Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Evil7

Asistan
Reaksiyon puanı
85
Evet millet okuduğum habere göre Samsung Note 7 nin tekrar satışa çıkaracağını doğrulamış. Günün bombası bu sanırım. :) benim düşüncem şu yönden, Note 7 üzerine bizim için bir kampanya düzenliyebilirler.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
39ef03a17ad6da633cb4236d7eb205fa.jpg

Bugun rom isine basladik hayirlisi bakalim:)))

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Evet millet okuduğum habere göre Samsung Note 7 nin tekrar satışa çıkaracağını doğrulamış. Günün bombası bu sanırım. :) benim düşüncem şu yönden, Note 7 üzerine bizim için bir kampanya düzenliyebilirler.
Haberi paylaşabilir misin...

ezezel

Öğrenci
Reaksiyon puanı
9
39ef03a17ad6da633cb4236d7eb205fa.jpg

Bugun rom isine basladik hayirlisi bakalim:)))
hocam öncelikle hayırlı olsun , dört gözle bekliyorum romunuzu. Sonunda ben de dayanamadım rootladım :) yesilcinde aziz04 var onun romunu kullandım, stabil değildi henüz çok kullanamadım. ditto note 7 romunu kullandım onun da görselliği hoşuma gitmedi sildim:) dn7 final mix v3ü kullandım en çok onu beğendim ama onun da galiba kernel ayarlarında bi sıkıntı vardı hoparlörden ses cızırtılı geliyordu onu da sildim. en son erobot v20yi kurdum onu kullanıyorum. Senin önerebileceğin başka rom var mı? şimdiden teşekkürler :D

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806
hocam öncelikle hayırlı olsun , dört gözle bekliyorum romunuzu. Sonunda ben de dayanamadım rootladım :) yesilcinde aziz04 var onun romunu kullandım, stabil değildi henüz çok kullanamadım. ditto note 7 romunu kullandım onun da görselliği hoşuma gitmedi sildim:) dn7 final mix v3ü kullandım en çok onu beğendim ama onun da galiba kernel ayarlarında bi sıkıntı vardı hoparlörden ses cızırtılı geliyordu onu da sildim. en son erobot v20yi kurdum onu kullanıyorum. Senin önerebileceğin başka rom var mı? şimdiden teşekkürler :D
Bende erobotla baslamistim. Stock tabanli oldugu icin oldukca stabil

Ancak ben bunun gorselligini begenmedim diyorsan valinor61 Romuda kurabilirsin gayet stabil bir rom

Buda eger istersen telegram gurubumuz emin ol ben her seyi burada ogrendim. TR Rom Grubu

cemal344

Asistan
Reaksiyon puanı
17
Bende bu fiyat politikasını bırakmazsa başka markalara kayacağım maalesef 2.el araba fiyatına telefonmu alınır insaf.

McSwindler

Doçent
Reaksiyon puanı
97
Merhaba. Benim not5 hızlı sarjdan sonra sarj soketinden yanık kokusu geliyor. Bu normal mıdır? Ayrıca sarj aleti ve sokete giriş kısmı çok ısınıyor.
Burası Samsung Galaxy Note 4 Kullanıcılarının bulunduğu bir gruptur,Note 5 kullanıcılarının yada onların sorunu için değil !

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Bugün telefon kendi kendine iki kere yeniden başladı. Durduk yere nedense. Ekranı kapattıktan sonra oldu ikiside.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bkac gundurde benim telwfonda uyku modundan uyanmiyor.anca orta tusa basilintutunca zorla uyaniyor.bugunde bir iki defa kamera calsmadi..ama busacmaliklar son guncellemeyee kadar yoktu.killandim vallahi samsungtan

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bende de kulaklik takip cikardiktan sonra yeniden baslatiyor kendini. Ama bu epeydir var son guncellemeyle olmadi. Bekledigim seyler gerceklesirse 1-2 haftaya degistiriyorum telefonu.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bugün telefon kendi kendine iki kere yeniden başladı. Durduk yere nedense. Ekranı kapattıktan sonra oldu ikiside.
Öncelikle geçmiş olsun.Bence her zaman olmuyorsa sıkıntı yok. Çünkü o an kullanılan bir uygulama yada açık kalan bir oyun. Yada telefonun fazla ısınmasından dolayı arada bir kendi kendine kapanıp açılabilir. Fakat yine de takip edilmesinde fayda var.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bkac gundurde benim telwfonda uyku modundan uyanmiyor.anca orta tusa basilintutunca zorla uyaniyor.bugunde bir iki defa kamera calsmadi..ama busacmaliklar son guncellemeyee kadar yoktu.killandim vallahi samsungtan
Geçmiş olsun kardeşim. Ben çok uyku modunu kullanmadığım için bu sorunları yaşamadım.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

Bende de kulaklik takip cikardiktan sonra yeniden baslatiyor kendini. Ama bu epeydir var son guncellemeyle olmadi. Bekledigim seyler gerceklesirse 1-2 haftaya degistiriyorum telefonu.
Bu sorun bildigin kronik soruna donmus

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Değiştirmek deyince elindekinin sıfırını mı kastettin yoksa yeni bir model den mi bahsettin?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Öncelikle geçmiş olsun.Bence her zaman olmuyorsa sıkıntı yok. Çünkü o an kullanılan bir uygulama yada açık kalan bir oyun. Yada telefonun fazla ısınmasından dolayı arada bir kendi kendine kapanıp açılabilir. Fakat yine de takip edilmesinde fayda var.

Teşekkür ederim. Arama yapacagim zamanlarda kullaniyorum. Zannediyorum o sebepten kaynaklaniyor. Yazilimsal bir olay ama hala cozulememis olmasi garip.
--- Gönderi Güncellendi ---
Bu sorun bildigin kronik soruna donmus

Aynen oyle oldu. Ama bende epeydir boyle. Yeni olmadi.
Değiştirmek deyince elindekinin sıfırını mı kastettin yoksa yeni bir model den mi bahsettin?

Farkli bir modele gecis yapacagim. Suan icin hem fiyat hem de beklentilerimi rahat bir sekilde karsilayacak olan S7 Edge dusuncemde var. Eger fiyat bu kadar ucuk olmasaydi S8 veya S8 Plus dusunuyordum. Alinabilecek bir fiyatta degil benim icin. Note 5 almak istemiyorum guncelleme acisindan 8'i gormeyecegi soyleniyor. Bencede oyle olacak. Bilemiyorum yinede.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Valla hocam oyun falan oynamıyorum telefonda. Sosyal medya olarak sadece twitter var bir de WhatsApp kullanıyorum. Telefonu alalı iki sene olacak, İlk defa böyle birşeyle karşılaştım. O da dün başıma geldi, ilginç.
Hayırlısı olsun :) bu sorun daha da ilginçmiş.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Valla hocam oyun falan oynamıyorum telefonda. Sosyal medya olarak sadece twitter var bir de WhatsApp kullanıyorum. Telefonu alalı iki sene olacak, İlk defa böyle birşeyle karşılaştım. O da dün başıma geldi, ilginç.

Hayırlısı olsun :) bu sorun daha da ilginçmiş.

Sagolun :) Aynen oyle. Kuzende de Note 4 var. Arama ekraninda donuyor onunkinde de. Ve bana mesgul uyarisi geliyor. 5.1.1 e donmek lazim aslinda hic memnun degilim 6.0.1 den.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Sagolun :) Aynen oyle. Kuzende de Note 4 var. Arama ekraninda donuyor onunkinde de. Ve bana mesgul uyarisi geliyor. 5.1.1 e donmek lazim aslinda hic memnun degilim 6.0.1 den.
Ben çok memnunum aslında. Marshmallow gayet iyi çalışıyor bende. İlk defa böyle yaptı. Hani bir uygulama da çalışmıyordu. Bir haftadır Nova Launcher kullanıyorum acaba Nova mı tetikledi bir şeyi.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ben çok memnunum aslında. Marshmallow gayet iyi çalışıyor bende. İlk defa böyle yaptı. Hani bir uygulama da çalışmıyordu. Bir haftadır Nova Launcher kullanıyorum acaba Nova mı tetikledi bir şeyi.

5.1.1 de daha verimliydi en azindan benim icin. Pek sikayet duydugumu da hatirlamiyorum. Ama 6.0.1 e gectigim gunden bu yana ekran suresi, batarya performansi, genel performansta hep problem yasadim. Arayuzde de pek bir sey degismedigi icin tatmin etmedi acikcasi. Ben nova kullanirken problem yasamadim ama silip deneyin bence.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
5.1.1 de daha verimliydi en azindan benim icin. Pek sikayet duydugumu da hatirlamiyorum. Ama 6.0.1 e gectigim gunden bu yana ekran suresi, batarya performansi, genel performansta hep problem yasadim. Arayuzde de pek bir sey degismedigi icin tatmin etmedi acikcasi. Ben nova kullanirken problem yasamadim ama silip deneyin bence.
Üçüncü restartı yaparsa kaldırayım, tekrar kurup gözlemleyim. Nova'dan dolayısıysa sıkıntı. Gittik o kadar icon pack, Nova prime falan aldık, at çöpe olmasın :D

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Üçüncü restartı yaparsa kaldırayım, tekrar kurup gözlemleyim. Nova'dan dolayısıysa sıkıntı. Gittik o kadar icon pack, Nova prime falan aldık, at çöpe olmasın :D

Sanmam ondan oldugunu bende ayni kullandim sizdekiyle. Son guncelleme gelsin ben wipe yaparim buyuk ihtimal.

gunayc

Asistan
Reaksiyon puanı
91
Sanmam ondan oldugunu bende ayni kullandim sizdekiyle. Son guncelleme gelsin ben wipe yaparim buyuk ihtimal.
Şubat güncellemesi çok iyiydi, telefon eski performansına kavuşmuştu, hiç güncellememeyi düşünüyodum. SD Kart problemleri falan giderildi bu sürümde :D Tekrar sıkıntı yaşarsam güncelleyip bakacaz duruma artık. Bir de wipe çakarız üstüne :D