• SDN Forum üyelikleri çok yakında yeniden açılıyor. Siz de bu büyük topluluğun bir parçası olmak için bizi takipte kalın, gelişmeleri kaçırmayın!

Samsung Galaxy Note 4 Kullananlar Kulübü

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
usta evet indirdim kurudm şuan tek dosyalıydı zaten şuan TR 6.0.1 n910CQ cihaz fakat şunu söyliyim kiesden geri yedeklerinizi alırken sürüm farklı olduğundan uygulamalar ve diğer içerik dosyaları geri yüklenemiyor ben yükledim şuan tek sorun neye tıklasam izin istiyor izin vermesen açmıyor vermek zorundasın yani hiç bir mantığı yok :/ verdiğim linkten indirin kurun arkadaşlar beklemeyin turkceli

Tamam teşekkürler bilgilendirme icin. Cihaz hakkinda kismindan ekran goruntusu paylasabilir misiniz? Model ve surum no gorunecek sekilde yukleyecek kisileri bilgilendirme amacli.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yeni touchwiz dedigi sadece simgelerin degismesi mi yoksa note 4 e ozel yeni touchwiz mi? Bildirim paneli filan ayni renk, format ayni. Yeni kismini cok anlamadim. Ayrica halen tema destegi nasil olmaz arkadas yahu, bu nasil is....
Spen özellikleri ve menüsü en çok göze batan ilk bakışta. O başarılı olmuş şahsen benim icin

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
buyur usta indirip kurdukdan sonraki ve şuanki hali Screenshot_2016-05-19-23-02-46.png

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yeni touchwiz dedigi sadece simgelerin degismesi mi yoksa note 4 e ozel yeni touchwiz mi? Bildirim paneli filan ayni renk, format ayni. Yeni kismini cok anlamadim. Ayrica halen tema destegi nasil olmaz arkadas yahu, bu nasil is....
Spen özellikleri ve menüsü en çok göze batan ilk bakışta. O başarılı olmuş şahsen benim icin

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
o değilde 6.0.1 de güç tasarrfunda isteğe bağlı ekranı siyah beyaz yapma tuşların lambasını kapatmak veya cpu hızını düşürmek kalkmış güç tasarrufunu açınca tuşları mecburi kapatıyor ekran siyah beyaz olmuyor..

sercanalikaya

Asistan
Reaksiyon puanı
141
Android N i de verirler bize ama yine tema destegi olmaz :-) Samsung bu. Android Z gelir ama ne gercekten yeni touchwiz ne de tema destegi verilir. Unutalim bunu vazgecelim by sevdadan

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Android N i de verirler bize ama yine tema destegi olmaz :) Samsung bu. Android Z gelir ama ne gercekten yeni touchwiz ne de tema destegi verilir. Unutalim bunu vazgecelim by sevdadan
açık konuşmak gerekirse N bize gelmicek eminim samsungda bir cihazın üstüne iki model çıktımı güncelleme verilmiyor
örn:note 2 note 4 çıktı 4.4.2 de kaldı
note3 , note5 çıktı 5.0 da kaldı
note6 çıkacak note4 bence 6.0.1 de kalacak stock olarak samsungdan beklemeyin gelmez vermicek ama custom gelir o başka
bu arada arkadaşlar s5 içinde marsmallow TR gelmiş oda son güncellemesini aldı..

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
o değilde 6.0.1 de güç tasarrfunda isteğe bağlı ekranı siyah beyaz yapma tuşların lambasını kapatmak veya cpu hızını düşürmek kalkmış güç tasarrufunu açınca tuşları mecburi kapatıyor ekran siyah beyaz olmuyor..
O ultra güç tasarrufunda değilmişim yanlışmış hatirliyorum

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
O ultra güç tasarrufunda değilmişim yanlışmış hatirliyorum
Yok normalde vardi da 6.0.1 de arkadaslar sanki isinma ve batarya biraz hizli gitme sorunu var yoksa sarji bitirp tekrar fullemekde fayda varmi wipelerimi yapmisdim veya marsmallow dami sorun var acaba bu tarz

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
Yok normalde vardi da 6.0.1 de arkadaslar sanki isinma ve batarya biraz hizli gitme sorunu var yoksa sarji bitirp tekrar fullemekde fayda varmi wipelerimi yapmisdim veya marsmallow dami sorun var acaba bu tarz
Polonya sürümünde aynı sorunlar bende vardı. Ama tr sürümünde hiç ısınma olmadı. Şarja emin değilim dün. 5 saat aldım ama bugün arada şarja taktığım için kesin birşey diyemiyorum.telefon boşta iken hiç şarj yemiyor yalnız 5.1 e göre. Ama anca bir haftada net belli olur sanırım .şahsen ben şimdilik alıcılı ısınma sorunlarının kalkması ve buglarin giderilmesi açısından memnunum.birtek şarja emin olamadım.full wipelari yaptım bu arad

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Polonya sürümünde aynı sorunlar bende vardı. Ama tr sürümünde hiç ısınma olmadı. Şarja emin değilim dün. 5 saat aldım ama bugün arada şarja taktığım için kesin birşey diyemiyorum.telefon boşta iken hiç şarj yemiyor yalnız 5.1 e göre. Ama anca bir haftada net belli olur sanırım .şahsen ben şimdilik alıcılı ısınma sorunlarının kalkması ve buglarin giderilmesi açısından memnunum.birtek şarja emin olamadım.full wipelari yaptım bu arad
Dogru diyosn en azindan 3 5 gun gecsin anlariz performansdan yana sorun deglde sarj suan cok gidiyor fazlasiyla hemde bi tam dolum yapim bir kac gune anlariz zaten turkcellde su guncellemeyi versin smart swichle tekrar kurulum yapicam ama kisaca marsmallow bos cikti

Uber

Profesör
Reaksiyon puanı
798
arkadaşlar acaba vulkanapi desteği bu güncellemeye dahil mi ? yoksa 7,0 da mı olacak touchwiz hızlanmış geldi gözüme birde vulkan eklense.

sitede no limits videosunu gördüm vulkan baya iyileştirme sağlıyor bizim cihaza gelmezse baya yazık olur

Son düzenleme:

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
Isınma sorunu kesinlikle kalktı. Telefon buz gibi çalışıyor.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
arkadaşlar acaba vulkanapi desteği bu güncellemeye dahil mi ? yoksa 7,0 da mı olacak touchwiz hızlanmış geldi gözüme birde vulkan eklense.

sitede no limits videosunu gördüm vulkan baya iyileştirme sağlıyor bizim cihaza gelmezse baya yazık olur

Hayır dahil değil. Vermezler de zaten.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bende Türkiye 6.0.1 romuna geçiş yaptım bekleyemedim. Şuan için sıfırlamadım problem olursa sıfırlarım artık.

mydeli

Asistan
Reaksiyon puanı
118
Teşekkür ederim paylaştığın link için. Yüklemeyi ordan yaptım.
Eywallah usta onemli degil yazilimda dun bende ilk 1 2 saat cok isindi ve sarji 1 saat icinde bitirdi ama sarji tamamen bitirip dolum yapdm gece sabaha kadar %1 bile dusmemisdi doze ise yaramis normalde %3 4 gibi kayip oluyordu umarim isinma ve hizli bitirme olayi tekrar olmaz

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
6.0.1 e geçiş yapan tüm arkadaşlarıma hayırlı olsun.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Eywallah usta onemli degil yazilimda dun bende ilk 1 2 saat cok isindi ve sarji 1 saat icinde bitirdi ama sarji tamamen bitirip dolum yapdm gece sabaha kadar %1 bile dusmemisdi doze ise yaramis normalde %3 4 gibi kayip oluyordu umarim isinma ve hizli bitirme olayi tekrar olmaz

Allah Allah bende bir sorun olmadi. İlk baslarda biraz isinma oluyor. Ben kenara biraktim soguduktan sonra ugrasmaya basladim bir problem olmadi. Bazen sorun olabiliyor nedense. İns.

baycebir

Asistan
Reaksiyon puanı
347
Teşekkürler baycebir. Sana da hayırlı olsun. Sende pil durumlari nasil?
Aslında dün çok test edemedim.Ama bana sanki biraz hızlı azalıyormuş gibi geldi.
Sanırım önümüzdeki 3 gün daha çok test ederim diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba?

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Aslında dün çok test edemedim.Ama bana sanki biraz hızlı azalıyormuş gibi geldi.
Sanırım önümüzdeki 3 gün daha çok test ederim diye düşünüyorum.
Diğer arkadaşlarda durum nasıl acaba?

Tamam. Bende suan icin fena degil ama degisecek bu durum. Hizli bitiyor diyende var iyi durumda diyen de. Soralim bakalim.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
valla bende bostayken telefon yani bekleme modundayken gitmiyor sarj birakdigim gibi duruyor ama kullanmaya basladigim zaman 5.1.1 den hizli bitiyor henuz birsey soylemek icin erken ama suanda durum bu malesef

Tamam ara ara bilgilendirme yapabilirseniz iyi olur.

levsa

Doçent
Reaksiyon puanı
317
6.0.1 de pil kullanimi ne durumda? @ismailvtas @Monde55 @mydeli @levsa
Bende durum aynı. Telefon boşta iken koyduğum gibi alıyorum. Ama aktif iken 5.1 e göre daha çabuk gidiyor.yalniz Polonya daha hızlı gidiyordu çok az da olsa ona göre daha yavaş ama 5.1 e göre daha hızlı m..yalniz daha tam dolum yapamadım umarım bugün test ederim.yalniz ısınma ve bug sorunları tamamen kalkmış durumda..mm ile 5 saat ekran süresi alırsam bana göre iyi derim.cunku eski 5.1 de 5 saat e yakın bir süre aliyordum yalniz son polonyadan 5.1 de döndüğümde 6 saate çıkmıştı o da çok normal değildi açıkçası ;) ben yine 5 saate razıyım. Şu da dikkatimi çekti uygulamadan uygulamaya şarjın harcanisi farklılık gösteriyor gibime geldi.paylasimlara devam edelim öngördüklerimizi arkadaşlar @mydeli @baycebir @bb90

Monde55

Öğrenci
Reaksiyon puanı
57
@mydeli@baycebir @bb90 @levsa
Isınma sorunu ortadan kalkmış. Sarj olayina gelirsek 5.1.1'e göre iyileşme hissettim. Daha uzun gidiyor gibi geldi bana. Teli alıp oynamaya başladığımızda 2k ekranlı 8 çekirdekli ve 3gb ramli bir telin şarjı nasıl giderse öyle gidiyor, anormal bir durum görmedim kardeşlerim.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
Bende durum aynı. Telefon boşta iken koyduğum gibi alıyorum. Ama aktif iken 5.1 e göre daha çabuk gidiyor.yalniz Polonya daha hızlı gidiyordu çok az da olsa ona göre daha yavaş ama 5.1 e göre daha hızlı m..yalniz daha tam dolum yapamadım umarım bugün test ederim.yalniz ısınma ve bug sorunları tamamen kalkmış durumda..mm ile 5 saat ekran süresi alırsam bana göre iyi derim.cunku eski 5.1 de 5 saat e yakın bir süre aliyordum yalniz son polonyadan 5.1 de döndüğümde 6 saate çıkmıştı o da çok normal değildi açıkçası ;) ben yine 5 saate razıyım. Şu da dikkatimi çekti uygulamadan uygulamaya şarjın harcanisi farklılık gösteriyor gibime geldi.paylasimlara devam edelim öngördüklerimizi arkadaşlar @mydeli @baycebir @bb90

Detayli bilgi icin teşekkürler kardeşim. Aynen paylasalim mutlaka.

Çıkrıkcı

Profesör
Reaksiyon puanı
509
@mydeli@baycebir @bb90 @levsa
Isınma sorunu ortadan kalkmış. Sarj olayina gelirsek 5.1.1'e göre iyileşme hissettim. Daha uzun gidiyor gibi geldi bana. Teli alıp oynamaya başladığımızda 2k ekranlı 8 çekirdekli ve 3gb ramli bir telin şarjı nasıl giderse öyle gidiyor, anormal bir durum görmedim kardeşlerim.

Teşekkürler aciklamalar icin hocam.