baycebir
Asistan
- Reaksiyon puanı
- 347
Uzun bir aradan sonra benden de herkese merhabalar.([emoji4])
İyi forumlar.
İyi forumlar.
Tamam artık buraların tadı tuzu yerine gelirUzun bir aradan sonra benden de herkese merhabalar.([emoji4])
İyi forumlar.
Hocam nerelerdesin ya sensiz buraların tadı tuzu yok
Uzun bir aradan sonra benden de herkese merhabalar.([emoji4])
İyi forumlar.
Bende senin gibi forumu sürekli takip ettim. Fakat yazı yazma işine biraz ara vermiştim. Artık müsaid oldukça bende yazmaya çalışacağım.Beni bekliyordun biliyordum))
Bende senin gibi forumu sürekli takip ettim. Fakat yazı yazma işine biraz ara vermiştim. Artık müsaid oldukça bende yazmaya çalışacağım.
Hoş buldum kardeşim.E hoşgeldin o zaman. Buraları biraz şenlendirelim ekip dağılmış. Hemen yoklama alıyorum.. @levsa @ismailvtas @isyankar42
Burdaaa.hosgeldiniz kacaklar [emoji4] @bb90 @baycebirE hoşgeldin o zaman. Buraları biraz şenlendirelim ekip dağılmış. Hemen yoklama alıyorum.. @levsa @ismailvtas @isyankar42
Hoş buldum kardeşim.
Yalniz su son gelen 371 mblik guncelleme az da olsa toparladi gibi pili.ondan once 4.5 saat alirken simdi 5 saati buluyorum.tek farkeetigum bu ufak guncellemeden sonra telefon bosta iken sarji daha az dusuyir.dolayisi ile daha cok dayaniyor toplam gunluk kullanimdaBende son güncellemeden sonra baya memnunum. Gerçi 5.1.1 deki ekran süresini ve çalışma süresini alamıyorum ama yine de önceki halinden iyidir. Bakalım yeni gelecek güncelleme ile eski halini alacak mı..
Yalniz su son gelen 371 mblik guncelleme az da olsa toparladi gibi pili.ondan once 4.5 saat alirken simdi 5 saati buluyorum.tek farkeetigum bu ufak guncellemeden sonra telefon bosta iken sarji daha az dusuyir.dolayisi ile daha cok dayaniyor toplam gunluk kullanimda
@baycebir
Yalniz su son gelen 371 mblik guncelleme az da olsa toparladi gibi pili.ondan once 4.5 saat alirken simdi 5 saati buluyorum.tek farkeetigum bu ufak guncellemeden sonra telefon bosta iken sarji daha az dusuyir.dolayisi ile daha cok dayaniyor toplam gunluk kullanimda
!baycebir
Costum roma artık sizde geçmelisiniz bence
Kardeş bildirim çubuğu için root a gerek yok. Ben samsung un good lock programını kullanıyorum. Çok memnunum. Denemedi isen tavsiye ederim.Valla beni kimse geçiremez custom roma. Sony kullanırken çok değiştirirdim ve şunu gördüm; hiçbir rom stock romdan daha stabil olamıyor. Sağlıklı olmuyor. Onun için bu telefonu olduğu gibi kabullendim. Şimdilik iyiyiz. Sadece garanti bitince rootlayabilirim o da sırf bildirim çubuğunu değiştirmek için.
Dedigin gibi toplam 17 18 saat icinde 5 saat aliyorum.zaten i sekilde birgunu de cikartiyor bana yetiyor acikcasiAynen katılıyorum sana. Yalnız sen o 5 saat ekran süresini alırken açık kaldığı süreden taviz veriyorsundur.Mesela 5 saat ekran süresi alıyorsun ama 13 saattir açıktır telefon gibi.. Ben 5 saat ekran süresini görürken 24 saati de görmek istiyorum. Önceden öyleydi. Heralde o haline gelmez gibi Samsung note 4 iyi olsun istemiyor.
Valla dostlar öyle yada böyle note 7 faciasından sonra note 4 e daha bi bağlandım.
Yani telefonumdan gayet memnunum.
Bende costum rom yerine stock rom u tercih ederim.Costum roma artık sizde geçmelisiniz bence
+++++Bende costum rom yerine stock rom u tercih ederim.
Hatasız kullanıyorum daha ne olsun.
Kardeş bildirim çubuğu için root a gerek yok. Ben samsung un good lock programını kullanıyorum. Çok memnunum. Denemedi isen tavsiye ederim.
Gayette güzelmiş. Ama ben yine good lock tan şimdilik memnunum. İstediğim rengi seçebiliyorum.Yok kardeşim onu biliyorum da benim istediğim beyaz olan mm ile gelen renk ve düzen. Linkini de atayım belki denemek isteyen olur.
Marshmallow UI theme rounded for stock TW or base TW 6.0.1 N910C/F/G/H/P by Geris
Dedigin gibi toplam 17 18 saat icinde 5 saat aliyorum.zaten i sekilde birgunu de cikartiyor bana yetiyor acikcasikeske eskisi gibi 6 _6.5 saat alabilsek ekran surelerini ama stabiliteye bakip bunada sukur diyirum
)
Nit:hala yazamiyorum gordugun gibi![]()
Gayette güzelmiş. Ama ben yine good lock tan şimdilik memnunum. İstediğim rengi seçebiliyorum.
Ayrıca fener falan da mevcut.
Ben bayadır kullanıyorum. Şarj ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Belki ciddi takip etmediğim için olabilir. Biraz daha dikkatli takipten sonra daha sağlıklı dönüş yaparım inşaallah.Evet. Peki şarj konusunda nasıl? Ben uzun süre test edemedim.