Çıkrıkcı
Profesör
bende gördüm zore aksesuarda var ordan başka kılıf aldım piyasaya göre kaliteli sayılır
Evet bende orda buldum arastirirken. Fiyat biraz fazla geldi ama bakalim.
bende gördüm zore aksesuarda var ordan başka kılıf aldım piyasaya göre kaliteli sayılır
usta mega dan link buldum iniyor 2gb boyutunda TR 6.0.1 910CQ 3 dosyalı sanırım iniyor tavsiye ederim -1-2 saat sürer internet hızınıza bağlıBurayı biliyorum. Link verilmişti baktım ben az önce ama hızlı link olmayınca indirmek istemedim.
usta mega dan link buldum iniyor 2gb boyutunda TR 6.0.1 910CQ 3 dosyalı sanırım iniyor tavsiye ederim -1-2 saat sürer internet hızınıza bağlı
MEGA
Bana güncelleme gelmedi hâlâ
Ne zaman gelir bir fikri olan var mı arkadaşlar ?
Evet turkcell faturası var ben 2.el almıştım cihazı birinden faturası turkcell çıkışlıTurkcell den alinma mi sizinki de?
geçmiş olsun kendi kendine gelmesini beklerseniz 1-2 ay sürerEvet turkcell faturası var ben 2.el almıştım cihazı birinden faturası turkcell çıkışlı
pardon usta 4 dosyalı ben hep tek dosyalı rom attım 4 hiç atmadım re-partition işaretleyip pit dosyası indirip seçin diyorlar mecburimi nasıl yapılıyor bilginiz varmı ?3 dosyali nasil ilk defa denk geliyorum. 4 olmasin o? Suan pc de degilim ama gectigimde indiririm. Bu arada yaptiktan sonra haber verirseniz son durumu size zahmet.
Neden o kadar uzun sürüyor ki yaageçmiş olsun kendi kendine gelmesini beklerseniz 1-2 ay sürer
Evet turkcell faturası var ben 2.el almıştım cihazı birinden faturası turkcell çıkışlı
turkcell sağolsun modem çiplerini değişmiş nedne böyle birşey yapdığını bilmiyoruz güncelleme ülkemizde yayınlanıyor ama turkcell sanırım kendi uyugulamalarını optimize edip öyle veriyor kısca ne zaman keyfi gelirse bizde internetten yazılımı indirip kendimiz yüklüyoruz okadar zaman beklemektenseNeden o kadar uzun sürüyor ki yaa
pardon usta 4 dosyalı ben hep tek dosyalı rom attım 4 hiç atmadım re-partition işaretleyip pit dosyası indirip seçin diyorlar mecburimi nasıl yapılıyor bilginiz varmı ?
yani bende öyle biliyorm ama 4 veya 5 dosyalıda pit dosyası ekleyip re partition işaretleyin denmiş internette pek adam akıllı sonuç yok yazılım inene kadar araştırcam sonucu yazarım yineBende bilmiyor hic yuklemedim. Siz iyice bir arastirin bence o olayi sonra sıkıntı yasamayın. Tek dosyali da isaretlemeyin diyorlardi. Olayin bir ciddiyeti var yani iyi arastirmak lazim.
yani bende öyle biliyorm ama 4 veya 5 dosyalıda pit dosyası ekleyip re partition işaretleyin denmiş internette pek adam akıllı sonuç yok yazılım inene kadar araştırcam sonucu yazarım yine
Peki internetten indirsem garanti dışı kalır mı ?turkcell sağolsun modem çiplerini değişmiş nedne böyle birşey yapdığını bilmiyoruz güncelleme ülkemizde yayınlanıyor ama turkcell sanırım kendi uyugulamalarını optimize edip öyle veriyor kısca ne zaman keyfi gelirse bizde internetten yazılımı indirip kendimiz yüklüyoruz okadar zaman beklemektense
tabiki hayır zaten samsungun kendi yazılımı --resmi yazılım kıasca ama samsunga ait olmayan özel yazılım(rom) atarsanız garanti dışı kalırPeki internetten indirsem garanti dışı kalır mı ?
Peki linki var mı ? Nerden nasıl indiririim yardimci olsanız ya ?tabiki hayır zaten samsungun kendi yazılımı --resmi yazılım kıasca ama samsunga ait olmayan özel yazılım(rom) atarsanız garanti dışı kalır
linki yukarıda paylaştım mega yazıyor 4 dosyalı ama nasıl kurulacağını henüz denemedik deneyip burada paylaşcağızPeki linki var mı ? Nerden nasıl indiririim yardimci olsanız ya ?
Sonuçları paylaşalım bendekide maalesef turkcelden alınma enaz 2 ay gelmez çünkü.
evet arkadaşlar önceki sayfada paylaştığım mega dan 910cq 6.0.1 TR romu indi 2 gb boyutunda ve tek dosyalı çıktı şuan yedeğimi alıyorum 10 15 dakkaya falshlarım sizde indirin tek dosyalı çıktı içinden rahat rahat kurun gitsin
usta evet indirdim kurudm şuan tek dosyalıydı zaten şuan TR 6.0.1 n910CQ cihaz fakat şunu söyliyim kiesden geri yedeklerinizi alırken sürüm farklı olduğundan uygulamalar ve diğer içerik dosyaları geri yüklenemiyor ben yükledim şuan tek sorun neye tıklasam izin istiyor izin vermesen açmıyor vermek zorundasın yani hiç bir mantığı yok :/ verdiğim linkten indirin kurun arkadaşlar beklemeyin turkceliTamam bilgilendirin bizi mutlaka. Güvenilir değil mi bu kaynak? Yani kesin Türkiye 6.0.1 romu?
Dostum ben de yukarıdaki yerden indiriyorum sabahtan beri inmediKardeşim hızlı link bulduysan Türkiye romu için benimle de paylaş sana zahmet @ismailvtas
sadece simgeler yuvarlanmış oda kendi ikonlar 3.uygulamalar için geçerli değil pek bi fark beklemeyin güncellemedenYeni touchwiz dedigi sadece simgelerin degismesi mi yoksa note 4 e ozel yeni touchwiz mi? Bildirim paneli filan ayni renk, format ayni. Yeni kismini cok anlamadim. Ayrica halen tema destegi nasil olmaz arkadas yahu, bu nasil is....
Dostum ben de yukarıdaki yerden indiriyorum sabahtan beri inmedi
An itibari ile durum bu
Evet pismanim.
![]()