idi
1 ay boyunca süründürdüler serviste 5 defa telefon değişti hepsi sorunlu çıktı .
Şuan S8 Plus kullanıcısı

S8 kulübünde 3 telefonda sorun çıktı .
3 telefonda aynı gün değişim kararı aldı
.

root61

Profesör
Reaksiyon puanı
459
Ahmet Erkan diye bir arada 7 oluş kullanıcısı idi
1 ay boyunca süründürdüler serviste 5 defa telefon değişti hepsi sorunlu çıktı .
Şuan S8 Plus kullanıcısı

S8 kulübünde 3 telefonda sorun çıktı .
3 telefonda aynı gün değişim kararı aldı
.
İphone u servise vermeyeceksin apple centera gideceksin.
Servisler taşeron firmalar gibi hepsi sürpriz yumurta yalnız sıcağı sıcağına tabi değişim yaparlar asıl 1 yıl geçip bir üst model çıktığında samsung telefonunu servisten kurtarabilirsen ne ala.

M

Murat Burç

SDN Okuru
İphone u servise vermeyeceksin apple centera gideceksin.
Servisler taşeron firmalar gibi hepsi sürpriz yumurta yalnız sıcağı sıcağına tabi değişim yaparlar asıl 1 yıl geçip bir üst model çıktığında samsung telefonunu servisten kurtarabilirsen ne ala.
Yanlış hatırlamıyorsam hepsini Apple centere gönderdi bir ay uğraştı değişim için sonra bu 5 defa değişim meselesi oldu