• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Bu son guncelleme ile google pay yari ingizce oldu bende.uyuz bisi yani.yasayip kesin cozum bulan varmi acaba..guncellmeleri kaldirsanda yine sonrdan bu hale geri geliyor bulamadim bi hal care;)))
Google Play ı apk olarak üzerine yüklemeyi denedin mi?

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Google Play ı apk olarak üzerine yüklemeyi denedin mi?
Denemedim.bunu tamamen kaldirip eski apk yi yuklemeyi diyorsun degilmi.netde cok kiside var bu sikinti var ve kimse daha cozememis gordugum kadari ile.ama bunu da bir deneyeyim.guvenilir nereden indirebilirim acaba virussuz apk yi

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bu son guncelleme ile google pay yari ingizce oldu bende.uyuz bisi yani.yasayip kesin cozum bulan varmi acaba..guncellmeleri kaldirsanda yine sonrdan bu hale geri geliyor bulamadim bi hal care;)))

O güncellemeden olmadı kardeşim. Ben bu güncelleme gelmeden önce google play in en son sürümünü indirip yükledim senin dediğin gibi oldu. Yani problem google play den kaynaklı. Şuan bende eski sürüm var sizdeki gibi otomatik güncellemedi ne hikmetse marketi. Çaresi de marketin yeni sürümünün düzeltilmiş haliyle yeniden verilmesi. Beklemeye devam..

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Ben bayadır kullanıyorum. Şarj ile ilgili bir sıkıntı yaşamadım. Belki ciddi takip etmediğim için olabilir. Biraz daha dikkatli takipten sonra daha sağlıklı dönüş yaparım inşaallah.
Bu arada senin şu beyaz bildirim ekranının rootsuz olanı yok mu acaba?

Tamam o zaman bu konuda senin görüşlerini bekliyor olacağım. Malesef yok bende çok araştırdım ama bulamadım.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Denemedim.bunu tamamen kaldirip eski apk yi yuklemeyi diyorsun degilmi.netde cok kiside var bu sikinti var ve kimse daha cozememis gordugum kadari ile.ama bunu da bir deneyeyim.guvenilir nereden indirebilirim acaba virussuz apk yi

Boşa uğraşma öyle de yapsan tekrar kendini güncelleyip aynı hale geliyor. Ben marketi devredışı bırakayım dedim bir ara kendi kendini açıyor. Yok böyle bir olay.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Bendekide 7.017 ama yari ingilizce birde digerini deneyeyim sizdekini yani

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Kullandigim gp yi kaldirdim sonra Verdigin 6.9 u indirdim ama indikten sonra daha yuklenirken kendisi yine 7 oldu ve ingilizce acildi yine;))sanirim google play bi guncelleme ile duzeltmezse zor bu is
Üzerine yüklemeyi bi denesen mi acaba? Tabi sen bilirsin.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Üzerine yüklemeyi bi denesen mi acaba? Tabi sen bilirsin.
Demin devre disi birak dedigim halde durmaya zorlamadim diye uzerine kurmus..simdi iksinide zorladim ve tamamen devrediso kalinca apk busefer 6.9 olarak kuruldu ve calisiyor.ins bozulmaz tekrar:))tesekkur ederim

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Demin devre disi birak dedigim halde durmaya zorlamadim diye uzerine kurmus..simdi iksinide zorladim ve tamamen devrediso kalinca apk busefer 6.9 olarak kuruldu ve calisiyor.ins bozulmaz tekrar:))tesekkur ederim
Sevindim meseleyi çözebilmemize.
Hadi hayırlı olsun bakalım.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Sevindim meseleyi çözebilmemize.
Hadi hayırlı olsun bakalım.

Hasan Ali kalaycı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Yaklaşık üç ay önce note4 aldım bir ay dolmadan slayt, video ve bazı uygulmalarda telefon kendiliğinden kapanıyodu ancam pilini çıkarıp takınca veya şarj kablosunu takınca açılıyordu.Telefonu aldığım satıcı servise gönderdi servisten 40 günde geldi.Servis raporunda "sw yükleni" yazmışlar.Aynı sorun tekrar oluyor.Tekrar servise göndermek istemiyorum.Bu "sw" nedir? Kapanma sorunu neden kaynaklanıyor olabilir?Acaba pilden mi?

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Yaklaşık üç ay önce note4 aldım bir ay dolmadan slayt, video ve bazı uygulmalarda telefon kendiliğinden kapanıyodu ancam pilini çıkarıp takınca veya şarj kablosunu takınca açılıyordu.Telefonu aldığım satıcı servise gönderdi servisten 40 günde geldi.Servis raporunda "sw yükleni" yazmışlar.Aynı sorun tekrar oluyor.Tekrar servise göndermek istemiyorum.Bu "sw" nedir? Kapanma sorunu neden kaynaklanıyor olabilir?Acaba pilden mi?
Ben kesinlikle pilden kaynaklandığını düşünüyorum.
Çünkü yurt dışından aldığım yedek pilimde bende aynı sıkıntıları bende yaşadım.
Bazen telefon geldiğinde bazen kamerayı açtığımda bazende pil yüzdesi düşükken kapanma oluyordu.
Muhtemelen pilin orijinal değil.
En kısa zamanda servisten pil değişimi teklif edip orijinal pil kullanmaya çalışın derim.
Yine de tercih sizin.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Son gelecek güncelleme ile ilgili paket içeriğini bilmek isteyenler için;

PQAmP8.png

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Buna ek bilgi olarak;

What's new:
* September security patches
* Samsung Cloud
* Stability Improvements

Ve son güncellemeden sonra cihazın daha akıcı olduğunu söyleyenler var.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Buna ek bilgi olarak;

What's new:
* September security patches
* Samsung Cloud
* Stability Improvements

Ve son güncellemeden sonra cihazın daha akıcı olduğunu söyleyenler var.
Cihaz zaten akici idi .onda sorun yok.ben pili merak ediyorum bi gidim daha artarmi performansi diye..samdung sasirtiyor vallahi beni.coktan tum fisimizi cekmis olmali idi ;)

Hasan Ali kalaycı

Öğrenci
Reaksiyon puanı
0
Ben kesinlikle pilden kaynaklandığını düşünüyorum.
Çünkü yurt dışından aldığım yedek pilimde bende aynı sıkıntıları bende yaşadım.
Bazen telefon geldiğinde bazen kamerayı açtığımda bazende pil yüzdesi düşükken kapanma oluyordu.
Muhtemelen pilin orijinal değil.
En kısa zamanda servisten pil değişimi teklif edip orijinal pil kullanmaya çalışın derim.
Yine de tercih sizin.
Teşekkürler.İnşaallah pildendir.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Cihaz zaten akici idi .onda sorun yok.ben pili merak ediyorum bi gidim daha artarmi performansi diye..samdung sasirtiyor vallahi beni.coktan tum fisimizi cekmis olmali idi ;)

Gene de bazı sorunlar var. Mesela ben telefonu seri kullanıyorum. Bazen bildirim çubuğu açılıp geri kapanıyor açmak istediğimde kasılıyormuş gibi oluyor. Ciddi bişey değil ama gene de bir yazılımsal sorun. Yeni ceo dan sonra işler baya değişti. Aynen.

Son düzenleme:

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Vay be ekip toplanmış ama bu abinizi unutmuşsunuz içerledim vallahi :)

Şaka bir yana uzun bir aradan sonra güzel paylaşımlar yapılmış, keyifle okudum. Selamlar sevgiler.

isyankar42

Profesör
Reaksiyon puanı
806

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bunun için artk roota gerek yok çünki artık rootsuz twrp yüklemip doya flashlayabiliyorsunuz knox sayacı değişmiyor daha önce denedim

Onu bende duymustum ama emin degilim. Simdilik beklemede olacagim. Garantiden sonra yapacagim seyler var bakalim.