Hic bulasma hocam cf root varken gerek yokAynen onu demek istemistimBu arada mega'dan paylaştıklarınızi apk olarak denedim. Hic biri yüklenmiyor.
Ekli dosyayı görüntüle 20154
--- Gönderi Güncellendi ---
Hocam bu OneClickRoot'u kullandın mı hiç? Kolay gibi duruyor rootlamak için.
https://www.search4roots.com/how-to-easily-root-samsung-galaxy-note-4-sm-n910c-marshmallow-6-0-1/
Haberi paylaşabilir misin...Evet millet okuduğum habere göre Samsung Note 7 nin tekrar satışa çıkaracağını doğrulamış. Günün bombası bu sanırım.benim düşüncem şu yönden, Note 7 üzerine bizim için bir kampanya düzenliyebilirler.
Hocam bu OneClickRoot'u kullandın mı hiç? Kolay gibi duruyorUstune kuramazsinda onu silip degistirebilirsin anca
Hayırlısı olsun![]()
Bugun rom isine basladik hayirlisi bakalim))
Hepimize hocamHocam bu OneClickRoot'u kullandın mı hiç? Kolay gibi duruyor
Hayırlısı olsun![]()
Hocam bu OneClickRoot'u kullandın mı hiç? Kolay gibi duruyor
Bakıyorum alternatiflereHocam cf-root varken hic gerek yok
Ilk olarak cwm kur napican rootuBakıyorum alternatiflereGaranti bitince cokecem hemen
![]()
Şu ön yüklü gelip silinmeyen uygulamalara bilendim, onları silecem önceIlk olarak cwm kur napican rootu![]()
hocam öncelikle hayırlı olsun , dört gözle bekliyorum romunuzu. Sonunda ben de dayanamadım rootladım![]()
Bugun rom isine basladik hayirlisi bakalim))
Bende erobotla baslamistim. Stock tabanli oldugu icin oldukca stabilhocam öncelikle hayırlı olsun , dört gözle bekliyorum romunuzu. Sonunda ben de dayanamadım rootladımyesilcinde aziz04 var onun romunu kullandım, stabil değildi henüz çok kullanamadım. ditto note 7 romunu kullandım onun da görselliği hoşuma gitmedi sildim
dn7 final mix v3ü kullandım en çok onu beğendim ama onun da galiba kernel ayarlarında bi sıkıntı vardı hoparlörden ses cızırtılı geliyordu onu da sildim. en son erobot v20yi kurdum onu kullanıyorum. Senin önerebileceğin başka rom var mı? şimdiden teşekkürler
![]()
Burası Samsung Galaxy Note 4 Kullanıcılarının bulunduğu bir gruptur,Note 5 kullanıcılarının yada onların sorunu için değil !Merhaba. Benim not5 hızlı sarjdan sonra sarj soketinden yanık kokusu geliyor. Bu normal mıdır? Ayrıca sarj aleti ve sokete giriş kısmı çok ısınıyor.
Öncelikle geçmiş olsun.Bence her zaman olmuyorsa sıkıntı yok. Çünkü o an kullanılan bir uygulama yada açık kalan bir oyun. Yada telefonun fazla ısınmasından dolayı arada bir kendi kendine kapanıp açılabilir. Fakat yine de takip edilmesinde fayda var.Bugün telefon kendi kendine iki kere yeniden başladı. Durduk yere nedense. Ekranı kapattıktan sonra oldu ikiside.
Geçmiş olsun kardeşim. Ben çok uyku modunu kullanmadığım için bu sorunları yaşamadım.Bkac gundurde benim telwfonda uyku modundan uyanmiyor.anca orta tusa basilintutunca zorla uyaniyor.bugunde bir iki defa kamera calsmadi..ama busacmaliklar son guncellemeyee kadar yoktu.killandim vallahi samsungtan
Bugün telefon kendi kendine iki kere yeniden başladı. Durduk yere nedense. Ekranı kapattıktan sonra oldu ikiside.
Bkac gundurde benim telwfonda uyku modundan uyanmiyor.anca orta tusa basilintutunca zorla uyaniyor.bugunde bir iki defa kamera calsmadi..ama busacmaliklar son guncellemeyee kadar yoktu.killandim vallahi samsungtan
Bu sorun bildigin kronik soruna donmusBende de kulaklik takip cikardiktan sonra yeniden baslatiyor kendini. Ama bu epeydir var son guncellemeyle olmadi. Bekledigim seyler gerceklesirse 1-2 haftaya degistiriyorum telefonu.
Değiştirmek deyince elindekinin sıfırını mı kastettin yoksa yeni bir model den mi bahsettin?Bende de kulaklik takip cikardiktan sonra yeniden baslatiyor kendini. Ama bu epeydir var son guncellemeyle olmadi. Bekledigim seyler gerceklesirse 1-2 haftaya degistiriyorum telefonu.
Öncelikle geçmiş olsun.Bence her zaman olmuyorsa sıkıntı yok. Çünkü o an kullanılan bir uygulama yada açık kalan bir oyun. Yada telefonun fazla ısınmasından dolayı arada bir kendi kendine kapanıp açılabilir. Fakat yine de takip edilmesinde fayda var.
Bu sorun bildigin kronik soruna donmus
Değiştirmek deyince elindekinin sıfırını mı kastettin yoksa yeni bir model den mi bahsettin?
Valla hocam oyun falan oynamıyorum telefonda. Sosyal medya olarak sadece twitter var bir de WhatsApp kullanıyorum. Telefonu alalı iki sene olacak, İlk defa böyle birşeyle karşılaştım. O da dün başıma geldi, ilginç.Öncelikle geçmiş olsun.Bence her zaman olmuyorsa sıkıntı yok. Çünkü o an kullanılan bir uygulama yada açık kalan bir oyun. Yada telefonun fazla ısınmasından dolayı arada bir kendi kendine kapanıp açılabilir. Fakat yine de takip edilmesinde fayda var.
Hayırlısı olsunBende de kulaklik takip cikardiktan sonra yeniden baslatiyor kendini. Ama bu epeydir var son guncellemeyle olmadi. Bekledigim seyler gerceklesirse 1-2 haftaya degistiriyorum telefonu.
Valla hocam oyun falan oynamıyorum telefonda. Sosyal medya olarak sadece twitter var bir de WhatsApp kullanıyorum. Telefonu alalı iki sene olacak, İlk defa böyle birşeyle karşılaştım. O da dün başıma geldi, ilginç.
--- Gönderi Güncellendi ---
Hayırlısı olsunbu sorun daha da ilginçmiş.
Ben çok memnunum aslında. Marshmallow gayet iyi çalışıyor bende. İlk defa böyle yaptı. Hani bir uygulama da çalışmıyordu. Bir haftadır Nova Launcher kullanıyorum acaba Nova mı tetikledi bir şeyi.SagolunAynen oyle. Kuzende de Note 4 var. Arama ekraninda donuyor onunkinde de. Ve bana mesgul uyarisi geliyor. 5.1.1 e donmek lazim aslinda hic memnun degilim 6.0.1 den.
Ben çok memnunum aslında. Marshmallow gayet iyi çalışıyor bende. İlk defa böyle yaptı. Hani bir uygulama da çalışmıyordu. Bir haftadır Nova Launcher kullanıyorum acaba Nova mı tetikledi bir şeyi.
Üçüncü restartı yaparsa kaldırayım, tekrar kurup gözlemleyim. Nova'dan dolayısıysa sıkıntı. Gittik o kadar icon pack, Nova prime falan aldık, at çöpe olmasın5.1.1 de daha verimliydi en azindan benim icin. Pek sikayet duydugumu da hatirlamiyorum. Ama 6.0.1 e gectigim gunden bu yana ekran suresi, batarya performansi, genel performansta hep problem yasadim. Arayuzde de pek bir sey degismedigi icin tatmin etmedi acikcasi. Ben nova kullanirken problem yasamadim ama silip deneyin bence.
Üçüncü restartı yaparsa kaldırayım, tekrar kurup gözlemleyim. Nova'dan dolayısıysa sıkıntı. Gittik o kadar icon pack, Nova prime falan aldık, at çöpe olmasın![]()
Şubat güncellemesi çok iyiydi, telefon eski performansına kavuşmuştu, hiç güncellememeyi düşünüyodum. SD Kart problemleri falan giderildi bu sürümdeSanmam ondan oldugunu bende ayni kullandim sizdekiyle. Son guncelleme gelsin ben wipe yaparim buyuk ihtimal.