Bende bu son Samsung cihazım olacak diye düşünüyorum. Gerçi daha en az iki-üç yıl kullanmayı planlıyorum.Bence üstüne en az 2500 TL gibi isterler.
Bi dahada samsung almam[emoji34]
Bende bu son Samsung cihazım olacak diye düşünüyorum. Gerçi daha en az iki-üç yıl kullanmayı planlıyorum.Bence üstüne en az 2500 TL gibi isterler.
Bence üstüne en az 2500 TL gibi isterler.
Benimde bu aralar Sony hoşuma gidiyor. Kendine has bir çizgisi var. Herkesin diline pelesenk olan o çerçeveler beni rahatsız etmiyor nedense. Bir sonraki cihaz Sony olabilir2500 derseler topuğuna sıkar.Ben gider s7 alırım ana telefonum o olur.Note 4 ü oyun v.b işlerde kullanırım oh miss...Bende bundan sonraki telefonum büyük ihtimal sony veya asus olur.Fiyat politikasını şimdilik güzel tutuyorlar diye o da.
Hocam iPhoneler iyi hoş ben de seviyorum fakat ben hdd, flash disk, sd kart gibi depolama ürünlerini telefon üzerinden aktarım içinde kullanıyorum bazen ya da telefonda belgeleri saklıyorum vs. O yönden iPhone bana kullanışlı gelmiyor, telefonda dosya yöneticisi bile yok, internet tarayıcısından bir şey kaydolmuyor vs. vs. Niye böyle basit şeyler için uğraşayım ki, kısaca Android candırYav yurtdışından Pixel telefon alabilen varsa alsın en iyisi. Ne güncelleme sorunu ne bisi. Safkan Android. ..Samsung kafada saç bırakmadı, güzel cihaz üretiyor eyvallah da artık alan biliyor ki en fazla iki sene güncelleme sonra bak başının çaresine. I phone da var evde ( eşimde ) . Gerçekten gerek yazılım gerek donanım gerek güncelleme. ..İnsanın gönlü kayıyor yahu...Ayos a mi geçecez bundan sonra.
Candır tabi. İlk aşktır Android. Üzerine gül koklanmaz. Zaten sorun Android değil, Zamzung...Kaan 1 bile aldı nougat. Ayıp be. İnsan bundan utanır da yere düşürmez adını. Tam Zamsung ( s8 en az 4 kağıt bu arada fena Zam-zung )Hocam iPhoneler iyi hoş ben de seviyorum fakat ben hdd, flash disk, sd kart gibi depolama ürünlerini telefon üzerinden aktarım içinde kullanıyorum bazen ya da telefonda belgeleri saklıyorum vs. O yönden iPhone bana kullanışlı gelmiyor, telefonda dosya yöneticisi bile yok, internet tarayıcısından bir şey kaydolmuyor vs. vs. Niye böyle basit şeyler için uğraşayım ki, kısaca Android candır![]()
Hocam doğru dediniz yineCandır tabi. İlk aşktır Android. Üzerine gül koklanmaz. Zaten sorun Android değil, Zamzung...Kaan 1 bile aldı nougat. Ayıp be. İnsan bundan utanır da yere düşürmez adını. Tam Zamsung ( s8 en az 4 kağıt bu arada fena Zam-zung )
reset at telefona,yada hard reset at 3 tus kombinasyonuylaSelam herkese.lütfen bana yardım edin.telefonuma bi şey oldu şarjdayken normal çalışıyor.şrjdar çıkarırkün telefon dirmadan kapanıp açılılıyor kendiliğinden.açılır açılmaz tekrar kapanıyor.böyle devam ediyor.taa ki tekrar şarja takana kadar.
Şimdi de 100% şarjda kapandı açılmadı.1%e düşmüş şarj.o dediğini nasıl yapa bilirim?reset at telefona,yada hard reset at 3 tus kombinasyonuyla
ses acma+orta menu tusu+ kapama tusuna ,telefon kapali iken ayni anda bas,note4 yazisi cikinca sadece kapama tusundan elini cek,bir menu gelecek,recovery menusu,ordan factory wipe yapNası
Şimdi de 100% şarjda kapandı açılmadı.1%e düşmüş şarj.o dediğini nasıl yapa bilirim?
%100 port olmaz ancak tab s2 ile note4 ayni islemciye sahip ondan%100 port olur. Cok buyuk bir sansla note4u nougat kullancaz ancak bu kullanacagimiz son %100 port rom olucak
Hocam şarjın %100 den%1 e birden düşmesi bataryanizda çok ciddi bir sıkıntı olduğunu düşündürdü. Bulabilirseniz başka bir note4 bataryasını cihazınıza takıp deneyin.Nası
Şimdi de 100% şarjda kapandı açılmadı.1%e düşmüş şarj.o dediğini nasıl yapa bilirim?
Farmeworkin farkli oldugu kanisini nasil cikardiginizi sorabilir miyim???Tab S2 ve Note 4 kullancısıyım, Frameworkler çok farklı.
Farmeworkin farkli oldugu kanisini nasil cikardiginizi sorabilir miyim???
Hocam bunu su sekilde dusunebilirsiniz s7 ile note4 un hicbir donanimsal benzerligi olmamasina ramen %100 port edilebiliyor ayni islem tab s2 den yapilacak ve chipset ayni oldugu icin cok daha iyi sonuc alincak insallah...apktool ile decompile edip satır satır inceledim. Amacım kamera uygulamasını dpi larını değiştirip Note 4 e port etmekti fakat system,ui,framework-res.apk dan tut herşey çok farklı.
Öte yandan aynı chipset olması aynı dosyalara sahip olduğu anlamına gelmiyor malesef.
400 mb güncelleme. Az daha koysa içine bir şeyler elimi ağrır. Mesela yeni touchwiz, Samsung experience....En azından bi gönül alsa...
Ohoo nerdee... Yalan dolan bir güncelleme daha..400 mb güncelleme. Az daha koysa içine bir şeyler elimi ağrır. Mesela yeni touchwiz, Samsung experience....En azından bi gönül alsa...
Yeni ikonlari(simgeleri) koysa yeter zaten yeni touchwizi ben note4 e uyarladim(rootsuz)400 mb güncelleme. Az daha koysa içine bir şeyler elimi ağrır. Mesela yeni touchwiz, Samsung experience....En azından bi gönül alsa...
Şarj soketi ve buna bağlı devrede bir sorun olabilir. Genelde soketi ters sokmaya çalışmışsındır oda zamanla soketi bozmuştur. Buna benzer bir sorun başka bir telefonda başıma gelmişti s2 . Gerçi eski bir telefon ama sonuçta temel devre ve kartlar aynı. MUhtemel şarjdeyken olmuyor . Çünkü soket düzeliyor ama çıkardığında soket kısa devre oluyor. Güç soketi ve güç kartı komple değiştirirler. Garantisi varsa sıkıntı olmaz.Selam herkese.lütfen bana yardım edin.telefonuma bi şey oldu şarjdayken normal çalışıyor.şrjdar çıkarırkün telefon dirmadan kapanıp açılılıyor kendiliğinden.açılır açılmaz tekrar kapanıyor.böyle devam ediyor.taa ki tekrar şarja takana kadar.
Linki birkez daha paylaşabilir misin dostum...Yeni ikonlari(simgeleri) koysa yeter zaten yeni touchwizi ben note4 e uyarladim(rootsuz)
Şu launcherlar hoş, güzel fakat bir süre sonra TouchWiz'e dönüyorum. TouchWiz'deki Samsung uygulamalarının widget desteği Nova'da bile yok, mesela S Planner. Yine de stock arayüzün yerini tutmuyor hiç biri, göürüşüm bu şekildeNova launcher yeni güncellemesi guzel olmus. Bildirimleri ister sayısal isterseniz "dynamic badges" şeklinde ayarlayabiliyorsunuz. Bildirim gönderinin küçük bir resmi beliriyor numara yerine. Çok mantıklı![]()
ES File Explorer'da call ui'ile ilgili arayüz gözüküyor. Root yok cihazda hocam bildiğin gibi. Yine UI'ı değiştirebiliyor muyum? Yoksa illa root mu lazım?Galaxy S8 official leaked wallpaper (QHD)
S8 duvar kagiti
Galaxy S8 official leaked wallpaper (QHD)
S7 dream ui ve note7 grace ux sec begen al mantigi ayni sekilde buradan guc dugmesi ikonlarinida defistirebilirsin
Buradada s7 appleri ve nasil kurulacaklari anlatiliyor buradan istedigin uygulamayi kurabilirsin
S7 Apps For Galaxy Note 5,S6 Edge,S6 and Note 4
Oncelikle yukaridan verdigim sayfadan s7 touchwizini orada anlatildugi sekilde kurun
Sonra
Buradan s8 toichwiz temasini edinebilirsin ancak bu tema ucretli ve sen bu temayi ucretsiz yapmalisin
Ucretsiz yapmak icin
data/overlays/jsonfiles/trialjson klasörüne gir oradaki herseyi kes
1 geri gel, userjson klasörüne gir kestiklerini buraya yapıştır
2 kez geri gel preferences dosyasını sil ve reboot
Ve bunun icin root browsera ihtiyacin var ve root browser icinde roota ibtiyacin var
SuperSU Download
Buda root dosyan bu dosya ile cihazini root ediceksin
Buda tabiki tema kurabilmek icin tema magazan
Note 4 Stock Rom Tema Store Desteği Ekleme - Galaxy Note 4 Görünüm ve Tema Modifikasyonları Bölümü
Bunun ile tema kurabilirsiniz.
Not:Eger roota bulasmak istemuyorsaniz tema dosyasini ucretsiz yapmak icin iki yol daha var. Sec begen al
Root lazim hocamES File Explorer'da call ui'ile ilgili arayüz gözüküyor. Root yok cihazda hocam bildiğin gibi. Yine UI'ı değiştirebiliyor muyum? Yoksa illa root mu lazım?
S7 touchwizLinki birkez daha paylaşabilir misin dostum...
Aynen yazma islemini yapmadıRoot lazim hocam
On numara olmuşBu gidisle turkler olarak yeni rom cikcaz editlemedigimiz nerdeyse hicbisey kalmadi.
Normalde guc simgeleri 6.0 gibiydi.
Nougat editledi arkadaslar![]()