Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Uzun bir aradan sonra benden de herkese merhabalar.([emoji4])
İyi forumlar.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Hocam nerelerdesin ya sensiz buraların tadı tuzu yok

Eyvallah hocam ayni duygulari paylasiyoruz.. Takipteydim ama yazmaya firsatim olmadi. Simdi ara ara da olsa yazarim ins. Baycebir de kayip onu da getircem giris yapiyor ama ses yok :)

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Son güncelleme olan 371 mb lık güncellemeyi bende yükledim. Sanırım genel olarak aynı sıkıntı var gibi.
Yani pilin eskiye göre biraz daha hızlı azalması.
Onun dışında ben gayet memnunum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bende son güncellemeden sonra baya memnunum. Gerçi 5.1.1 deki ekran süresini ve çalışma süresini alamıyorum ama yine de önceki halinden iyidir. Bakalım yeni gelecek güncelleme ile eski halini alacak mı..

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bende son güncellemeden sonra baya memnunum. Gerçi 5.1.1 deki ekran süresini ve çalışma süresini alamıyorum ama yine de önceki halinden iyidir. Bakalım yeni gelecek güncelleme ile eski halini alacak mı..
Yalniz su son gelen 371 mblik guncelleme az da olsa toparladi gibi pili.ondan once 4.5 saat alirken simdi 5 saati buluyorum.tek farkeetigum bu ufak guncellemeden sonra telefon bosta iken sarji daha az dusuyir.dolayisi ile daha cok dayaniyor toplam gunluk kullanimda
@baycebir

Yalniz su son gelen 371 mblik guncelleme az da olsa toparladi gibi pili.ondan once 4.5 saat alirken simdi 5 saati buluyorum.tek farkeetigum bu ufak guncellemeden sonra telefon bosta iken sarji daha az dusuyir.dolayisi ile daha cok dayaniyor toplam gunluk kullanimda
@baycebir

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
!baycebir

Aynen katılıyorum sana. Yalnız sen o 5 saat ekran süresini alırken açık kaldığı süreden taviz veriyorsundur.Mesela 5 saat ekran süresi alıyorsun ama 13 saattir açıktır telefon gibi.. Ben 5 saat ekran süresini görürken 24 saati de görmek istiyorum. Önceden öyleydi. Heralde o haline gelmez gibi Samsung note 4 iyi olsun istemiyor.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Costum roma artık sizde geçmelisiniz bence

Valla beni kimse geçiremez custom roma. Sony kullanırken çok değiştirirdim ve şunu gördüm; hiçbir rom stock romdan daha stabil olamıyor. Sağlıklı olmuyor. Onun için bu telefonu olduğu gibi kabullendim. Şimdilik iyiyiz. Sadece garanti bitince rootlayabilirim o da sırf bildirim çubuğunu değiştirmek için.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Valla dostlar öyle yada böyle note 7 faciasından sonra note 4 e daha bi bağlandım.
Yani telefonumdan gayet memnunum.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Valla beni kimse geçiremez custom roma. Sony kullanırken çok değiştirirdim ve şunu gördüm; hiçbir rom stock romdan daha stabil olamıyor. Sağlıklı olmuyor. Onun için bu telefonu olduğu gibi kabullendim. Şimdilik iyiyiz. Sadece garanti bitince rootlayabilirim o da sırf bildirim çubuğunu değiştirmek için.
Kardeş bildirim çubuğu için root a gerek yok. Ben samsung un good lock programını kullanıyorum. Çok memnunum. Denemedi isen tavsiye ederim.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Aynen katılıyorum sana. Yalnız sen o 5 saat ekran süresini alırken açık kaldığı süreden taviz veriyorsundur.Mesela 5 saat ekran süresi alıyorsun ama 13 saattir açıktır telefon gibi.. Ben 5 saat ekran süresini görürken 24 saati de görmek istiyorum. Önceden öyleydi. Heralde o haline gelmez gibi Samsung note 4 iyi olsun istemiyor.
Dedigin gibi toplam 17 18 saat icinde 5 saat aliyorum.zaten i sekilde birgunu de cikartiyor bana yetiyor acikcasi :) keske eskisi gibi 6 _6.5 saat alabilsek ekran surelerini ama stabiliteye bakip bunada sukur diyirum ;))

Nit:hala yazamiyorum gordugun gibi:)

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Valla dostlar öyle yada böyle note 7 faciasından sonra note 4 e daha bi bağlandım.
Yani telefonumdan gayet memnunum.

Aynen. Ama içim pek rahat değil o konuda. Sanki Samsung suikaste uğradı gibi geldi. Çünkü ortalığı sallayacak bir telefondu diye düşüyorum.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509

Artıları bırak kardeşim konuşta sesini duyalım :):):) Bak takip ettiğim süre içerisinde yazılarına baktım hala klavyen acayip şeyler yazıyordu okurken ağzım sağa sola kaydı gözünü seveyim şuna bir çare bul :D

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Dedigin gibi toplam 17 18 saat icinde 5 saat aliyorum.zaten i sekilde birgunu de cikartiyor bana yetiyor acikcasi :) keske eskisi gibi 6 _6.5 saat alabilsek ekran surelerini ama stabiliteye bakip bunada sukur diyirum ;))

Nit:hala yazamiyorum gordugun gibi:)

Hah işte ben bunu istemiyorum. Aynen 6 saati görüyorduk ve çalışma süresi de çok iyiydi. Artık bu haliyle idare edeceğin napalım :) evet farkındayım kardeşim :):)

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bu son guncelleme ile google pay yari ingizce oldu bende.uyuz bisi yani.yasayip kesin cozum bulan varmi acaba..guncellmeleri kaldirsanda yine sonrdan bu hale geri geliyor bulamadim bi hal care;)))

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Evet. Peki şarj konusunda nasıl? Ben uzun süre test edemedim.
Ben bayadır kullanıyorum. Şarj ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Belki ciddi takip etmediğim için olabilir. Biraz daha dikkatli takipten sonra daha sağlıklı dönüş yaparım inşaallah.
Bu arada senin şu beyaz bildirim ekranının rootsuz olanı yok mu acaba?